U čemu leti spavate?

Meni to gologuzo spavanje ne prija uopšte. Mnogo mi je hladnije kad imam neku što bi tab rekao pidžamicu.

I meni...cak mi ni mini suknje ne prijaju po najgorem suncu, lakse su mi siroke i tanke suknje koje padaju do poda a kada sednem na kafu, recimo, neretko zavucem komad tkanine izmedju butina kada prkrstim noge, da mi ne lezi jedna znojava noga preko druge i onda se hladim jelovnikom...tacno cu poceti da nosim lepeze i da se prijavim u staracki dom:lol:.

• Podržavam
Reactions: Red
I meni...cak mi ni mini suknje ne prijaju po najgorem suncu, lakse su mi siroke i tanke suknje koje padaju do poda a kada sednem na kafu, recimo, neretko zavucem komad tkanine izmedju butina kada prkrstim noge, da mi ne lezi jedna znojava noga preko druge i onda se hladim jelovnikom...tacno cu poceti da nosim lepeze i da se prijavim u staracki dom:lol:.
E bas to. Sastave mi se noge pa mi ne prija ako nema neka tkanina da ih razdvoji.

Их, ја већ неколико година носим лепезу, а нисам ни близу пеМзије, какав старачки дом...

Je l i ostale žene imaju problem sa adekvatnom noćnom odećom leti :mrgreen: Ako obučem šorc, zavlači mi se u **** spavaćica mi se zadigne i taman negde u visini grudnog koša je, sve ostalo je na izvolite ;) Široka majica, nalik spavaćici, zavrti se oko mene pa se jurim s njom jer me noću žulja. Spavati gola? Jedino pod uslovom da mezimčiće pošaljete kod babe i dede :mrgreen: dakle, dilema, šta obući za letnje spavanje ?
Spavam go a samo pokrijem donja leđa nekom plahtom.

Back