Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ama sta ti citiras moj pos, ko da moj okid ima veze s tvojim, pa moj bre mirise na ljubicice i jorgovan!

To moja mama pričala:''Jel to mirišu ruže ili se mamino dete ukakilo?'' :zcepanje:

ahahahaaaa glavni zenski problem ispada prvi prdrz pred muzem, nego pusiket jesi ga bar naterala da potpise u opstini/crkvi pre isprobavanja jacine veze i otkrivanja da si ipak covek
:lol: :lol:

Alal, ljudi onako ne prde :dash: :rotf:
Elem, wc nije imao prozor, pa sam i ja spoznala da je i on čovek... i to boga mi, pravi čovek, da ne kažem muškarac! :mrgreen:

Elem, sad ispadosmo poverljiva, mmicica i ja ovde glavne prdulje na forumu, a sve ostale fiiiineeee :roll:

Ево теме за данас :
Да ли сте учествовале у неком квизу и да ли бисте се пријавиле за учешће у неком квизу?
Гледате ли квизове?

Ја волим да гледам, и увек сам паметна испред екрана, али нисам пожелела да се пријавим никад.

Jaoooo ja obožavam kvizove, i super sam napucana tim nekim kviz znanjem koje je neupotrebljivo u svakodnevnom životu! :roll: Ali nikad se nisam prijavila, i ako su mi mnogi rekli da bi trebala... inače, tremaroš sam, ne znam da li bih uspela na tv-u da se savladam da se ne tresem :lol: (na radiju nisam uspela :lol: )

U poslednje vreme samo Slagalicu ( par puta nedeljno), mislim da je to kompletan kviz. Uh, koliko puta sam pomišljala da se prijavim, al me blam:rumenko:. Jedan moj poznanik je bio jednom pre par godina, ali ništa:( kaže, zbunio se zbog voditeljke :zper:

Slabo mi ide ona prva igra kad se sastavlja reč i za sve ove godine koliko se prikazuje ja sam 2 puta sklopila reč od 9 slova :confused::(
Volim ostale igre, naročito asocijacije i skočka i tu bi osvojila poene sigurno :D

ja sam, izgleda, jedna od retkih koja bas ne ljubi slagalicu.
onaj skocko, skocko karo je bez veze, one gluposti kad moras da kazes suprotni pojam takodje, a asocijacije ponekad nikakve veze nemaju da konacnim resenjem:confused:
ja vise volim Visoki napon, gde se trazi pravo znanje. jeste da tu ima trivie i da je potrebno i znanje bespotrebnih informacija, ali mi je nekako intelektualno napredniji. Volela sam i onaj Narod pita, kad gledaoci salju pitanja.
nisam se nikad prijavljivala, iako sam u skoli isla na razna takmicenja i kvizove, i uglavnom nemam tremu kad se suocim sa pitanjem, ali mislim da bi dejstvo kamera bilo presudno za moje ucesce (jesam li deblena na tv-u, kakva mi je kosa, koliko mi je dupe u stolici itd:mrgreen:)

E bravo za temu :) Kvizovi su moja strast... od slagalice, koja je postala kultna na nasim prostorima, preko Milionera, do Visokog napona... Zao mi je sto niko nije otkupio licencu Najslabije karike, posle BK... Da imam love, kupila bih neku bzvz TV i programska sema bi izgledala ovako: Film, serija, kviz, film, serija, kviz...

ja sam, izgleda, jedna od retkih koja bas ne ljubi slagalicu.
onaj skocko, skocko karo je bez veze, one gluposti kad moras da kazes suprotni pojam takodje, a asocijacije ponekad nikakve veze nemaju da konacnim resenjem:confused:

vaistinu!

ali volim kvizove
i mnogo sam pametna dok ih gledam
ali nema sanse da ucestvujem
sigurno bih kao onaj nesrecnik na Milijunasu izjavila da se na tehnickom pregledu pregleda pixla

Ми се тако добро знамо и толико добро слажемо, као да смо брат и сестра! (Време му је да добије зета!:rtfm:)

Off, ali ne mogu da izdržim - podseti me ovo na traktat jednog mog kolege o fazama u svakom zdravom braku.
Prvo smo muž i žena...
Posle 15 godina braka smo brat i sestra...
Posle 30 godina braka smo dve drugarice...
:D

E bravo za temu :) Kvizovi su moja strast... od slagalice, koja je postala kultna na nasim prostorima, preko Milionera, do Visokog napona... Zao mi je sto niko nije otkupio licencu Najslabije karike, posle BK... Da imam love, kupila bih neku bzvz TV i programska sema bi izgledala ovako: Film, serija, kviz, film, serija, kviz...

E, da, Najslabiju kariku sam baš volela da gledam! I Kviskoteku, ne znam da li se još daje na Foxu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back