Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vau, minuta mržnje
nije mrznja nego se oslobodi velika kolicina energije, a pri tom si deo grupe imas osecaj zajednostva. Odbrojavaju takodje svi zajedno, atmosfera je kao da ce se nesto bitno desiti kada se dodje do pali :lol: Decija posla ;) Imala sam 14/15 god. i uvek su nas svi opominjali da budemo tisi, a ovde se od nas trazilo da urlamo iz sve snage. Prvi put nije uspelo jer se svi ipak ustrucavaju, a onda su trazili da ponovimo i bilo je ok. Rec je o grupi izmedju 50 i 70 tinejdzera. Erupcija :D

A onda osecaj vaznosti kada smo dobili odeljenja kojima rukovodimo :cool:

Poslednja izmena:
Што се мене тиче, може прича на један дан.
А мене ова тема асоцира на они кад је Лала писао причу до 300 речи, у војсци на неком конкурсу.
Та прича је гласила овако:,, Правили смо пољски клозет. Ставили смо труле даске. То је укупно 8 речи. Остало, до 300 изговорио је наш командир кад је ушо унутра!'' :zcepanje::zcepanje:

И од јуче ми само ова прича у глави, тако да сад нисам способна да пишем нешто паметно...:confused:

боље пишите школске саставе, како сам провео лето, јесен куца на врата и сл., то је сад актуелно.

Ево приче, скоро хаику:

Одговорио је, не осврнувши се нa већ писано. Оставио жене да се копрцају даље саме. :heart:

Посвећено драгом Милету, Anno Domini 2009.

..omladinski rukovodilac.. :cool:
..nama je jedna stalno preprichavala filmove na tim "sastancima".. :lol:

To se kod nas zvalo pionirski instruktor. Bila sam to jedno kratko vreme. Jos pamtim fenomenalan kurs koji su nam drzali da se pripremimo za to :)

sto sam ja mislila da je omladinski staresina..
i da je taj cas u rasporedu bio poznat kao COS..
koji smo mi na sve nacine pokusavali da izbegnemo..
secam se da nam je dolazila jedna devojka..
i da smo ceo cas sa zavezanim ocima..
i kredom u rukama..pokusavali da ubodemo 100 na meti
koja je bila nacrtana na tabli..
koje smaranje..a mogli smo biti kuci..i gledati Tarzana..

posto je ona koju si juce zadala za danas..glupa..
tj meni ne odgovara :rumenko:
mozemo da ogovaramo ''zvezde'' npr..onu glavatu..
sto je udata za spedo momka a tetovazama..

eybg..ti bas zapela za price..
ko da sve ovo nije..prica..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back