Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Divni pokloni... :heart:
Ja pamtim jedan, nije bio za rođendan, već za diplomski - kaput, koji sam merkala sa najboljom drugaricom, a ona mi kupila :heart::heart: Joj, prvo mi je palo na pamet odakle joj pare to da mi kupi.
Sećam se najgluljeg koji sam dobila za 10. rođendan od drugarice koja je znala da volim da čitam, pa mi je kupila prvu knjigu koju je našla, a to je bila biografija Nikole Pašića :confused: Možete misliti koliko to zanima jedno dete :confused:
A za 18. sam dobila 18 poklona od jedne drugarice - sitnice, ali mi je taj poklon toliko značio i bila sam baš oduševljena jer je bio originalan i "pravljen" meni lično :D

i ja sam novembarsko dete...a posebno pamtim svoj devetnaesti rodjendan ...te godine sam počela da radim, i kolege sa posla su mi posle radnog vremena organizovale rodjendansku žurku u jednom lepom restoranu na Crvenom krstu...kakvo je to iznenadjenje bilo...i pokloni i trubači i veeelika torta...a tek sam par meseci bila u toj firmi...baš su bili divni :heart:
A od tadašnjeg dečka sam dobila crnu kožnu kutijicu za nakit,iznutra obloženu crvenim plišem...i malu staklenu škorpijicu...obe i danas zauzimaju posebno mesto u stanu :)

И још један поклон ћу споменути, а онда ћу да се лечим, баш ми је лоше! :sad2:
Пре три године, улазим првог фебруара у учионицу.
Нема ђака, клупе склоњене по ћошковима... У ,,центру'' учионице је столица, на њој једна лепа лампа, крај ње вееелики балон, до плафона се уздигао, на њему пише:,,Срећан рођендан''. Учионица окићена.
У једном углу чаше, сокови, сланиши и слаткиши на тацнама... :heart:
Одједном, искачу иза катедре маскирани ђаци и певају рођенданску песму!
Желели да направимо рођенданску журку.
Донели и ЦД, ма, чуда! Организовали се, ко пушта музику, ко точи пиће...
И још кажу:,,Све смо купили, и сокове, и грицкалице..а онда нам остало пара и за поклон!'' :)
Е, то ми је била прелепа прослава рођендана! Плакала сам од среће као киша...
Иначе не желим да ми ђаци купују поклоне и то сви знају, али је ово било нешто посебно.
Лампа је ,,магична'', пали се на додир, појачава и смањује светлост исто на додир. А лепо и изгледа, но, најлепши поклон била су њихова срећна лица, и то што сам била поносна на њих што су се тако добро организовали да ништа не приметим, а била поносна и на себе, што самих васпитала да се друже и приреде лепе ствари заједно..

ja se i dan danas secam kad smo se mi djaci skupili i kupili razrednoj jako lepu muzicku kutiju za rodjus i zlatni privezak u obliku srca...
ona otvorila poklone i bez po blama zuri u njih i kaze:"sto mi bar niste kupili cipele umesto ovoga..":confused:
...tajac...

Нема ђака, клупе склоњене по ћошковима... У ,,центру'' учионице је столица, на њој једна лепа лампа, крај ње вееелики балон, до плафона се уздигао, на њему пише:,,Срећан рођендан''. Учионица окићена.
И још кажу:,,Све смо купили, и сокове, и грицкалице..а онда нам остало пара и за поклон!'' :)
Иначе не желим да ми ђаци купују поклоне и то сви знају, али је ово било нешто посебно.
Лампа је ,,магична'', пали се на додир, појачава и смањује светлост исто на додир. А лепо и изгледа, но, најлепши поклон била су њихова срећна лица, и то што сам била поносна на њих што су се тако добро организовали да ништа не приметим, а била поносна и на себе, што самих васпитала да се друже и приреде лепе ствари заједно..

To hoces da kazes da ti je 01. februara rodjendan? :zper:

ja se i dan danas secam kad smo se mi djaci skupili i kupili razrednoj jako lepu muzicku kutiju za rodjus i zlatni privezak u obliku srca...
ona otvorila poklone i bez po blama zuri u njih i kaze:"sto mi bar niste kupili cipele umesto ovoga..":confused:
...tajac...

Јој, ово је грозно!
Мада, знам колегиницу која је тражила да ђаци иду да замене поклон, јер је купљени поклон ,,шунд''. :sad2:
Ма, ништа ми не треба од њих, али је дивно кад се сами сете, и кад су сви заједно у томе! Не желим појединачне поклоне, сви знају да то не примам. А мислим да не треба да ми купују поклон за рођендан, ни ја њима не купим рођенданске поклоне... Али увек можемо да прославимо заједно свачији рођендан, па и мој, јер, рекох, Ванда јако воли свој рођендан... :rumenko:

Јој, ово је грозно!
Мада, знам колегиницу која је тражила да ђаци иду да замене поклон, јер је купљени поклон ,,шунд''. :sad2:
Ма, ништа ми не треба од њих, али је дивно кад се сами сете, и кад су сви заједно у томе! Не желим појединачне поклоне, сви знају да то не примам. А мислим да не треба да ми купују поклон за рођендан, ни ја њима не купим рођенданске поклоне... Али увек можемо да прославимо заједно свачији рођендан, па и мој, јер, рекох, Ванда јако воли свој рођендан... :rumenko:

Imali smo i mi jednu ovakvu profesoricu u srednjoj skoli... :heart:

Svake godine slavim rodjendan i to na vise tura, napravim zurku za prijatelje, pa za rodbinu =)
Volela bih da mi neko jednom organizuje zurku iznenadjenja, ne mora za rodjendan, ali da stvarno bude iznenadjenje, da ni truncicu ne posumnjam =)

Krenuše mi suze...šta mi uradi večeras....:eek:

ovo niko normalan ne bi zaboravio nikad.....:heart:...prelepe uspomene, pamtiće te
ta deca celog života, ja dan danas pamtim svoju učiteljicu...iako je bila stroga, volela
sam je baš...:lol:

sutrasnja tema: kako da udesim da moja deca budu vandini djaci? :rtfm:

:klap:

cek da dodam nesto, da me ne obrisu ;)

ako slavim rodjendan kod kuce onda to obavezno bude koktel zurka
imam vec spremna dva spiska koktela koji su na raspolaganju, gosti biraju, a ja mesam :mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back