Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
ja sam prosle nedelje odgledala celu epizodu, kada intervjuisu i njenu sluzavku. citala sam u novinama kako je bilo nekog pozivanja na seks i psovanja i odlucila da pogledam i licno se uverim u to sto pisu novine
i bilo me sramota, ko sto kaze kistina. a njeno debilsko ponasanje i tzv spontanost pred kamerama je (nema onoga sto povraca, prikladniji bi bio). i ne verujem da je fox otkupio prava za prikazivanje, stvarno im takav marketing nije bio potreban, jer deluju kao relativno ozbiljna televizija.
(nema onoga sto povraca, prikladniji bi bio). i ne verujem da je fox otkupio prava za prikazivanje, stvarno im takav marketing nije bio potreban, jer deluju kao relativno ozbiljna televizija.

i bilo me sramota, ko sto kaze kistina. a njeno debilsko ponasanje i tzv spontanost pred kamerama je
 (nema onoga sto povraca, prikladniji bi bio). i ne verujem da je fox otkupio prava za prikazivanje, stvarno im takav marketing nije bio potreban, jer deluju kao relativno ozbiljna televizija.

ima svako vece
 ima svako vece Bilo je krajnje vreme za promene, a ovo mi prvo palo na pamet...
 Bilo je krajnje vreme za promene, a ovo mi prvo palo na pamet... 

A gde je onaj čemer i jad van Beograda....
 A gde je onaj čemer i jad van Beograda....