Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZeMske, koja se od vas razume u feng suJi, u boje zidova i tako to(u psiholoskom ne u molerskom smislu:mrgreen:). Interesuje me znate li kako deluje na psihu lila, boja jorgovana da budem precizna:)?

Uspavljujuće :lol: Moja soba je u jorgovan boji i svi kad dođu se razliju po krevetu i već je opšta zayebancija kako sam nešto pogrešila u feng shuiu pa se svima prispava u mojoj sobi :lol:

Čekajte bre... meni skoro nešto isplivalo iz podsvesti... zar nije Seka Aleksić, kada je tek počela da peva, izašla sa pričom o teškom životu i kako se bavila prostitucijom (da, javno je to pričala), i kako je sve to prevazišla i sada se, hvala Bogu, posvetila muzici? Da li sam ja to sanjala ili se niko toga ne seća? :think:

Čekajte bre... meni skoro nešto isplivalo iz podsvesti... zar nije Seka Aleksić, kada je tek počela da peva, izašla sa pričom o teškom životu i kako se bavila prostitucijom (da, javno je to pričala), i kako je sve to prevazišla i sada se, hvala Bogu, posvetila muzici? Da li sam ja to sanjala ili se niko toga ne seća? :think:

Pa danas sam na jutjubu gledala kako joj dolazi keva u posetu i Seka prica kako su mnog tesko ziveli, kako je majka sam othranila nju i brata itd.....mozda joj seka pomagala....:mrgreen:

Gde si Jeco:) Posle n> 40 decice u kuci nema te nigde:sad2:

A vidi ti stvarno, nikog zivog ovde, znaci stvarnozavalile se pred TV i gledaju:per:

ijaaao sto su bili slatki...:)
zurka srecom nije bila kod kuce nego u igraonici i bas su se lepo proveli...moja cerka kaze da je super zadovoljna...:D

a ja :roll: resavam neke zdravstvene probleme vec par dana...nikako da se pokupim sa vremenom zato me i nema nigde:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back