Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па, мени се све у животу догодило, па и то! :zper:
Шалим се, не знам како се то швалера онлајн. :confused:
Као, пишемо овако:,,Аааах...ооох...их..пих!'' :mrgreen:

Nisam ti ni poverovala...nego malo šale nije na domet....to izgleda
od prilike ko na onim vrućim telefonima što reklamiraju ne nekim
televizjama.........odvratno...:mrgreen:

Искрено, могу да разумем да се људи ,,нађу'' и тако.
И да пишу једни другима ласцивне ствари, оно што неком познатом не би писали...
Али не тек тако. Вероватно се прво упознају кроз разговоре.:)

Мада, моја је другарица била на Причаоници, и ја једном била крај ње док се дописивала са неким типовима. Јооој, не бих о томе! Ја нисам Риста - моралиста, али је то мени било бљак. (А другарица се зезала)
Но, мислим да тема није о томе.

:(.... ja bi se nasmejala onom Vandinom postu sa " oooh,ah i pih",al ne smem :lol: odma ce da graknu one od pre podne:mrgreen:

nego...jel se racuna u svalerisanje ako ti neko napise pesmu pa ti je turi u profil na FB?....a ti mu odgovoris tako sto mu posaljes jedno od onih srculenca sto trepere :lol: isto u profil,mislim da svi vide :cool: nista tajno i skriveno....sve na izvolte...;)
ako se racuna....onda da se metnem medju one sto se svaleraju...:zper:, a ako ne onda`k nista :manikir:

Искрено, могу да разумем да се људи ,,нађу'' и тако.
И да пишу једни другима ласцивне ствари, оно што неком познатом не би писали...
Али не тек тако. Вероватно се прво упознају кроз разговоре.:)

Мада, моја је другарица била на Причаоници, и ја једном била крај ње док се дописивала са неким типовима. Јооој, не бих о томе! Ја нисам Риста - моралиста, али је то мени било бљак. (А другарица се зезала)
Но, мислим да тема није о томе.

ahahahaaha, jeste prvo upoznavanje kroz razgovore, nema kres sema pa ni virtuelno. sto bi rekla linda, sve same postene-zene.com

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back