Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam na Facebooku ali tamo su mi deca pa ni ja ne smem da komentarisem nista, i brate slatki osecam se kao da imam sto godina. Skoro sam otkrila ovaj forum i mnogo mi se svidja samo ste mi mnogo brze. Odakle vam toliko vremena?

Dobro veče devojke! Lepo provele dan?
Ajd malo po temi: ja sam potpuni početnik u forumašenju, a počelo je tako što je naš drug koji živi u Rusiji na nekom ruskom forumu napravio virtuelnu učionicu za društvo iz gimnazije ( ove godine slavimo 30 godina od mature). Naravno, razasuti smo po belom svetu, ima ih po Kanadi, Australiji, Rusiji... Divno se družimo u našoj virtuelnoj učionici: imamo albume sa gimnazijskim slikama, ekskurzije, matursko veče, proslave godišnjica isl. Taj forum nam je pomogao da se ponovo okupimo i sad se relativno često okupljamo uživo, nekih 4-5 puta godišnje. A svakodnevno smo u toku šta se dešava, kolika su nam deca, kako smo se promenili...Divna stvar, baš nam je pomogla...

A Krsta je opet nešto čarobno za mene...Počelo je od letovanja i prikupljanja informacija, onda sam se odvažila da i ja nešto kažem, onda sam ostavila pušenje uz pomoć Krste, te se sad osećam kao u svom omiljenom klubu, među starom dobrom ekipom

Е, ја мало причам сад..
На ФБ мој син поставио клип са песмом ,,Нисам био ја за њу'', и ја мислила да баш ЈА треба да одговорим на то, и пошљаем коментар у фазону:,,За кога ти ниси био? Цмок!''.
Кад ми стиже приватна порука на Фејсу, од детета које седи за својим компом у другој соби:,, Буди љубазна и не пиши ми коментаре. Успут, написала си ,,Цмок'', што подсећа на Банетову маму која њега зове телефоном да га пита да ли је обукао поткошуљу! Уздржи се убудуће од коментарисања, није теби намењен клип!'' :eek::eek:

Ја исто одговорим приватном поруком, обећам да више нећу, он се љубазно захвали. :zcepanje:
Онда одем до његове собе, па га изљубим и исмејемо се и испричамо. Али ми је цела прича била слатка, а замислила сам се, каква ћу свекрва бити... :sad2:

Ti?????:think:
Ma ti nisi normalna josh pitash eeeeeeeee blago tvojoj snaji:hahaha:

Poslednja izmena:
E sta je stara forumasica Fjaka ! Pa naravnoooooooooooooooo tako je !:)

E pa ja i ti Fjaka imamooooooooooo ista misljenja......
To sam ja konstatovala u gornjem postu:)

KRSTA:heart:
FB:besna::zcepanje:
Nego kako vec dva miseca sam tu ili tri...vec sam ovisnica i tresem se cim nemam sansu pogledat barem na 10 minuta, a FB mogu ne upalit po 10 dana....nista novo, nit pametno, sem sto beru, kose, zanju sto znam sto rade po onim farmama...

Mogle bi nas dvi negdi na kavu? aj dodji do Kopenhagena i ja cu ...na pol puta :))))))

Е, ја мало причам сад..
На ФБ мој син поставио клип са песмом ,,Нисам био ја за њу'', и ја мислила да баш ЈА треба да одговорим на то, и пошљаем коментар у фазону:,,За кога ти ниси био? Цмок!''.
Кад ми стиже приватна порука на Фејсу, од детета које седи за својим компом у другој соби:,, Буди љубазна и не пиши ми коментаре. Успут, написала си ,,Цмок'', што подсећа на Банетову маму која њега зове телефоном да га пита да ли је обукао поткошуљу! Уздржи се убудуће од коментарисања, није теби намењен клип!'' :eek::eek:

Ја исто одговорим приватном поруком, обећам да више нећу, он се љубазно захвали. :zcepanje:
Онда одем до његове собе, па га изљубим и исмејемо се и испричамо. Али ми је цела прича била слатка, а замислила сам се, каква ћу свекрва бити... :sad2:

po mojoj slobodnoj proceni divna....ako se u međuvremenu ne pokvariš.....:D

Nego kako vec dva miseca sam tu ili tri...vec sam ovisnica i tresem se cim nemam sansu pogledat barem na 10 minuta, a FB mogu ne upalit po 10 dana....nista novo, nit pametno, sem sto beru, kose, zanju sto znam sto rade po onim farmama...

Mogle bi nas dvi negdi na kavu? aj dodji do Kopenhagena i ja cu ...na pol puta :))))))

aaaaaaaaa........kakve ste ne mogu da verujem....nevaljalice, samo nam pravite
zazubice...čuj ti nje skokni do Kopenhagena...:eek:

šalim se naravno devojke....uživajte u druženju uz kaficu....:D

Ma naravno,kava uvjek....nacicemo se na pola puta:)
P.S.ja mislim da bi se ja i ti u mnogo cemu slozile,sta mislis?:)

MSN koristim odavno, malo zbog posla, vise da se cujem da prijateljima koji zive u inostransvu.
FB ne koristim, nije mi preterano zanimljivo. :neutral:
Skype sam pocela da koristim kada mi je muz otputovao i redovno se cujemo... To je odlican izum... :ok: :heart:
Forume nikad nisam posecivala, ali krsta me je zainteresovala i evo me tu... :D :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back