Hrast nije sve i svašta, šta je Hrast? Bio. Vlast je vlast, a Hrast je čast
Bager je pre 2 god. stajao i ispred Hrasta i nije se pomerao, onda se išlo polako i sukcesivno na stvaranje efekta kuvane žabe...
Dobro, priznaću, pre dve godine sam ostavljao peticije (na kvarno, tolerisana je jer je ekološka i tada itd, ili je ljudima bilo stalo) kao korisnik ovde za očuvanje i ne samo ovde i alarmirao sve ljude koji bi mogli da pomognu. Sam sam se i lično mogu da kažem, postao inertan što se toga tiče. Nije to jedini hrast, ni drvo, posekoše drvored u Somboru, posečeno je drveće na trgu u Zrenjaninu, nije drveće ni ono što moramo da čuvamo, trebalo bi jer je tako, a što se tiče te incijative, dok smo se svi trudili, hrast je bio tu. Poslednjih god. dana imamo inicijative, da nije postojao glas javnosti, pitanje je šta bi bilo sa predlogom Tijaninog zakona, ogroman br. ljudi je bio tu kao podrška, sve je to važno za nas zajedno
Nije moralo da se ide kroz Savinac, sa prolaskom kroz selo, moraće 2 tunela da kopaju, ali to je naša praksa, u projakat CIP-a se ne dira, kao što rekoh.... Eto, to je sve što mogu da kažem