Шеста београдска гимназија

• Začetnik teme Začetnik teme mixy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
yowana '91.:
Ona biologicarka Jasminka Basic, jel ona neki frik sto se tice odgowaranja???! Rekla je da, cim zawrsimo jedro, pita!!! a ja ne znam pola od swega, jer ona zena predaje i nesto sto nema u udzbeniku, a meni su beleske boze me sacuwaj necitke!!! smrt!
Она ми предаје већ трећу годину. Ја ту жену обожавам и за мене је убедљиво најбољи професор који ми је овде предавао, али ЈА ВОЛИМ БИОЛОГИЈУ! Други људи имају другачија мишљења.
Да се учи МОРА, и то и из књиге и са часа. Ја увек имам 5, али сам понекад морао да се помучим. За 3 је довољна књига.
Она обара на крају, али веруј ми само оне који су баш заслужили, а шанса за одговарање даје милион.
Лепо ти узми свеску, док дешифрујеш већ ћеш пола да научиш. За добро научену свеску гарант 4.
Е, да, набави стару књигу ако можеш јер се више подудара с њеном причом. И научи добро ово градиво јер ће то стално да ти се провлачи.
:wink:

Уосталом, шта би да ти предаје Славица? 8-)

Da pitam ja, vas, nesto, koji idete u sestu. O cemu ste uopste razmisljali kada ste popunjavali listu zelja!? Pa, bre, ja ne kapiram...

Osnovna skola u koju sam ja isao, Jelena Cetkovic, svake godine se 95% odlicnih upise u sestu, a ostali barem pokusaju, i na kraju se 50% te osnovne upise u sestu. E sad, kada je to pocelo, pre ko zna koliko godina, svi su kukali kako je teska skola, profesori nisu normalni i ostalo. Sledece godine je bilo isto. Onda je cela sesta gimnazija kukala kako im je zajebano, tako ide godinama, i dodje na moju generaciju red da zavrsi osnovnu. I, sad, svi kao jao sesta, naravno, iako su culi sve price o njoj i imaju bracu i sestre koji crkavaju tamo, i svi se upisu. I zamislite sta se desilo? Nikada vise ih nisam video napolju od tada! Kukaju da ceo dan uce, vukovci dobijaju trojke i muce se, oni losiji imaju sve keceve, ovi koji idu u sestu priznaju sve to, i sledece godine ce, garantujem vam, biti isto tako, ajmo svi u sestu na mucenje malo. A moje pitanje je:

ZASTO BRE!?

toliko od mene :D

Marqueaux:
Уосталом, шта би да ти предаје Славица? 8-)

Meni Slavica predaje i mogu samo reci da je zena skroz ok. Na kraju prosle godine mi je rekla da sam najveci kampanjac kog je ona videla i zakljucila mi je 2 i onda sam se opametila i sad imam 4. Ona mi je najbolja profesorka.

@^Nikola^
pa...ja bas i nisam razmisljala kad sam upisivala skolu. Moja sestra je isla u sestu ali na drustveni i samo se setala kroz skolu, ne znam da li je jedan dan za 4 godine nosila sve knjige, i onda ja kao veliki matematicar i fizicar upisem prirodni, i zapadne mi joca, rodicka, krum...da ne nabrajam, sve gore od goreg. Mozda jeste mucenje, ali sam se navikla (a moguce je da sam i malo mazohista)

Back