ŠEST VEKOVA NESTALO U TRENU

О чему ти то, мајкети..... каква "грађанска иницијатива" - У ТОМ СЛУЧАЈУ НАРОД УОПШТЕ НЕ БИ НИ ТРЕБАЛО ДА СЕ СКЛАЊА СА УЛИЦА ЈЕР ЏИБЕРИ НА ВЛАСТИ СВАКОДНЕВНО ПРАВЕ НЕВИЂЕНЕ ГЛУПОСТИ И ПРОПУСТЕ.........:dash::dash::dash::dash::dash:

И не би. А нисмо.

Preteraste ga.

Ali tacno je, propustila sam da nikakva gradjanska inicijativa tu nije ni bila potrebna, neke stvari se podrazumevaju. Inace stvarno tom logikom trebalo bi preventivno :lol:...za sve i svasta da covek bude na ulici zarad "gradjanske inicijative".

Hrast nije sve i svašta, šta je Hrast? Bio. Vlast je vlast, a Hrast je čast ;)

Bager je pre 2 god. stajao i ispred Hrasta i nije se pomerao, onda se išlo polako i sukcesivno na stvaranje efekta kuvane žabe...

Dobro, priznaću, pre dve godine sam ostavljao peticije (na kvarno, tolerisana je jer je ekološka i tada itd, ili je ljudima bilo stalo) kao korisnik ovde za očuvanje i ne samo ovde i alarmirao sve ljude koji bi mogli da pomognu. Sam sam se i lično mogu da kažem, postao inertan što se toga tiče. Nije to jedini hrast, ni drvo, posekoše drvored u Somboru, posečeno je drveće na trgu u Zrenjaninu, nije drveće ni ono što moramo da čuvamo, trebalo bi jer je tako, a što se tiče te incijative, dok smo se svi trudili, hrast je bio tu. Poslednjih god. dana imamo inicijative, da nije postojao glas javnosti, pitanje je šta bi bilo sa predlogom Tijaninog zakona, ogroman br. ljudi je bio tu kao podrška, sve je to važno za nas zajedno ;)

Nije moralo da se ide kroz Savinac, sa prolaskom kroz selo, moraće 2 tunela da kopaju, ali to je naša praksa, u projakat CIP-a se ne dira, kao što rekoh.... Eto, to je sve što mogu da kažem :)

bazilika-nis-autoput_660x330.jpg

evo stanje koje je realno dovelo do zatrpavanja bazilike i koliko je koštao državu zastoj od dve godine to je veliko pitanje a koliko bi tek koštalo njeno zaobilaženje , a sve to ide od para iz našiš džepova , dve godine je bilo dosta zahebancije za otkrivanje bilo čega i njeno snimanje , da se tamo nije gradio put nikada ni ne bi bila otkrivena

bazilika-nis-autoput_660x330.jpg

evo stanje koje je realno dovelo do zatrpavanja bazilike i koliko je koštao državu zastoj od dve godine to je veliko pitanje a koliko bi tek koštalo njeno zaobilaženje , a sve to ide od para iz našiš džepova , dve godine je bilo dosta zahebancije za otkrivanje bilo čega i njeno snimanje , da se tamo nije gradio put nikada ni ne bi bila otkrivena

ХОЋЕШ РЕЋИ ...ЛАКОНСКИ...ДА СУ ЗНАЛИ ГДЕ ЋЕ ПАСТИ, ТУ БИ СЕЛИ

БИЛА БИ ОТКРИВЕНА ДА ЈЕ ПРЕДХОДНО СКЕНИРАНА ТРАСА ПУТА КАО ШТО СЕ ТО РАДИ У НОРМАЛНИМ И ОЗБИЉНИМ ДРЖАВАМА КОЈЕ БРИНУ О СВОМ ИСТОРИЈСКОМ НАСЛЕЂУ
...:think:
Yes%20emoticon.gif

А ....ШТА СВЕ НЕ ИДЕ ОД ПАРА ИЗ НАШИХ ЏЕПОВА ...:think:

ДРЖАВА И ПОЛИТИЧАРИ СЕ ИНАЧЕ УБИШЕ ОД БРИГЕ ЗА НАШЕ ЏЕПОВЕ ...:per:

ШТО СЛУЧАЈНО... А ...МНОГО ВИШЕ НАМЕРНО ЗАДУЖИЛИ СУ НАМ И ПРАУНУКЕ

ЗАТО ЈЕ ДЕПЛАСИРАНО УОПШТЕ ПРИЧАТИ О КОШТАЊУ И ШТЕТИ ЗБОГ ЗАОБИЛАЖЕЊА ..ПРОНАЂЕНЕ СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ...:think:
Yes%20emoticon.gif

ЉУДСКИ НЕМАР, НЕБРИГА И ТУЂИНСКО ОДНОШЕЊЕ ПРЕМА СРПСКОЈ ИСТОРИЈИ ОД ВРХА ВЛАСТИ ПА ДО ИЗВРШИОЦА ...НАНОСИ ВИШЕ ШТЕТЕ СРБИЈИ ОД БИЛО КАКВОГ АУТО ПУТА...
Yes%20emoticon.gif

КАДА СЕ... ДРЖАВА ( ВЛАСТ ) ТАКО..ТУЂИНСКИ ОДНОСИ ПРЕМА СВОЈОЈ И СРПСКОЈ ИСТОРИЈИ ...ЗАШТО ЈЕ СРПСКИ НЕПРИЈАТЕЉИ НЕ БИ СВОЈАТАЛИ ...:think:

A kakve to sustinske veze ima koliko ima tacno godina, i kako neko sa slike moze da prebroji?

