Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad sam imala oko 10 godina odlucim da predjem kod komsije u vikendicu da berem ruze.
Mi ih na placu nismo imali a ja sam iz nekog razloga zelela ruze u vazi.
I smatrala sam da je sasvim ok da posecem njegove kad on vec nije tu i svakako ce uvenuti.
Pa kad vec venu bar nek venu kod mene u vazi. :(

Al bas u trenutku dok ja secem ruze komsija stize u vikendicu i zatice me na delu.
Nije mi rec rekao.
Ja sam objasnila sta radim on je rekao nema problema i usao u kucu.

Moj tata nije mislio da to nije problem.
Smatrao je to za kradju te da sam ja uhvacena na delu i tukao me je nekim prutom debelim ko palac i dugackim bar metar ipo sve dok nisam bila modra.
Bukvalno.
Danima nisam mogla da sedim kao covek na guzi a boga mi ni na preponama.

Od tad nista nikom nisam uzela bez pitanja , a ni ruze ne volim.
Kad god bi mi neko doneo za rodjendan buket ruza mene bi podsetio na te batine koje i dan danas pamtim.

A da stvar bude ironicnija, upravo moj tata mi za svaki rodjendan salje buket ruza u koje ih ima onoliko koliko godina slavim ...Verovatno se ne seca kako me je zbog njih tukao ...al ja se secam .

Mislim da te svake god.napominje na to....Vrloooo pametnooooooooo:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Ja sam tako jedne godine,(imala sam otprilike 10 god.) maznula od mame i tate novcanicu od 100 din.:eek:Za te pare je mogla da se kupi cela kutija tada popularnih slicica Sarah Kay. I tako krenemo brat i ja u skolu,i naravno usput kupimo tu kutiju slicica. Da ne bismo zakasnili u skolu,morali smo da pretrcimo put i prevezemo se 1 stanicu autobusom.Naravno,ja u tom pretrcavanju padnem i jos me okrzne neki auto...zbog kojeg sam zaglavila na usivanju,sto je u stvari bila sreca u nesreci,pa nisam i od tate dobila batine. Dok sam se ja oporavila od te nezgode,on je zaboravio na pare i na celu pricu pa sam se izvukla...al je zato moj brat nahebao i za mene :mrgreen:

Ja sam tako jedne godine,(imala sam otprilike 10 god.) maznula od mame i tate novcanicu od 100 din.:eek:Za te pare je mogla da se kupi cela kutija tada popularnih slicica Sarah Kay. I tako krenemo brat i ja u skolu,i naravno usput kupimo tu kutiju slicica. Da ne bismo zakasnili u skolu,morali smo da pretrcimo put i prevezemo se 1 stanicu autobusom.Naravno,ja u tom pretrcavanju padnem i jos me okrzne neki auto...zbog kojeg sam zaglavila na usivanju,sto je u stvari bila sreca u nesreci,pa nisam i od tate dobila batine. Dok sam se ja oporavila od te nezgode,on je zaboravio na pare i na celu pricu pa sam se izvukla...al je zato moj brat nahebao i za mene :mrgreen:

Jadan tvoj brat sto je trpeo zbog tb:hahaha:

I opet Fjaka najgora:manikir: i kao fine tete kvarim ovuda:zper: e pa....:dontunderstand:

Ukrala sam jednom kod psihologa neku crvenu bojicu,i sad ne mogu da se setim zasto:confused:.

Pre neku noc,u jednom parku uzeh rolnu onih zelenih kesa za skupljanje pseceg izmeta:rumenko::lol:...mislim,treba da uzmem jednu-dve kese,a uzeh celu rolnu:rumenko:

a autobus retko koristim,i to samo za par stanica,i tad se svercujem:rumenko:

Izaberite neku od onih koje je predlozila bems.
Nije fer da ni jednu ne iskoristimo.

Ili ako dodje ujutru neka zada temu .

- hobi koji imate ili ste nekad imale ali vise ne i zasto
- cudne navike koje imate, a ne pricate o njima u RL
ne mogu da odlucim :think:
pomoc! :)

a sto se tice "kradje"
u osnovnoj skoli drugarica i ja ukrale po kinder jaje
i to je bilo neplanski
dok smo cekale da nam prodavac izmeri neke grickalice i dok je bio okrenut ledjima
drugarica je rekla uzmi(gledajuci u kinder jaje), ja rekla necu uzmi ti i onda kao ajmo obe
cisto da vidimo koliko smo hrabre
ah, dokaza.... :roll:

i jednom kada smo brat i ja imali 6 i 5 godina, sestra od tetke koja je bila starija od brata 4 , a od mene 5 godina,
pronasla iscepane novcanice od 10 dinara, ako se secate oni zutih tj. vise neke svetlo braon ili oker boje,
i zalepila ih sa jedne strane onom trakom za lepljenje postanskih paketa (ona siroka braon-siva traka, ima neko ime:)),
i poslala nas u prodavnicu da kupimo sladoled, ali da novcanice drzimo i dajemo tako da se ne vidi ta traka sa druge strane..
ne secam se dal nas je prodavacica otkucala ili nas je mama pitala odakle nam sladoled itd...
posle nas mama naterala da idemo u tu prodavnciu i da se izvinimo teti koja je u njoj radila i da obecamo da to vise nikada necemo uraditi :besna:
kakvo neprijatno iskustvo!

Moja prva krađa - novogodišnji vašar, gužva, možda sam bila prvi razred, mama me drži za ruku kroz onu gužvu i ja na jednom štandu vidim neko malo čudo, što se stavi na vrh drvene olovke, ima neki feder i na vrh njega nekog medu... glupost, i ja to uzela i pokazujem mami, i kako smo krenule kroz gužvu meni to ostane u ruci i ja njoj pokažem u fazonu - vidi ostalo mi ovo u ruci očekujući da ćemo da se vratimo da vratim a mamina reakcija je bila :roll: :roll: :roll: Totalno nepedagoški! :lol:
Posle kad smo bili 3-4 razred, stajale neke sanke ispred garaže 2 zgrade ispod moje, i napadao sneg, niko ih nije mrdnuo mesecima, i njih smo uzeli, posle smo ih i prelakirali i stavili novi kanap, baš su bile kvalitetne... I ne sećam se da sam ikad više nešto ukrala...

Ma i'te molim vas .
I sta ste nasle da se pojavite kad sam mokre kose, gde ste bile celo jutro dok sam sedela i kliktala ovuda u prazno ????

Пази, кад сам у истој ситуацији! :zcepanje:

Да ли се у чудне навике убраја ако неко главно јело једе из два или три тањира? :eek:

Не могу да помешам (нпр) спанаћ, месо и кромпир у једном тањиру, па то ти је!
Онда, месо и кромпир могу у један тањир, а за спанаћ имам додатни.

За било које вариво ми је потребан додатни тањир.

Што је занимљиво, моја сестричина исто то ради, пре него што је видела од мене. Значи ли да је наследно по теткинској линији? :dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back