Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А имам још једну лепу причу.
Мој драги муж и ја на викендици, отишли да поберемо неки грашак, понели само две паштете и пола векне хлеба.
Села ја да попушим цигарету, кад испред мене једно јадно, офуцано жуто керче, са осмехом на уснама! Гаднију керу нисам видела у животу! Али се смеје! И тражи да једе.
Ја јој дам те паштете. Кад смо кренули кући (нећу да причам како је мој драги реаговао на нестанак паштете :)), ја кажем да не идем без кере.
Елем, да не дужим, остала је код нас до смрти. Звала се Лепа Мала Рита Ренџерка, а звали смо је Жујка. :heart:
Дојила је свако маче које смо имали у дворишту, у једном периоду дојила је три мачета одједном! :)
Требало је видети како се маче окачи испод ње и сиса, а она шета двориштем...
А знала је да шмугне у башту и мало - мало, па имала стомак до зуба... Била ,,оћна''... ;)
Један њен син је код комшије, и личи на њу...

I mi smo imali jednog divnog, usvojenog avlijanera.
Jedan naš komšija se hvalio kako u našoj zgradi ima odlična škola dresure pasa. Tražili prijatelji da im da telefon škole, da se dogovore sa čovekom da im dresira psa, a on kaže: e, ali tu školu ne drži čovek, nego pas - to je bio naš prepatni avlijaner, koji je svaku četvoronožnu pridošlicu učio pravilima ponašanja u kraju - ko je ko, koga se treba čuvati, na koga treba lajati, koje su i gde su najbolje ženske...

Šta li bi rekli ovi moji?
Dona -
-pa šta je sad problem što sam izujedala svakog ko je hteo da uđe u dvorište kad vi niste tu, a kapija zaključana, a on je otključava
-zašto je strašno što pišam kao muško i u svakom društvu sam alfa
- mislila sam da nikada niko neće da ima želju da me samo voli, da ne moram da vežbam traženje mina, napad i odbranu
- šta li će vam kola sa tolikim gepecima, nemam nameru da se vozim tamo, samo na zadnjem sedištu mi odgovara
- zašto me ne vodite kod nekog zgodnog malinoa da opet budem mama
počela je kiša, sad će da seva i grmi odoh ja na sigurno u hodnik kod tebe
- ako okrenem glavu kad mi pričaš šta ne želim da čujem, onda izgleda kao da to ne dopire do mene
- zašto mi stavljaš itison u kućicu ne treba mi, uvek ću da ga izbacim, kao i stiropor a i onaj lim sa krova kućice
- vi ste mi sve na svetu

Baja
zašto mora da postoji iko drugi osim mene, ja sam zvezda, reflektori na mene
ja ću da lajem na opake neprijatelje(sve što se miče) a mama Dona neka mi čuva leđa, neću sve sam
ja ne umem da budem sam
šta će vam tolika obuća, a meni ne dajete ništa da kidam i glođem
zašto se pravi frka kad je otirač ionako bio ružan, a ovaj žičani kostur što je ostao mnogo je lepši
gde ima ženka za ovakvog baju
da li ti zaista misliš da ću ja da jedem suvu hranu
zašto uopšte stavljaš povrće da mi kuvaš sa mesom, kad ću ionako da pojedem samo meso
u čemu je problem sa rupama koje kopam po dvorištu, baš su lepe i duboke, ceo u njih mogu da stanem
šta li će vam kola sa tolikim gepecima, nemam nameru da se vozim tamo,pa ni na zadnjem sedištu mi nije nešto naročito, ako bi seo napred ili probao da vozim....
zašto skupljaš pesak kad ću ja da ga razbacam
ja ne mogu bez tebe

Imali smo raznih kućnih ljubimaca sve u zavisnosti od uzrasta naše dece,
ali kad im je dolazio kraj..ili su iz raznoraznih razloga uginuli taj bol za
njima, jedva smo preživljavali....onda sam jednog dana rekla da je dosta,
suza...da ja to ne mogu da gledam, niti da podnesem...žao mi je te
životinje, vežem se i ja za njih...ali mi je mnogo teže bilo da preživljavam
panju svoje dece...za njima:(

