donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Ја на Фејсбуку нумем да се снађем. Што је тамо мени досадно! А сви ме јуре, шаљу ми којешта за фарму која ме ни не занима!
Али зато управо чекам неког да се пишемо на скајпу.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја на Фејсбуку нумем да се снађем. Што је тамо мени досадно! А сви ме јуре, шаљу ми којешта за фарму која ме ни не занима!
Али зато управо чекам неког да се пишемо на скајпу.![]()

I ja sam na Facebooku ali tamo su mi deca pa ni ja ne smem da komentarisem nista, i brate slatki osecam se kao da imam sto godina. Skoro sam otkrila ovaj forum i mnogo mi se svidja samo ste mi mnogo brze. Odakle vam toliko vremena?

svrati cesce imaces ga i ti, naucicemo te 

i od mene..
Е, ја мало причам сад..
На ФБ мој син поставио клип са песмом ,,Нисам био ја за њу'', и ја мислила да баш ЈА треба да одговорим на то, и пошљаем коментар у фазону:,,За кога ти ниси био? Цмок!''.
Кад ми стиже приватна порука на Фејсу, од детета које седи за својим компом у другој соби:,, Буди љубазна и не пиши ми коментаре. Успут, написала си ,,Цмок'', што подсећа на Банетову маму која њега зове телефоном да га пита да ли је обукао поткошуљу! Уздржи се убудуће од коментарисања, није теби намењен клип!''
Ја исто одговорим приватном поруком, обећам да више нећу, он се љубазно захвали.
Онда одем до његове собе, па га изљубим и исмејемо се и испричамо. Али ми је цела прича била слатка, а замислила сам се, каква ћу свекрва бити...![]()

svrati cesce imaces ga i ti, naucicemo te
![]()

Hi za sve
Vanda super prica...:srce: sto bi mi bez naseg podmlatka?
Ma tko BRE uporedjuje Krstu i FB, neuporedivo!![]()

A di ste nestale? Vjertovatno sad po FB i msn krstarite![]()

A di ste nestale? Vjertovatno sad po FB i msn krstarite![]()
E sta je stara forumasica Fjaka ! Pa naravnoooooooooooooooo tako je !![]()
Nego kako vec dva miseca sam tu ili tri...vec sam ovisnica i tresem se cim nemam sansu pogledat barem na 10 minuta, a FB mogu ne upalit po 10 dana....nista novo, nit pametno, sem sto beru, kose, zanju sto znam sto rade po onim farmama...E pa ja i ti Fjaka imamooooooooooo ista misljenja......
To sam ja konstatovala u gornjem postu
KRSTA
FB![]()
)))))ja sam tu..samo sam nešto malo pisala na drugoj temi....![]()

Е, ја мало причам сад..
На ФБ мој син поставио клип са песмом ,,Нисам био ја за њу'', и ја мислила да баш ЈА треба да одговорим на то, и пошљаем коментар у фазону:,,За кога ти ниси био? Цмок!''.
Кад ми стиже приватна порука на Фејсу, од детета које седи за својим компом у другој соби:,, Буди љубазна и не пиши ми коментаре. Успут, написала си ,,Цмок'', што подсећа на Банетову маму која њега зове телефоном да га пита да ли је обукао поткошуљу! Уздржи се убудуће од коментарисања, није теби намењен клип!''
Ја исто одговорим приватном поруком, обећам да више нећу, он се љубазно захвали.
Онда одем до његове собе, па га изљубим и исмејемо се и испричамо. Али ми је цела прича била слатка, а замислила сам се, каква ћу свекрва бити...![]()
Nego kako vec dva miseca sam tu ili tri...vec sam ovisnica i tresem se cim nemam sansu pogledat barem na 10 minuta, a FB mogu ne upalit po 10 dana....nista novo, nit pametno, sem sto beru, kose, zanju sto znam sto rade po onim farmama...
Mogle bi nas dvi negdi na kavu? aj dodji do Kopenhagena i ja cu ...na pol puta)))))

Nego kako vec dva miseca sam tu ili tri...vec sam ovisnica i tresem se cim nemam sansu pogledat barem na 10 minuta, a FB mogu ne upalit po 10 dana....nista novo, nit pametno, sem sto beru, kose, zanju sto znam sto rade po onim farmama...
Mogle bi nas dvi negdi na kavu? aj dodji do Kopenhagena i ja cu ...na pol puta)))))

aaaaaaaaa........kakve ste ne mogu da verujem....nevaljalice, samo nam pravite
zazubice...čuj ti nje skokni do Kopenhagena...
šalim se naravno devojke....uživajte u druženju uz kaficu....![]()
Pa naravno....kad Fjaka ima predlog da se nadjemo na pola puta i to zbog kave ,tada uzivanje ne zaostaje![]()

ima li šta lepše nego popiti kaficu sa prijateljicom, ispričati se opušteno....![]()

FB mi je spas jer zivim di zivim, pa ne saljem pojedinacno mailove sa slikama nego ih tu okacim i adio.