ŠEST VEKOVA NESTALO U TRENU

2015. године, и даље се верује у магијске моћи дрвећа.

Оки.

Sasvim nerzrelo i iskrivljeno (naopako) razmisljanje. Nije stavr u "magijskim mocima" drveta, nego u (bivsoj) svetinji a danasnjem spomeniku, necemu sto se ne radi.

navedi tri sveta drveta koje si obisla zadnih 12 meseci

da se malo edukujemo na forumu

ps ja nisam video srbe ni u srbiji da se neko klanja drvetu. to nie tacno

dos ljubimci slabo mare i za pravoslavnuu crkvu, a tek za sveto drvo!? cela tema je groteskna

Ne postroji sveto drvo, ali postoji tzv. "zapis" iz vremena kada se nisu mogle graditi crkve. Ja znam npr. vise takvih starih krstova i njih sam obisla. A vi koji mislite da istorija pocinje od danas ili juce, sta da vam kazem, obrazujete se niko vam nije kriv sto ne znate pa se brukate postavljajuci ovakva pitanja i kvalifikacije (da je neko "dos" koji vise odavno i ne postoji uzgred a ni to nisi naucio).

Sasvim nerzrelo i iskrivljeno (naopako) razmisljanje. Nije stavr u "magijskim mocima" drveta, nego u (bivsoj) svetinji a danasnjem spomeniku, necemu sto se ne radi.

Ne postroji sveto drvo, ali postoji tzv. "zapis" iz vremena kada se nisu mogle graditi crkve. Ja znam npr. vise takvih starih krstova i njih sam obisla. A vi koji mislite da istorija pocinje od danas ili juce, sta da vam kazem, obrazujete se niko vam nije kriv sto ne znate pa se brukate postavljajuci ovakva pitanja i kvalifikacije (da je neko "dos" koji vise odavno i ne postoji uzgred a ni to nisi naucio).

sveto drvo ili zapis ili stari krst

odluci se, ovako je zbunjeno

hrast na trasi nije bio sveto drvo. to ste izmislila

cak i starost hrasta ste izmislila ili ste prenela izmisljotinu

ima u jednoj firmi na parkingu slicno drvo. i sta sad? da se cuva kao uspomena na dos aktiviste?

"Prenela smo izmisljotinu, izmislila smo" i prekini da spinujes.

da, da

ja spiniujem! ha, ha, haa

a vi zatrpavate forum besmislicama i lazima

vidi dokle je dogurala tema do 30-te strane. da ima neko sito ne bi tu ostala tri smislena posta, samo preterivanje i besomucno ponavljanje,a svi znamo da preterivanje i besomucno ponavljanje preterivanja nije spin! ha, ha, ha

Hrast nije sve i svašta, šta je Hrast? Bio. Vlast je vlast, a Hrast je čast ;)

Bager je pre 2 god. stajao i ispred Hrasta i nije se pomerao, onda se išlo polako i sukcesivno na stvaranje efekta kuvane žabe...

Dobro, priznaću, pre dve godine sam ostavljao peticije (na kvarno, tolerisana je jer je ekološka i tada itd, ili je ljudima bilo stalo) kao korisnik ovde za očuvanje i ne samo ovde i alarmirao sve ljude koji bi mogli da pomognu. Sam sam se i lično mogu da kažem, postao inertan što se toga tiče. Nije to jedini hrast, ni drvo, posekoše drvored u Somboru, posečeno je drveće na trgu u Zrenjaninu, nije drveće ni ono što moramo da čuvamo, trebalo bi jer je tako, a što se tiče te incijative, dok smo se svi trudili, hrast je bio tu. Poslednjih god. dana imamo inicijative, da nije postojao glas javnosti, pitanje je šta bi bilo sa predlogom Tijaninog zakona, ogroman br. ljudi je bio tu kao podrška, sve je to važno za nas zajedno ;)

Nije moralo da se ide kroz Savinac, sa prolaskom kroz selo, moraće 2 tunela da kopaju, ali to je naša praksa, u projakat CIP-a se ne dira, kao što rekoh.... Eto, to je sve što mogu da kažem :)

:aha2:

МОГУ ДА СЕ КЛАДИМ ...ДА ЈЕ ЧИТАВ ПРОЈЕКАТ ЦИП-А РАЂЕН У ЧЕТИРИ ЗИДА И ДА НИЈЕ БИЛО НИКАКВОГ ГЕОЛОШКОГ И ОСТАЛИХ СКЕНИРАЊА ТРАСЕ НА ТРЕНУ ...:aha2:

САМО СУ ПОВУКЛИ ЦРТУ КУДА АУТОПУТ ТРЕБА ДА ПРОЂЕ...:think:

АКО.. СВЕГА ТОГА НИЈЕ БИЛО ...А ПРОЈЕКАТ ЈЕ У РЕАЛИЗАЦИЈИ ...ОНДА ЈЕ НАМЕРНО...:besan2:

А...АКО ЈЕ БИЛО...ОНДА ЈЕ СВЕ РАВНО НАЦИНАЛНОЈ ИЗДАЈИ ...:besan2:...:aha2: :aha:

Ко те дирао? :(

Онај грозни Рифер, зар не?

