Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 47.488
Da li je propust odnosno izostanak onoga što se moglo dogoditi šestog oktobra rana neprebolna na srcima svih titokomunista ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nidje veze, titokomunisti su bili i protiv 5. kamoli 6.Da li je propust odnosno izostanak onoga što se moglo dogoditi šestog oktobra rana neprebolna na srcima svih titokomunista ?
Ne znam dal su titokomunisti ? Znam da cmizdre zbog kako kažu propuštene prilike da se reše u tom momentu opozicije odnosno strane koja je izgubila izbore - socijalista i radikala a pod tim misle na fizičke likvidacije Mene takvo rezonovanje podseća na Josipa Broza i njegovu KP jer su oni fizički likvidirali opoziciju.Nidje veze, titokomunisti su bili i protiv 5. kamoli 6.
Mozemo ih nazvati i antikomunistimaNe znam dal su titokomunisti ? Znam da cmizdre zbog kako kažu propuštene prilike da se reše u tom momentu opozicije odnosno strane koja je izgubila izbore - socijalista i radikala a pod tim misle na fizičke likvidacije Mene takvo rezonovanje podseća na Josipa Broza i njegovu KP jer su oni fizički likvidirali opoziciju.
Titov ko zna koliko. Mozda milion po vasim racunicama.Ali Vučev režim je odgovoran za pogibiju 16 ljudi ispod nadstrešnice!
Nesumnjivo.Da li je propust odnosno izostanak onoga što se moglo dogoditi šestog oktobra rana neprebolna na srcima svih titokomunista ?
a što je režim DS i LSDV spalio onu decu u novosadskim kafićima nije važno ?Ali Vučev režim je odgovoran za pogibiju 16 ljudi ispod nadstrešnice!
Titov ko zna koliko. Mozda milion po vasim racunicama.
Lažeš. I uz to implicitno kažeš: neka su ovi moji pobili šta su pobili, i oni drugi su!a što je režim DS i LSDV spalio onu decu u novosadskim kafićima nije važno ?
I Branko Ruzic sta ucini u Ribnikaru...?a što je režim DS i LSDV spalio onu decu u novosadskim kafićima nije važno ?
Možda su deklarativno antikomunisti mada ja to nisam primetio ali taj metod političke borbe svojstven je komunistima.Dobro i nacisti su koristili taj metod ali kod nas ih ovde nije bilo.Bilo je komunista tačnije titokomunista.Mozemo ih nazvati i antikomunistima
Inace Tito je bio jako omrazen... sada se to vec zaboravilo
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Пожар_у_кафићу_Лаунџ_у_Новом_СадуLažeš. I uz to implicitno kažeš: neka su ovi moji pobili šta su pobili, i oni drugi su!
Tako normalna država ne funkcioniše, nego se odgovorni privedu zakonu.
Kakav umni argument na temi o vlažnim snovima Druge Srbije…Ali Vučev režim je odgovoran za pogibiju 16 ljudi ispod nadstrešnice!
Šta tu ima komunistički?Ne znam dal su titokomunisti ? Znam da cmizdre zbog kako kažu propuštene prilike da se reše u tom momentu opozicije odnosno strane koja je izgubila izbore - socijalista i radikala a pod tim misle na fizičke likvidacije Mene takvo rezonovanje podseća na Josipa Broza i njegovu KP jer su oni fizički likvidirali opoziciju.
Tema je o propalim neotitoističkim planovima za ponovno zavođenje revolucionarnog terora kao od 1944. do 1948.Ali Vučev režim je odgovoran za pogibiju 16 ljudi ispod nadstrešnice!
https://rtv.rs/sr_lat/hronika/sestoro-mrtvih-u-pozaru-u-diskoteci-kontrast-u-novom-sadu_310138.htmlLažeš. I uz to implicitno kažeš: neka su ovi moji pobili šta su pobili, i oni drugi su!
Tako normalna država ne funkcioniše, nego se odgovorni privedu zakonu.
Nije to argument za to nego dok mrsomudite nešto o ničemu, da vas se opomene koja je najvažnija tema danas u srpskom društvu.Kakav umni argument na temi o vlažnim snovima Druge Srbije…
Pa to se desilo, ono što lažeš jeste da je odgovornost tadašnje blasti ista kao odgovornost avove za nadstrešnicu.
Lažeš. I uz to implicitno kažeš:
Da lo si nekada pisao i o odgovornosti svojih iz DOS i zašto nisi?je odgovoran za pogibiju 16 ljudi ispod nadstrešnice!
Niko od sledbenika tog propalog petolistopadskog režima ne žali što nisu zabranjene tad već opozicione političke partije jer znaju da je tu zabranu lako moguće zaobići nego zato što 6 oktobra nisu izvršili masakr članova SPS i SRS a što je po njihovom mišljenju razlog gubitka vlasti 2012 godine.Šta tu ima komunistički?
To se desilo i u Nemačkoj nakon demokratizacije! Zabranjena je NSDAP, kojoj su kod nas ekvivalenti stranke Miloševićevog režima.
Pa nema indicija da je bilo šta od toga prouzrokovano njihovom korupcijom. Da ima, Vučić je kriv što to ne istraži i procesuira. Tj. njegov režim.Da lo si nekada pisao i o odgovornosti svojih iz DOS i zašto nisi?
Ko je omogućio rad tih objekata bez odgovarajućih koridora za izvlačenje u slučaju požara i bez odgovarajuće protivpožarne opreme nego tadašnji korumpirani režim koji je najdirektnije i spalio tu decu ?Pa to se desilo, ono što lažeš jeste da je odgovornost tadašnje blasti ista kao odgovornost avove za nadstrešnicu.
Može li neka izjava neki citat da im je baš to žao. Jer bez toga ovo je monstruozna vučićevska kleveta.Niko od sledbenika tog propalog petolistopadskog režima ne žali što nisu zabranjene tad već opozicione političke partije jer znaju da je tu zabranu lako moguće zaobići nego zato što 6 oktobra nisu izvršili masakr članova SPS i SRS a što je po njihovom mišljenju razlog gubitka vlasti 2012 godine.
Kad nemaš opoziciju onda ne možeš ni da izgubiš vlast.