Šesti oktobar rana neprebolna na srcima svih titokomunista

Nidje veze, titokomunisti su bili i protiv 5. kamoli 6.
Ne znam dal su titokomunisti ? Znam da cmizdre zbog kako kažu propuštene prilike da se reše u tom momentu opozicije odnosno strane koja je izgubila izbore - socijalista i radikala a pod tim misle na fizičke likvidacije Mene takvo rezonovanje podseća na Josipa Broza i njegovu KP jer su oni fizički likvidirali opoziciju.

Ne znam dal su titokomunisti ? Znam da cmizdre zbog kako kažu propuštene prilike da se reše u tom momentu opozicije odnosno strane koja je izgubila izbore - socijalista i radikala a pod tim misle na fizičke likvidacije Mene takvo rezonovanje podseća na Josipa Broza i njegovu KP jer su oni fizički likvidirali opoziciju.
Mozemo ih nazvati i antikomunistima
Inace Tito je bio jako omrazen... sada se to vec zaboravilo

Mozemo ih nazvati i antikomunistima
Inace Tito je bio jako omrazen... sada se to vec zaboravilo
Možda su deklarativno antikomunisti mada ja to nisam primetio ali taj metod političke borbe svojstven je komunistima.Dobro i nacisti su koristili taj metod ali kod nas ih ovde nije bilo.Bilo je komunista tačnije titokomunista.
Ja za neke druge političke partije i ideologije koje se služe takvim sredstvima nisam čuo pa je razumljivo što mi je prva asocijacija na Broza i njegove.

Šta tu ima komunistički?
To se desilo i u Nemačkoj nakon demokratizacije! Zabranjena je NSDAP, kojoj su kod nas ekvivalenti stranke Miloševićevog režima.

Lažeš. I uz to implicitno kažeš:
658FB675-4F8C-4F59-904A-46AB4DA9A95D.jpeg

Šta tu ima komunistički?
To se desilo i u Nemačkoj nakon demokratizacije! Zabranjena je NSDAP, kojoj su kod nas ekvivalenti stranke Miloševićevog režima.
Niko od sledbenika tog propalog petolistopadskog režima ne žali što nisu zabranjene tad već opozicione političke partije jer znaju da je tu zabranu lako moguće zaobići nego zato što 6 oktobra nisu izvršili masakr članova SPS i SRS a što je po njihovom mišljenju razlog gubitka vlasti 2012 godine.
Kad nemaš opoziciju onda ne možeš ni da izgubiš vlast.

Pa to se desilo, ono što lažeš jeste da je odgovornost tadašnje blasti ista kao odgovornost avove za nadstrešnicu.
Ko je omogućio rad tih objekata bez odgovarajućih koridora za izvlačenje u slučaju požara i bez odgovarajuće protivpožarne opreme nego tadašnji korumpirani režim koji je najdirektnije i spalio tu decu ?

Niko od sledbenika tog propalog petolistopadskog režima ne žali što nisu zabranjene tad već opozicione političke partije jer znaju da je tu zabranu lako moguće zaobići nego zato što 6 oktobra nisu izvršili masakr članova SPS i SRS a što je po njihovom mišljenju razlog gubitka vlasti 2012 godine.
Kad nemaš opoziciju onda ne možeš ni da izgubiš vlast.
Može li neka izjava neki citat da im je baš to žao. Jer bez toga ovo je monstruozna vučićevska kleveta.

Back