:aha2:

МОГУ ДА СЕ КЛАДИМ ...ДА ЈЕ ЧИТАВ ПРОЈЕКАТ ЦИП-А РАЂЕН У ЧЕТИРИ ЗИДА И ДА НИЈЕ БИЛО НИКАКВОГ ГЕОЛОШКОГ И ОСТАЛИХ СКЕНИРАЊА ТРАСЕ НА ТРЕНУ ...:aha2:

САМО СУ ПОВУКЛИ ЦРТУ КУДА АУТОПУТ ТРЕБА ДА ПРОЂЕ...:think:

АКО.. СВЕГА ТОГА НИЈЕ БИЛО ...А ПРОЈЕКАТ ЈЕ У РЕАЛИЗАЦИЈИ ...ОНДА ЈЕ НАМЕРНО...:besan2:

А...АКО ЈЕ БИЛО...ОНДА ЈЕ СВЕ РАВНО НАЦИНАЛНОЈ ИЗДАЈИ ...:besan2:...:aha2: :aha:

izgubio si opkladu.

crta kojom autoput ide nije usvojena u cip-u.

znaci posto svaki dan vidim bar dva projektanta autoputeva, neki su mi i drugari - lupetas, blago da ti kazem

izgubio si opkladu.

crta kojom autoput ide nije usvojena u cip-u.

znaci posto svaki dan vidim bar dva projektanta autoputeva, neki su mi i drugari - lupetas, blago da ti kazem

КАД ТИ КАЖЕШ...:lol: :lol: :lol:

ЈАКИ ТИ ДРУГАРИ
А ШТО СЕ ТИЧЕ ЛУПЕТАЊА.. УМЕСТО ДА ТО РАДИШ ОВДЕ...КУПИ СИ :tambalamba:...ПА ЛУПАЈ СЕБИ НА УВЦЕ...:hahaha: :zcepanje:

da, da

ja spiniujem! ha, ha, haa

a vi zatrpavate forum besmislicama i lazima

vidi dokle je dogurala tema do 30-te strane. da ima neko sito ne bi tu ostala tri smislena posta, samo preterivanje i besomucno ponavljanje,a svi znamo da preterivanje i besomucno ponavljanje preterivanja nije spin! ha, ha, ha

Pa dogurala je do 30-te strane jer je ljudima em jos zao, em ne mogu da shvate kako se to odigralo, a ti da si citao malo pazljivije, video bi da je ovde izneto niz resenja kako je sve moglo da izgleda a kako se zavrsilo. To sto ti ne citas ne znaci da tema ne vredi, naprotiv. I prestani sa spinovanjem i citanjem samo samog sebe.

Ко те дирао? :(

Онај грозни Рифер, зар не?

Niko me nije dirao, zasto svaka (moja) "pobuna" mora da izgleda kao da me je neko dirao (iznervirao)? Mada to isto ima obicaj da pita i (taj grozni) Reefer, a to me vec nervira.

Jerdnostavno, postoje stvari koje se ne rade i posle kojih covek ne moze da ocekuje nista dobro, uopste uzev. Primera radi ako neko pije ili se drogira, on unistava sebe i ne moze se nadati dobrom (ne vodeci racuna o sebi). Isto tako je i ovo, kad ne vodis racuna o svojim starinama (sebi kao drzavi i njenom blagu) niko te drugi nece niti uzimati za ozbiljno niti postovati, a sve sto gradis je onda kao kula od karata.

Vidi samo Maju Gojković ?
Tipičan vanzemaljac....
Jao si ga onome ko bi morao sa njom da se mimoiđe
na nekoj stazi pored groblja.
Noću....
Brrrrrr.
Tome bi sutra držali opelo !

ona mi je nekako davno izasla iz vidokruga i ne pratim je

btw shvatam ja da deo forumasa ima potrebu da kucka, pa makar bilo sta i makar o bilo cemu. i da vrednost sadrzaja postova tu ne znaci nista

Poslednja izmena:
Retko kada nesto moze da uzdrma americku uspavanu javnost, pogotovo ako se dogadja u tamo nekoj mao-mao zemlji, u Africi, za koju vecina Amera ni ne zna gde je....

