j.e.l.e.n.a.
Elita
- Poruka
- 15.184
e, pretio mi neki tvoj dasa na pp što sam te ukorila zbog smejanja =I
moj muz na forumu? Pokvarenjak,mora da je krisom,nocu dok ja spavam 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj muz na forumu? Pokvarenjak,mora da je krisom,nocu dok ja spavam 
jel smem sutra da se smejem?![]()

nda
meni je ozbiljno pretio čovek koji deluje malo... neuravnoteženo.. i to zbog tvog posta
al ok, baš mi je drago što te to zabavlja
Ја сам данас уживала и одмарала читајући песме, а радо ћу сутра чатовати и у суботу писати...![]()

Sta sve ovde necu procitati.....![]()

ne mogu da verujem vec 6 godina proslo....
Izludio me psic! Igramo se i ja njemu GOOD boy a on se popiskio na tepih moj! Poludila sam!
Nemam srca vikati i tuci, ne dogadja mu se nikad ali ponovili se bice ga svuda!!!

za rimu ti svaka cast Izludio me psic! Igramo se i ja njemu GOOD boy a on se popiskio na tepih moj! Poludila sam!
Nemam srca vikati i tuci, ne dogadja mu se nikad ali ponovili se bice ga svuda!!!
.......mora da ga baš mnogo voliš, kad se tako izvukao.....
Joj Bundevo kakav ti je to potpis?![]()
Jel poceo chat?
Danas mi je poseban dan ,nasem prvencu rodjendan...ne mogu da verujem vec 6 godina proslo....

Danas mi je poseban dan ,nasem prvencu rodjendan...ne mogu da verujem vec 6 godina proslo....

pa srecan vam rodjendan
el i tebi vreme pocelo da leti otkako si dobila dete.. tako i meni, sestro slatka.. ko da se otkacilo vitlo na bunaru, pa kanta poletela ka dnu vrtoglavom brzinom.. a ranije sam imao onaj osecaj duzine dana.. dan je bio dan, mesec - mesec.. sad je sve ku.. ni dana ni meseca.. nema mene, nema tebe, niceg vise nema, joooj..
Niceg vise nema joooooj...nisam znala da i ti imas dete,i potpuno si u pravu vreme leti bas kao ta tvoja kanta
dakle strasno 

ne znaci osmeh
radosni smeh naglas
valjanje od smeha ovaj
urnebesni smeh itd.
jok ti si =)))))dakle strasno
Si mu rekla kako znas il si ga posteno iskulirala ?
Molim sve moje obozavatelje da me ne brane ovako ko jelenu....pored takvih prijatelja neprijatelji nisu potrebni![]()