Šesti oktobar rana neprebolna na srcima svih titokomunista

Шести октобар никад није планиран од оних који су организовали пети октобар.
Ту заблуду шире жутаре као илузију некаквих добрих намера.
O tome mantraju uglavnom frustrirani neotitoisti koji su tada pritrčali uz DOS ali ih ni oni nisu hteli pa su u raspodeli plena ostali kratkih rukava, i po koji ex-otporaš koji još sanja “revolucionarna pročišćavanja”

1000000223.jpg

Racunas li tu i one ves masine, kompove i porodicno srebro sto je bezalo od bombardovanja?
Sta je to bitno za aktualna dogadjanja u R Srbiji?
Pandur, tebi je baš dosadno.
Ovakva kvazi-leva ideologija prolazi samo kod onih kod kojih je uspela globalistička indoktrinacija iz perioda njihove totalne dominacije tokom dvehiljaditih, svi ostali, i mlađi i stariji trenutno prepoznaju demagogiju i jezuitizam: ideologija globalističke levice (Druga Srbija, neotitoisti, jugosloveni, i razne varijante Woke) uopšte nije liberalna, i to ljudi osečaju.

New data out of Yale’s Youth Poll broke the internet last week when it revealed a partisan split within Gen Z. Given a generic Democrat vs. Republican ballot for 2026, respondents ages 18-21 supported Republicans by nearly 12 points, while those ages 22-29 backed Democrats by about 6 points.

Ne znam dal su titokomunisti ? Znam da cmizdre zbog kako kažu propuštene prilike da se reše u tom momentu opozicije odnosno strane koja je izgubila izbore - socijalista i radikala a pod tim misle na fizičke likvidacije Mene takvo rezonovanje podseća na Josipa Broza i njegovu KP jer su oni fizički likvidirali opoziciju.
jedini koji su cmizdrili kada je copavi odapeo su bili tvoji iz bosne...to je pokazalo medju kojim mozgovima se najbolje primio :rotf:

jedini koji su cmizdrili kada je copavi odapeo su bili tvoji iz bosne...to je pokazalo medju kojim mozgovima se najbolje primio :rotf:
Pišeš gluposti.Beogradjani su ,potpuno dobrovljno,u nepreglednim kolonama na januarskom mrazu sa očima punih suza satima čekali da odaju poslednju počast jednom Džemalu Bijediću a o žalu za Josipom Brozom suvišno je i govoriti.Nikad ni jednom Srbinu nije se skupila ni polovina pratilaca na zakopavanju koliko ih je bilo na Josipovom zakopavanju.
U kafanama,u tom tužnom maju 1980,gosti su masovno ustajali i stegnutih pesnica takođe sa očima punih suza,pevali
Druže Tito mi ti se kunemo
Da sa tvoga puta ne skrenemo.

Ovakva kvazi-leva ideologija prolazi samo kod onih kod kojih je uspela globalistička indoktrinacija iz perioda njihove totalne dominacije tokom dvehiljaditih, svi ostali, i mlađi i stariji trenutno prepoznaju demagogiju i jezuitizam: ideologija globalističke levice (Druga Srbija, neotitoisti, jugosloveni, i razne varijante Woke) uopšte nije liberalna, i to ljudi osečaju.

New data out of Yale’s Youth Poll broke the internet last week when it revealed a partisan split within Gen Z. Given a generic Democrat vs. Republican ballot for 2026, respondents ages 18-21 supported Republicans by nearly 12 points, while those ages 22-29 backed Democrats by about 6 points.
Ja ideologija levice, a ti se lozis na komunisticke firme, Beobanku, Gazprom, KGB diktatora, i ostalu drzavnu svojinu. Aha. Daj pricaj nam jos malo tih bajki.

Pišeš gluposti.Beogradjani su ,potpuno dobrovljno,u nepreglednim kolonama na januarskom mrazu sa očima punih suza satima čekali da odaju poslednju počast jednom Džemalu Bijediću a o žalu za Josipom Brozom suvišno je i govoriti.Nikad ni jednom Srbinu nije se skupila ni polovina pratilaca na zakovanju koliko ih je bilo na Josipovom zakopavanju.
U kafanama,u tom tužnom maju 1980,gosti su masovno ustajali i stegnutih pesnica takođe sa očima punih suza,pevali
Druže Tito mi ti se kunemo
Da sa tvoga puta ne skrenemo.
hahahaha

dobro da si spomenuo dzemu jer je bio ljudina...retko duhovit covek. iako je bio crven, ne stavlja ga nikad u isti kontekst sa najvecim zlikovcem u srpskoj istoriji.

sto se tice skretanja, kogod je to pevao, skrenuo je sa pamecu

Pre bi se moglo govoriti o nekim ličnim razlozima za likvidicije pomenutih nego što je to njihovo svojstvo političkih protivnika.
Ma nista nije poolitika, sve su to licne igrice , neko ostao duzan za kamatu.....

Tako se prica sa Srbima, to je njihov nivo ozbiljnosti...

Pare i ako se spotakne u mraku , onda je bila neka politika, ali ne zna se tacno ko i sta...opet licno ...

zato i smrdi sve po Srbiji...
Zato sto se svi kriju iza toga da nisu krvnici, i politicki su samo uz vodecu grupu....
I zbog licne mrznje....nigde nema politickog rada i delovanja, nego je sve eliminacija politike...
To su mnogo razlicite stvari u praksi..

Evo i forum, on vec 10 i vise godina ne radi debate, nego eliminacije debata i prica, promovisanje pozeraja ....

Taj nivo razmisljanja je valjda prihvatljiv Srbima i hrvatima i bosancima na forumu...
Meni je jasno kad gledam karaktere tih osoba , zasto vole to podrivacko , jajarsko komuniciranje...lako se slize baraba sa ubicom, jedan ujeda drugi ubija...

Da li si siguran da znaš šta si hteo da kažeš

u raspodeli plena ostali kratkih rukava
Суштина је у томе да је то спроведено да Србија остане кратких рукава, а колаборација ДОС-ове врхушке буде награђена по неком лукративном функцијом и синекуром.
Не кукају они за 6. октобром, него за маском, која је спала, па се сад види лице те "револуције".

Ne znam dal su titokomunisti ? Znam da cmizdre zbog kako kažu propuštene prilike da se reše u tom momentu opozicije odnosno strane koja je izgubila izbore - socijalista i radikala a pod tim misle na fizičke likvidacije Mene takvo rezonovanje podseća na Josipa Broza i njegovu KP jer su oni fizički likvidirali opoziciju.
a znaš li možda šta češeš kada te svrbi nos?

То је и суштина целе заблуде.
Био је то државни удар, споља контролисан и усмераван.
А ти сад млати даље.

Drzavni udar na one koje su na vlast dosli drzavnim udarom, da.

Trebao je samo da bude jaci drzavni udar, a ne da se banditi, diktatori i ubice bas toliko skroz izvuku.

pa d a nije on kao vučić i milošević i šešečj koji su ubijali ljude i svoje političke protivnike i posle slavili...naravno samo da se ništa ne menja i da se arči budućnost srbije ..ubili su ćuruviju stambolića đinđića....posle strvavične propaganje i kampanje na medijima vulčić je čak ćuruviji direktno zapretio ..žalosno je da su mnogi srbi i dalje ua taj udbaško propagandni mitomanski sistem koji je ogrezao u korupciji i koji živi od laži

Back