gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Kolko vas je iz Begea ?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja bio nedavno u barajevo setati....pravo otkrovenjeНаравно.
ja bio nedavno u barajevo setati....pravo otkrovenje
a dje si tiKolko vas je iz Begea ?!![]()
ko onaj ispred pionirskog parka.kakav bre wc?![]()
ja sa bio u Kijevo na obilaznicu pa do ResnikaЗанима ме Остружница и Обреновац. То ми је у плану, хаха.
Moj ćale je redovno išao na kafu u Moskvu, pa i mama, al ona tokom zime sa drugaricama...haos..ceo komšilook u Moskvi, ko da nemaju kafu kod kuće.. loli cuveni hotel Moskva![]()
e svastako onaj ispred pionirskog parka.
hi tech
Moj ćale je redovno išao na kafu u Moskvu, pa i mama, al ona tokom zime sa drugaricama...haos..ceo komšilook u Moskvi, ko da nemaju kafu kod kuće.. lol
ja sam tu moro unajmiti sobu na splav da bi ga bolje upoznoАли што не волим да се шетам Кејом, то ми је тако синдикално бањско-пензионерски.
Да, има онај хостел на води.ja sam tu moro unajmiti sobu na splav da bi ga bolje upozno
ja u zivotu nisam sela tamo, samo udjem da pokupim kolaceMoj ćale je redovno išao na kafu u Moskvu, pa i mama, al ona tokom zime sa drugaricama...haos..ceo komšilook u Moskvi, ko da nemaju kafu kod kuće.. lol

djevojka bila iz Vincu slabo poznavala Zemunja sam tu moro unajmiti sobu na splav da bi ga bolje upozno
ja u zivotu nisam sela tamo, samo udjem da pokupim kolace
moji su visili u skc-u, Arilju, Zoni i Manjezu
To su kultna mesta njihove mladosti.ja u zivotu nisam sela tamo, samo udjem da pokupim kolace
moji su visili u skc-u, Arilju, Zoni i Manjezu
arka barka dorucak uvijek virsle i jajaДа, има онај хостел на води.
a u Vincu sam seto na kej bas bese romanticnodjevojka bila iz Vincu slabo poznavala Zemun
meni je bulevar omiljena destinacija i to vise od vuka pa na goreНекада ми је Булевар до Ђерма и назад до Вука била омиљена тура.
Или од Богословије до центра, сиђем на Деспота Стефана па споредним улицама преко Бајлонија и Скадарлије.
Сада испитујем Земун уздуж и попреко и уживам.
od kada je taj wc ..meni je više smetao šatro kafic kod ulaza u milošev konakonda niste videli "hit"
wc ispred miloševog konaka![]()
ne znam da li postoji neko od beogradjana ko nije isao u Moskvu na tortu moskva šnitЈа сам у гимназијско-студентским данима тамо ишла са другарицама на срнећа леђа.