Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije fer :(
Ovo je, kao, po pravilniku, a moja tema nije bila, pa su je zakljucali.

kao sto rekoh

da bih vratila temu na pravi put i da je koto ne bi obrisala:mrgreen: mogu reci samo da je danasnja tema o internet svaleraciji i egzibicionizmu u vidu slanja golih s.isa i g.uzica internet svaleru (ili svalerima, zavisi od kapaciteta), i sta vi mislite o tome, a ne KO je to sa foruma radio/la.

da bih vratila temu na pravi put i da je koto ne bi obrisala:mrgreen: mogu reci samo da je danasnja tema o internet svaleraciji i egzibicionizmu u vidu slanja golih s.isa i g.uzica internet svaleru (ili svalerima, zavisi od kapaciteta), i sta vi mislite o tome, a ne KO je to sa foruma radio/la.

У време док Јаху месинџером још није могло да се шаљу фотке, ставим ја у профил месинџера своју слику с мора, у топлесу. :zper: Слика је била намењена мом драгом, легитимном и легалном :heart:, не швалеру..:lol:....али, случај хтеде да се у том тренутку накачи на месинцер један мој драги форумски другар (овим путем га поздрављам :bye:)...:confused:
Кад сам видела да је он онлајн, ја брже-боље затворим тај прозор са сликом код себе, али, плавуша, нисам знала да сам затворила само СВОЈ прозор, а да се слика код њега и даље види! :sad2: :rumenko: :zcepanje:
Могу мислити шта је помислио....:lol:..

Јао, што ми је било баш непријатно....:rumenka:

nema ispovedaonice, pa moram ovde da olakšam dušu
današnja tema je više no zanimljiva, ali sam imala tako gtoznu raspravu na poslu (možda i jedinu za sve ove godine koje radim) i toliko me je to ubilo u pojam da ne mogu da se smirim i posvetim umiranju od radoznalosti o kakvim tj čijim golim grudima se radi

ova moja situacija mi daje ideju za temu kako reagujemo u neprijatnim situacijama tipa svađa.
ja sam sebe danas jako razočarala jer sam dopustila da nakon razgovora ne mogu da vladam svojim emocijama (a ni očima). Stidim se sebe i pripremam za smireni sutrašnji nastup.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back