alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
ahahahaaaa glavni zenski problem ispada prvi prdrz pred muzem, nego pusiket jesi ga bar naterala da potpise u opstini/crkvi pre isprobavanja jacine veze i otkrivanja da si ipak covek

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i kakiš eVrokremama sta ti citiras moj pos, ko da moj okid ima veze s tvojim, pa moj bre mirise na ljubicice i jorgovan!

ama sta ti citiras moj pos, ko da moj okid ima veze s tvojim, pa moj bre mirise na ljubicice i jorgovan!

ahahahaaaa glavni zenski problem ispada prvi prdrz pred muzem, nego pusiket jesi ga bar naterala da potpise u opstini/crkvi pre isprobavanja jacine veze i otkrivanja da si ipak covek
![]()
![]()

cvrc,pa podrig i prdez spadaju po normalne stvari, ne pod blamove: )

Ali kad enormno smrdi onda to nije ljubav!![]()
![]()

bilo je blamova i to svakakvih....ali ne bi ja o tome pisala....![]()

(na radiju nisam uspela
)
. Jedan moj poznanik je bio jednom pre par godina, ali ništa
kaže, zbunio se zbog voditeljke 

Milku Canić
)
Kvizovi su moja strast... od slagalice, koja je postala kultna na nasim prostorima, preko Milionera, do Visokog napona... Zao mi je sto niko nije otkupio licencu Najslabije karike, posle BK... Da imam love, kupila bih neku bzvz TV i programska sema bi izgledala ovako: Film, serija, kviz, film, serija, kviz... ja sam, izgleda, jedna od retkih koja bas ne ljubi slagalicu.
onaj skocko, skocko karo je bez veze, one gluposti kad moras da kazes suprotni pojam takodje, a asocijacije ponekad nikakve veze nemaju da konacnim resenjem![]()
vaistinu!
ali volim kvizove
i mnogo sam pametna dok ih gledam
ali nema sanse da ucestvujem
sigurno bih kao onaj nesrecnik na Milijunasu izjavila da se na tehnickom pregledu pregleda pixla
Ми се тако добро знамо и толико добро слажемо, као да смо брат и сестра! (Време му је да добије зета!)
E bravo za temuKvizovi su moja strast... od slagalice, koja je postala kultna na nasim prostorima, preko Milionera, do Visokog napona... Zao mi je sto niko nije otkupio licencu Najslabije karike, posle BK... Da imam love, kupila bih neku bzvz TV i programska sema bi izgledala ovako: Film, serija, kviz, film, serija, kviz...