Zubar i lovac Walter James Palmer je to uspeo..Ujedinio je protiv sebe i vernike i nevernike, i demokrtae i republikance...

Naime, ubio je prilikom safarija lava crne grive, jedini primerak na svetu...

Odmah nakon toga je pocela kanonada iz svih oruzja po njemu u sredstvima informisanja: stotine hiljada su mu pominjale majku, a isto toliko i pretile lincom...

Nesrecni zubar vise nije smeo da se vrati u svoj grad i svoju ordinaciju jer bi tamo bio - osudjen i ehekutiran od pobesnele raje...

A LAV JE IMAO SAMO 13 GODINA!?

Cak se i poznati glumac Svarceneger, bivsi gobernator, oglasio povodom ovog slucaja:

y91-a1.jpg

Poslednja izmena:
omasio si podforum sa ovu temu.........................idi na podforum "zdravog razuma"................jer ljudska primitivnost i bezdusnost nema veze sa politiku

Nema tu zdravog razuma.

BAHATO, BAHATIJE, MINISTARKA MIHAJLOVIĆ Zorana spiskala državne pare gaćice i šminku!

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja, infrastrukture i građevine, na službenoj kreditnoj kartici napravila je trošak od tačno 1.515.451 dinar, od čega je opravdala ili refundirala 619.000 dinara i za sobom ostavila dug od neverovatnih 895.951, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Naime, svaki ministar ima pravo na kreditnu karticu kojom bi plaćao službene troškove (najčešće je u pitanju putarina ili poneki službeni ručak). Dok je većina ministara pokazala izuzetnu skromnost, na naše iznenađenje, i nije trošila više od desetak hiljada dinara (a pojedini ni pare), Mihajlovićeva je uspela da spiska milion i po dinara. A troškovi u koje smo imali uvid bili su sve samo ne službeni.

Službenom kreditnom karicom Mihajlovićeva se nije libila da čak plaća i donji veš. Tako je u jednoj od prodavnica poznatih italijanskih brendova ženskog veša i kupaćih kostima potrošila 83.992 dinara, skoro dve prosečne srpske plate.

Službenu karticu arčila je i u inostranstvu, kupujući razne skupocene krpice. Tokom jedne posete čuvenoj robnoj kući „Blumingdejls“ u Njujorku iskeširala je neverovatnih 233.389 dinara.

Za iće i piće 173.914 dinara

Ministarka voli i da službenom karticom plaća ručkove i večere u najekskluzivnijim restoranima. Za to je potrošila čak 173.914 dinara. U luksuznom beogradskom restoranu, u koji rado svraćaju estradne zvezde, političari i sportisti, potrošila je 133.879 dinara.

Vrtoglava suma ne treba da čudi, s obzirom na to da se u ovoj robnoj kući prodaju neki od najpoznatijih svetskih modnih brendova - „Armani“, Aleksandr Mekvin, „Šanel“, „Dior“. „Fendij“ i drugi. Kada ne šopinguje u Njujorku, Mihajlovićeva to čini u Parizu ili Italiji. Tako je u jednoj prestižnoj parfimeriji u Italiji potrošila 78.384 dinara.

Naočare pazari svuda po svetu, ali i u Srbiji, opet službenom karticom. Jedna prodavnica optike na svom zvaničnom sajtu hvali se da im je ministarka redovna mušterija, a kako i ne bi kada im je prilikom samo jedne kupovine iskeširala 19.980 dinara sa kartice koju plaćaju građani Srbije.

„Šanel“ torba!

Da je ljubitelj basnoslovnih modnih komada, Mihajlovićeva je pokazala na prijemu održanom povodom obeležavanja Dana državnosti, kada se pojavila noseći torbu modne kuće „Šanel“ čija cena se kreće i do neverovatnih 683.000 dinara. Ministarka se tada pravdala da je torba bila poklon od njenog nevenčanog supruga. „Poklonio mi je moj nevenčani suprug i ne stidim se što je imam. Da je nisam dobila od njega, možda bih mesecima štedela i kupila“, govorila je tada ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture.

Čekamo stav Vlade

„Alo!“ je juče u više navrata pokušao da kontaktira sa Generalnim sekretarijatom Vlade Srbije kako bi dobili i od njih zvaničnu potvrdu informacije da ministarka Mihajlović troši ogroman državni novac za lični luksuz, i to u vreme opšte štednje. Međutim, na naše pozive niko se nije javio do zaključenja ovog izdanja „Alo!“.

Back