Seksualizacija žena u reklamama

А не знам ни у чему је проблем, и мушкарци у рекламама су сексуализовани.
У мањој мери, али да будемо искрени, свако воли да види младо згодно тело.
И без сексуалних аспирација према истом, просто волимо.
Ko radi to sa zadovoljstvom to je njegova stvar, ali u mnogim slučajevima ljudi su primorani to da rade inače bi izgubili posao. I glumci u filmovima i serijama imaju isti problem.

Па баш је Бенетон имао најпознатије рекламе са манекенкама свих боја коже.
Не знам какве су биле те забрањене, али сви се сећамо и слогана United colors of Benetton...
zabranjivali zato sto su idioti...tad je poceo da se naveliko pusta duh iz boce sa lgbt i gde god su mogli da se proseravaju sve su blokirali.

Pa neko nije studirao glumu ili postao model da bude seksualni objekat i da radeći svoj posao namamljuje ljude da gledaju filmove/serije ili da kupuju proizvode jer je neko ukapirao da seksualnost ima bolju prolaznost kod publike ili potencijalnih mušterija.
Ако нас двоје знамо да сексуалност има бољу прођу, требало би да знају и они који тим путем крену.
А требало би да знају и да манекенке живе од продаје погледа на своје тело и лице, не знам како им одједном смета.

Znaci svesno prodaju sebe za saku evra, tj. trampe svoju cast za monetizaciju iste i ja sad treba da ih zalim? Sve sto covek uradi za pare je dobrovoljna stvar i nema nikome da se zali.

Pa dobro, nije bas da joj pada kruna cednosti sa glave.

I modeli slikara su neretko bile nage zene pa te slike danas vrede milione.

Biti model je negde pomalo i dar.
Retko moja zena u opstoj populaciji dodje toliko skladna, lepog hoda, lakonoga i privlacna.
Njihova golotinja neretko deluje kao skluptura.

I ja nemam problem sa tim.
Bilo mi je zao kada su modeli postale koscate curice prosecnih crta.

Ako je Bog stvorio sve na nama, stvorio je i grudi, zadnjicu i slicne privatne delove.
Ima vulgarnih fotografija, medjutim, ova nije vulgarna.

Pa dobro, nije bas da joj pada kruna cednosti sa glave.

I modeli slikara su neretko bile nage zene pa te slike danas vrede milione.

Biti model je negde pomalo i dar.
Retko moja zena u opstoj populaciji dodje toliko skladna, lepog hoda, lakonoga i privlacna.
Njihova golotinja neretko deluje kao skluptura.

I ja nemam problem sa tim.
Bilo mi je zao kada su modeli postale koscate curice prosecnih crta.

Ako je Bog stvorio sve na nama, stvorio je i grudi, zadnjicu i slicne privatne delove.
Ima vulgarnih fotografija, medjutim, ova nije vulgarna.

Nisam pričao konkretno o ovoj sa uvodnog posta na temi.

Samo hoću da kažem da nisam video da je to mnogo veliki problem onim ženama koje to monetizuju, naročito ako prilično monetizuju. To je obično tema tamo gde to nije mogućnost.

Apsolutno je stvarna, sjećam se da sam je viđao po ZG. Doduše, bilo je to prije 15-tak godina, možda i više.
U najmanju ruku je čudno da neko ko reklamira svoj proizvod iznese onoliki bilbord na ulicu a ne stavi ime svoje firme i brenda
Ova guma može biti bilo čija tako da je marketing veoma loš da ne pominjem da svaka normalna žena zna da ne bi trebalo da zalepi golu ptičku na prljav patos

Zabranjena je reklama dolče gabane koja simulira grupno silovanje
ali svakoga dana pomeri se ta granica tolerancije obzirom na količinu bizarnosti koje pljušte na običan svet
To što vidimo na reklami to nje stvaran život ali je cilj svakog advertajzinga da izazove šok jer u suprotnom neće biti zapažen u moru bezličnih ponuda za sladolede gume besna kola ….
Daleke destinacije su već nešto drugo. Njima n treba šokantan sadržaj primamljive su same po sebi

IMG_4477.jpeg
A svrha ove reklame je neki drevni vudu ritual ili …..boles imas pravo

Pogledajte prilog 1572055A svrha ove reklame je neki drevni vudu ritual ili …..boles imas pravo
Ма, имали су они и педофилију, сексуално ропство, свашта нешто...маса њих је забрањена кад се дигне глас, али штета је већ учињена. Последњих година се стално пише о томе.

Nisam pričao konkretno o ovoj sa uvodnog posta na temi.

Samo hoću da kažem da nisam video da je to mnogo veliki problem onim ženama koje to monetizuju, naročito ako prilično monetizuju. To je obično tema tamo gde to nije mogućnost.

Nismo saglasni, ne vidim problem da se modeli lepo plate jer su to prepoznatljiva lica koja imaju sposobnost da prodaju proizvod.

Koliko taj proizvod zaradi...red je nesto i da zaradi osoba koja je zasluzna za deo prodaje.
Da nije nje, prinos bi bio manji.
Tako ja na to gledam.

Nismo saglasni, ne vidim problem da se modeli lepo plate jer su to prepoznatljiva lica koja imaju sposobnost da prodaju proizvod.

Koliko taj proizvod zaradi...red je nesto i da zaradi osoba koja je zasluzna za deo prodaje.
Da nije nje, prinos bi bio manji.
Tako ja na to gledam.

Ne vidim ja problem u bilo cemu sto je dobrovoljno apsolutno, neka svako radi sta ga veseli.

Vidim problem u tome da se prica protiv seksualizacije zena, kao da je to nesto sto u vreme robovlasnistva muskarci rade nasilno, a onda imas zenu koja svesno peva na sladoled i glodje isti, sa maznim glasom kao da ga upravo oseti i to sve za pare, a onda ce da mi kuka kako se zene seksualizuju.

Samo imam problem sa licemerjem, sa svim drugim nemam.

Back