Poslednje što smo imali je mačor...divan došao kod nas sa nepuna 2 meseca,
porastao u velikog lepog mačka...i bio bi još kod nas, da nismo svi shvatili da
je zaista maltretiranje te divne životinje držati ga samog po 10-tak sati samog:(

Odnet je u divnu porodicu...koja ima dvorište...naš mačak užvia tamo, glavni je
dasa u kraju...sve ga mačke obožavaju....bobra neprestana oko njega..hehe...a,
mi možemo da ga vidimo kad god poželimo..i da se mazimo koliko nam je volja...:lol:

дивна тема
шта би реко мој мачор тоша, сам у овом тренутку? па не знам баш, ено га дрема под лампом.
мада зна и он да каже по неку, да није тако остао би поред контејнера мокар и гладан.
саће га видите:
crni1.jpg
crni2.jpg

шта кажете, а?

Toša izgleda zlo:)
Opasan neki macan .

хвала.
и као клинац имао сам црног и белог мачка, тошу и панту. можда једног дана скенирам те слике.

ево, само за кориснике са слабијом интернет конекцијом понављам фотографије:
crni1.jpg
crni2.jpg

Dobro vece zene...

Moja kuca mala kada bi mogla da govori iako ona zna da prica..:p..rekla bi :
Dosta vise...ne cmaci me toliko ..ne mazi me..ne nosaj ..ne vozikaj me svuda sa sobom...ne drzi me u krilu..ne pokrivaj me nocu...ne voli me toliko..ne oblaci mi odelce..jednostavno ne gnjavi me vise.:D

Inace evo je na stolici iza mojih ledja to nam je uobicajena poza kada sma za kompom..spava i bas je briga za sve..a napolje nece ni pod razno..elem kada je kisa i sneg..napolje idemo na o ruk..mislim moram da je nosim..mrzi kisu i sneg kao niko...:zcepanje:

Inace evo je na stolici iza mojih ledja to nam je uobicajena poza kada sma za kompom..spava i bas je briga za sve..a napolje nece ni pod razno..elem kada je kisa i sneg..napolje idemo na o ruk..mislim moram da je nosim..mrzi kisu i sneg kao niko...:zcepanje:

Ово ме подсетило на једног мог ујака и његову жену, а моју ујну, наравно.
Купили неко штене да им чува кућу, пошто су имали велико двориште, а много злата у кући, цело село знало да су богати и да Јелка има ниску дуката и још којешта...
Кажем како им је лепо куче, а ујна се жали како неће да лаје, него се обрадује сваком. И још каже:,,А ја га учим да лаје... кад неко стане на капију, ја га узмем у руке, носим га до капије и лајем, лајем, да га научим...''
Тек ће ти мој уја Живко:,,А шта ће нам, Јелка, кера, кад већ ти лајеш?'' :zcepanje::zcepanje:

heh, ja ima dve macke, tj jednog macora gasu i macku minju, koja je jos bebac
e sad jedino sto bi gasa rekao da moze je "super si. daj mi jos malo granula", garant, sve ostalo bi ga mrzelo da izgovara
a minja bi postavila 1001 pitanje i ni na jedno ne bi imala strpljenja da cuje odgovor
p.s. tosa je pravi smeker : )))

дивна тема
шта би реко мој мачор тоша, сам у овом тренутку? па не знам баш, ено га дрема под лампом.
мада зна и он да каже по неку, да није тако остао би поред контејнера мокар и гладан.
саће га видите:
crni1.jpg
crni2.jpg

шта кажете, а?

Ау, колики ти јеее???!!! :eek:

Мој Пиле (розенколинс) би непрекидно понављао ово:
''Гррр, нервирају ме решетке! Нервирају ме врата од кавеза! Нервира ме кабл од интерфона! Нервира ме гајтан од миша! Серем ти се на абажур од лампе - уништићу га, разбуцаћу га! Нервирају ме твоје нове тапете - све ћу их исцепати! Нервира ме усрани зидни сат! Нервира ме цев од клима уређаја - растурићу је, растурићу је на парчиће! Нервирају ме одвратни рачуни за струју - све ћу да их поједем! Ааааааааа...дераћу се колико ме грло носи баш вама у инааат!''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back