Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
А имам још једну лепу причу.
Мој драги муж и ја на викендици, отишли да поберемо неки грашак, понели само две паштете и пола векне хлеба.
Села ја да попушим цигарету, кад испред мене једно јадно, офуцано жуто керче, са осмехом на уснама! Гаднију керу нисам видела у животу! Али се смеје! И тражи да једе.
Ја јој дам те паштете. Кад смо кренули кући (нећу да причам како је мој драги реаговао на нестанак паштете
), ја кажем да не идем без кере.
Елем, да не дужим, остала је код нас до смрти. Звала се Лепа Мала Рита Ренџерка, а звали смо је Жујка.
Дојила је свако маче које смо имали у дворишту, у једном периоду дојила је три мачета одједном!
Требало је видети како се маче окачи испод ње и сиса, а она шета двориштем...
А знала је да шмугне у башту и мало - мало, па имала стомак до зуба... Била ,,оћна''...
Један њен син је код комшије, и личи на њу...
Мој драги муж и ја на викендици, отишли да поберемо неки грашак, понели само две паштете и пола векне хлеба.
Села ја да попушим цигарету, кад испред мене једно јадно, офуцано жуто керче, са осмехом на уснама! Гаднију керу нисам видела у животу! Али се смеје! И тражи да једе.
Ја јој дам те паштете. Кад смо кренули кући (нећу да причам како је мој драги реаговао на нестанак паштете
), ја кажем да не идем без кере.Елем, да не дужим, остала је код нас до смрти. Звала се Лепа Мала Рита Ренџерка, а звали смо је Жујка.

Дојила је свако маче које смо имали у дворишту, у једном периоду дојила је три мачета одједном!

Требало је видети како се маче окачи испод ње и сиса, а она шета двориштем...
А знала је да шмугне у башту и мало - мало, па имала стомак до зуба... Била ,,оћна''...
Један њен син је код комшије, и личи на њу...

..rekla bi :