Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da mi ne treba ne bi se ni sitila napisat , imam neke hlace otpalo im dugme i danas ga nadjem i nemam ga cim usiti i sad moram ici u cistionu ili kupit iglu i konac:confused:
E a nemam ni metlu, danas kazem idem kupit metlu, ali ucinu mi se skupa:cool:

skupa ti metla...jeeelllliii....a laptop kad si kupovala nije ti bio skup da arčiš
vreme na netu....:lol:

A zasto tugujes:(
Sto se dogodilo?

kako bre tužna...nemoj niko da je tužan....;)

skupa ti metla...jeeelllliii....a laptop kad si kupovala nije ti bio skup da arčiš
vreme na netu....:lol:

kako bre tužna...nemoj niko da je tužan....;)

Bre nemas ni srce ni dusu, nisi ni u vojsku bila:rotf::rotf::rotf:(neki klip sa you tube), kad mi crka laptop dan zalosti bio doma.
Muz prica sa frendom i kaze"Moram hitno u ducan, zeni crka laptop, u kuci od tuge ne mozes stajat ni izdrzat":rotf::rotf:

Pa rece Dasty da joj nedamo tugovat:dontunderstand:

Bre nemas ni srce ni dusu, nisi ni u vojsku bila:rotf::rotf::rotf:(neki klip sa you tube), kad mi crka laptop dan zalosti bio doma.
Muz prica sa frendom i kaze"Moram hitno u ducan, zeni crka laptop, u kuci od tuge ne mozes stajat ni izdrzat":rotf::rotf:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:zcepanje::zcepanje:.......šta će jadan čovek...bolje da kupi laptop nego da mu
u kući bude vanredno stanje....kukavac.....:zcepanje::zcepanje:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pa rece Dasty da joj nedamo tugovat:dontunderstand:

Mileva reče ide na put pa je tužna....a Dasty...jel mogu ja umesto tebe
na taj put....:heart:..evo ja se dobrovoljno prijavljujem....:D

evo priznajem...ali nisam kriva ja nego Krsta, da se zna,
ne prebacuje mi stranice kako treba već par dana mi se
gube postovi...ne mogu da vidim na temama koje pratim
šta ste pisali...i tako....:sad2:..eto pa sad ti reci jel to
za neopravdani...ili šta :worth:........:p

ajd ovaj put je oprošteno
ali sam zbog tehničkih problema
Ma kakve neopravdane...keceve i to armirane :lol:

ako se nastavi biće i toga

SH kako Sibenik, Sabac, Sarac(konj Markov:rotf::rotf:)

Ma znam :zcepanje:
Nego moram nesto da vam ispricam za to sisanje :zcepanje:
Posto sam ja frizer šišam prijatelje i porodicu.Tako imamo jednog drugara sa kojim sam trebala da se dogovorim kada cu da ga šišam.I naravno posaljem ja njemu sms i napisem -kad cemo se sisati? A on kad je video odmah je pokazao mm poruku i kaze -da znas da je ona to meni napisala i da ja nemam nista sa tim.
Od onda se uvek zezamo sa tim šišati - sisati :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back