Sestra Kejt Midlton u bikiniju

Manga Hilux

Legenda
Moderator
Poruka
68.976

Sestra Kejt Midlton PRVI PUT U JAVNOSTI nakon što je princeza od Velsa operisana i to u BIKINIJU: Ovo bi mogao da bude dobar znak za porodicu​

Sestra Kejt Midlton pojavila se prvi put u javnosti nakon što je 16. janaura princeza od Velsa operisana u privatnoj bolnici u Londonu. Pipa Midlton nalazi se na Karibima sa suprugom Džejmsom Metjuzom i njihovo troje dece. Primećeni su na plaži Eden Rok koja je vlasništvu porodice njenog muža. Ovo putovanja moglo bi da bude znak da se oporavak supruge princa Vilijama dobro odvija. Da je situacija drugačija, Pipa bi sigurno bila u Britaniji. Bilo je i najava da će on, zajedno sa roditeljima Kerol i Majkom Midltonom i bratom Džejsmom, pomagati princu od Velsa u brizi oko Kejt i dece, Šarlot, Džordža i Luja.

Pipa i Kejt Midlton Foto: profimedia/Ian Vogler / MirrorPix / Profimedia

Sestra Kejt Mildton Pipa Midlton izgledala je prilično rasploženo, nije joj smetalo ni prisustvo paparaca. Došla je do izražaja njena fit linija, zna se da su dame u porodici Midlton veoma sportski nastrojene.

Pipa i njen suprug koji su u braku od 2017. imaju sina Artura (5), i ćerke Grjes (2) i jednogodišnju Rouz.

Porodica Džejmsa Metjuza poseduje odmaralište Eden Rock na Sent Bartsu, jedan od najekskluzivnijih hotela u regiji. Gosti su bile brojne zvezde, Elton Džon, Bred Pit i Leonardo Dikaprio. Džejmsovi roditelji Dejvid i Džejn Metjuz preselili su se na Sent Barts u 1995. nakon što su kupili Eden Rock od lokalnog avanturiste.

Kejt Midlton i princ Vilijam
Kejt Midlton i princ VilijamFoto:DPPA/ddp USA / Profimedia
Fotografije Pipe Midlton objavljene su nakon što je Ričard Eden rekao za Daily mail da oporavak Kejt Midlton i dalje dobro napreduje. Jasna naznaka toga došla je kada je krajem prošle nedelje ona otputovala u Anmer Hol u Norfolku, nedaleko od Vindzora, na polugodišnji školski odmor njihove dece.
Očekuje se će se Kejt nakon Uskrsa vratiti službenim dužnostima. Princeza će se do tada odmarati u Adelejd kotiždu u Vindzoru, a Anmer Hol je mesto mnogih srećnih uspomena, tamo su njihova deca često brovila ranije, a ona je provela većinu karantina tokom kovid pandemije.

Brat Kejt Midlton oglasio se nedavno na Instagramu, ali je pričao o kućnim ljubicima i skijanju odnosno odmoru na koji se uputio sa porodicom. Detalji operacije princeze nisu još otkriveni ali su izvori napomenuli da se ne radi o raku.

U istoj operaciji gde je Kejt Mildton imala operaciju abdomena, Čarls III je pre dve nedelje podvrgnut operaciji zbog benignog povećanja prostate.
Screenshot_20240216-075656-585.png
 

Back
Top