Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 70.733
Svaki dan postaje sve ociglednije koliko gamadi i pogani ima medju Srbima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kontam da će doći do sukoba između studenata tj. jače podele na one koji žele da završe faks i na one koji su za blokade.Ako ne dodje do raspisivanja izbora do oktobra a kako stoje stvari i nece, sta ce se desiti sa studentskim demonstracijama?
Ulaze u drugu godinu gubitka godine ili prestaju?
Nemoj na to uvo da spavas, tako su nas terali pre pada Slobe i obecavali otpis, pa smo posle 2000-te trebali da vratimo sve to, s kamatom.Recimo već se zna i objavljeno je građanska neposlušnost niko ništa od poreza i komunalija da ne plaća dok Vučić ne podnese ostavku.
Ako ne dodje do raspisivanja izbora do oktobra a kako stoje stvari i nece, sta ce se desiti sa studentskim demonstracijama?
Ako ne dodje do raspisivanja izbora do oktobra a kako stoje stvari i nece, sta ce se desiti sa studentskim demonstracijama?
Recimo već se zna i objavljeno je građanska neposlušnost niko ništa od poreza i komunalija da ne plaća dok Vučić ne podnese ostavku.
a realno je pitanje koliko kojih ima..recimo danas sam prolazio trgom i pored mene je prosla grupa studenata koja je vikala pumpaj i isla posred terazija i blokirala saobracaj a nije ih bilo vise od 50., trebali su verovatno da se nadju sa drugom grupom studenata koji su ih cekali na trgu,. tamo ih je bilo tridesetak.Kontam da će doći do sukoba između studenata tj. jače podele na one koji žele da završe faks i na one koji su za blokade.
Kontam da još uvek ima više ovih koji su za blokade, deo studenata je već počeo da traži poslove jer kontaju da od ove godine nema ništa. Neki faktor u septembru/oktobru će verovatno biti i roditelji koji vrlo verovatno neće hteti da plaćaju troškove studentim koji nisu u svojim matičnim gradovima ili da ih forsiraju da nastave sa studiranjema realno je pitanje koliko kojih ima..recimo danas sam prolazio trgom i pored mene je prosla grupa studenata koja je vikala pumpaj i isla posred terazija i blokirala saobracaj a nije ih bilo vise od 50., trebali su verovatno da se nadju sa drugom grupom studenata koji su ih cekali na trgu,. tamo ih je bilo tridesetak.
I to je poenta celog desavanja u Srbiji, nemate pojma koliko je studenata za blokade, koliko studenata blokadera donesi odluku za ceo univerzitet, zasto je vecina profesora (deo njih jeste politicki angazovano) pristala na sve to odnosno da seku granu na kojoj sede a bez ikakvog otpora.a realno je pitanje koliko kojih ima..recimo danas sam prolazio trgom i pored mene je prosla grupa studenata koja je vikala pumpaj i isla posred terazija i blokirala saobracaj a nije ih bilo vise od 50., trebali su verovatno da se nadju sa drugom grupom studenata koji su ih cekali na trgu,. tamo ih je bilo tridesetak.
znaš da nije.Narod ako je pametan da se masovno pridruzi
organizuj forumski plenumVreme je da @tab503 , podnese ostavku, ili da bar opusti forum kada su psovke u pitanju. Jako želim da #%/ž))'familiju, krave, pse, mačke, pacove, živinu ,mnogim članovima, ali mi TAB ne da