Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam prosle nedelje odgledala celu epizodu, kada intervjuisu i njenu sluzavku. citala sam u novinama kako je bilo nekog pozivanja na seks i psovanja i odlucila da pogledam i licno se uverim u to sto pisu novine:mrgreen:
i bilo me sramota, ko sto kaze kistina. a njeno debilsko ponasanje i tzv spontanost pred kamerama je:dash:(nema onoga sto povraca, prikladniji bi bio). i ne verujem da je fox otkupio prava za prikazivanje, stvarno im takav marketing nije bio potreban, jer deluju kao relativno ozbiljna televizija.

Jeste, provalila si nas.
Seko, mi te volimo! :lol:
Iskreno da ti kazem, mene je sramota da gledam toliku kolicinu gluposti.
Majke mi, i to malo sto sam videla me je bio blam u njeno ime, morala sam da promenim kanal.
Znas onaj osecaj kad ti je prosto neprijatno da gledas kako se neko blamira, a nije ni svestan...

Pa mene ranije bilo sramota...a sad sam najgora hejterka...stalno mislim...ko ovim debilima daje pravo da javno sire debilizam....

Znas, nije ova demokratija, sloboda medija, i privatna televizija bas neko dobro resenje...
:rtfm:

Jašta :lol:

Ebg, rasipništvo me najviše nervira. Odakle god da su potekle, tu su silne pare ulupane, u jednoj zemlji gde se sve raspada. Pa samo i na nivou Beograda da razmišljaš, most nam se ljulja, a mi otvaramo toranj :roll: A gde je onaj čemer i jad van Beograda....
Kapiram ja i želju i simbol i sve, volim ovaj grad više od svega, i plakala sam za starim tornjem, upravo zbog toga, zbog simbolike, i ne mislim da ništa ne treba pipati dok se apsolutno svi porblemi ne reše i svi gladni ovog sveta ne nahrane, ali brate....mnogo je, premnogo.

Eto, a lepo sam rekla da neću da mračim, Pussy, Pussy, na zlo me navodiš :rumenko:

A šta tek ja da kažem u gradu od 200 000 gde radi 45 000 i ti 40 000 u budžetskim firmama a prosečna plata ne smem ni da kažem kolika, plnira se izgradnja najvećeg krsta na Balkanu...za to vreme popovi voze Q7 i pošto sam čitala o onom striperu kojem neki vladika kupuje sve i svašta i voda ga svud sa sobom, a sad mu dao i 50 000 evra za školovanje:dash::dash:htedo da se ponudim jednom naočitom da mene doškoluje:mrgreen:al mi ovaj mm ubi volju kao popovi preferiraju analni...mislim jesam ja žena širokih evropskih svatanja ali samo sa Alfom:rumenko:
ma ebo toranj.. nego meni i dalje nije jasno de tvoj macak nadje zgradu od tri sprata

a kako kad sam ga zavoleo
pa to je cudo od macka.. on ne samo da je nasao zgradu od tri sprata, vec je sa nje i skocio

i mene to idalje zanima:think::think::think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back