Шеста београдска гимназија

• Začetnik teme Začetnik teme mixy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
de si bre ti...u zemlju prop'o
nema te ni na onom raspalom shestarskom forumu...
jes' i deluje aca kao neki fin stariji gospodin...(: tako mi je drago shto nas je shutnuo hema...

ona nova srpkinja shto se zove neshto na z....? da....shto nam je dala neke lektire da se useresh... jbt ko da smo na drushtvenom...:roll: pazi, bunim se....ko da cu svejedno to da chitam...

hehe...pa navikavaj se (:

ne znam, ova moja srpkinja i nije neshto preterano mlada...ima oko chetres' i kusur...ali smara ko sve srpkinje...
i dobili smo novu informaticharku, jasminu neku...josh nismo imali chas kod nje, ali chula sam da nije bash opushtena...neam pojma...
hihi...koja gotiva bila kod one proshle godine..btw, jel vam ona josh uvek razredna...?

Мени је Аца предавао физику две године. ОПУШТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНЦИЈАААААААААААААА!

Ја ништа, буквално, ништа нисам учио ни наиучио, а имао........... 5!
Иначе, много смара, али ми смо га слушали два часа. На крају смо толико причали, шеткали се и све слично, да смо га излудели, па нас је шутнуо.... шмрц

На тесту и контролном је преписивачина, пучкице на три стране А4 формата испод торбе. Ми смо имали проблем што није било од кога да се препише. Ал на крају га мало смараш и да ти оцену.

Објашњава некако збуњујуће и неповезано, немојте се трудити.

yowana '91.:
Meni je razredna Bojana Anastasijewic (xemicarka), pa sad ti widi... :-|

A profanka xemije Ljiljana, ona sto persira swima... :lol:

Моје саучешће за Бојану.

Срећа да немам више хемију. Не знам да ли смо више ми мрзели њу или она нас. Можда је према другима била боља, то јест чуо сам да јесте, али је жена залуђена. Само ви научите сваку реч коју она каже и нема проблема :|

Marqueaux:
Мени је Аца предавао физику две године. ОПУШТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНЦИЈАААААААААААААА!

Ја ништа, буквално, ништа нисам учио ни наиучио, а имао........... 5!
Иначе, много смара, али ми смо га слушали два часа. На крају смо толико причали, шеткали се и све слично, да смо га излудели, па нас је шутнуо.... шмрц

На тесту и контролном је преписивачина, пучкице на три стране А4 формата испод торбе. Ми смо имали проблем што није било од кога да се препише. Ал на крају га мало смараш и да ти оцену.

Објашњава некако збуњујуће и неповезано, немојте се трудити.

hehe...imali smo danas dvochas kod ace....
mnogo simpatichan chova....:D
nemam neke prevelike ambicije shto se ocene tiche, kod heme sam imala 2...mrzelo me da uchim...

@Ketchua
Predaje nam ista srpkinja,ova prosla nas sutnula,tako da nam je ovo cetvrta...Predavala je u geodeckoj,tako da kontam da je seta raj za nju...
Inace cudna mio je posto vec danas zna kog datuma cemo imati pismeni,diktara plan,i lekcije,a na to nisam navikla...
@Ivana
Ukoliko je ta info. neka punija zena o njoj nemam nista pozitivno,jedne radne subote nam je zamenjivala matematiku i sve je redom ponizavala i prozivala,cula sam da je takva bila cele godine i prema prvacima....

Back