A odgovor je vec dat, pa da se ne ponavljam. :arrow:

- - - - - - - - - -

:lol: :zag: :ok:

P.S. Trebao si da stavis jos koji uzvicnik.

Jako je bitno koliko tačno godina je imao hrast. Samo to i jeste bitno u celoj priči. Postojanje tog podatka bi značilo da neko zaista brine o drvetu. Ovako, sve je politikantsko nadjebavanje.

- - - - - - - - - -

(Lako utvrdivo prebrojavanjem godova na preseku drveta.) Poenta je što nikog nije briga što odslikava licemerje našeg društva.

Jako je bitno koliko tačno godina je imao hrast. Samo to i jeste bitno u celoj priči. Postojanje tog podatka bi značilo da neko zaista brine o drvetu. Ovako, sve je politikantsko nadjebavanje.

- - - - - - - - - -

(Lako utvrdivo prebrojavanjem godova na preseku drveta.) Poenta je što nikog nije briga što odslikava licemerje našeg društva.

To licemjerje mnogo se drastičnije odražava u svakodnevnom nam životu!!!!

Isekli ste hrast star VI vekova da bi prokrčili put Milogorcima i Aranutima da se ne muče i da brže šalju drogu i ostali šverc u Evropu.

- - - - - - - - - -

Ma 'ajde bre, ovo stvarno izgleda kao da je neko projektovao auto-put da bi isekao hrast.

Ne, put je projktovan da bi Aranuti mogli brže da transportuju gudru i organe ka EU a trasa se namestila zgodno domaćim okupatorima da unište ovo ekološko pa i istorijsko blago.

Poslednja izmena od moderatora:
Ma 'ajde bre, ovo stvarno izgleda kao da je neko projektovao auto-put da bi isekao hrast.

skribomanija u punom zmahu, bez forumskih kocnica

sad se nickovi razumeju i u projektovanje! ha, ha, ha

neko projektuje
! idi bre u persun, zacenih se.

uz vas takve av moze da ostane na vlasti dokle god mu je volja, vi ste bre prazno u praznini, pa jos bezbojmo i bez senke! politicki naravno i filozofski vakuum

Poslednja izmena:

neko projektuje

uz vas takve av moze da ostane na vlasti dokle god mu je volja, vi ste bre prazno u praznini, pa jos bezbojmo i bez senke! politicki naravno i filozofski vakuum

Tvoji postovi su slobodna projekcija bezumlja stranke na vlasti.

- - - - - - - - - -

Hrast je samo opitni balon za trasu autoputa preko kosovskih manastira!!!

Naravno.

Poslednja izmena:
Naravno da je bilo ali su investitori insitirali na uništenju starog hrasta kako bi poniženje bilo veće.

Ne može uz šiptarsku džadu da stoji stari srpski hrast.

To bi iritiralo krajnje korisnike.

Zaista na to lici. Na jedan namerni nemar, na nesto sto pretenduje da se pretvori u manir, da se nametne kao normalno i uobicajeno, na jedno smisljeno "ispiranje mozga" da nista staro nije (vise) vazno.

neko projektuje

A ti se razumes u projektovanje, a jedan si obican putar? I tako se obracaj svojima u kuci, nevaspitanko!

moguce da tebi tako izgleda iz tvoje dos perspektive

uvek ste se slabo razumeli u narod, i mnoge druge stvari. zato ste daanas - ds i ldp - tu gde ste. niste jos krivicno odgovarali za zagresivnu politicku povrsnost, ali ima vremena

Kad vec odgovor na sve imas, volio bi te cuti za sljedece:
To sto su poslje 5. oktobra, jednostavno omogucene sistemske pljacke narodne imovine,
kojim je to sistemskim promjenama SNS onemogucio daljnju placku,
cak naprotiv, svojim resenjima,......dodatno je zavucena ruka u dzep i gradjanima,
nie li to onda potpuna kohabitacija, cak i usavrsena, u sistemskoj pljacki naroda,
sve sa tima od 5. oktobra, po kojima samo pljujete, ....dimne bombe bacate

Poslednja izmena:
stvarno modovi preterujete -zašto mi je obrisan post ? kada nisam nikoga vređao njime samo sam odgovarao na postavljeno pitanje - koga ja branim? i to fino i kulturno sam bio odgovorio -čak šta više i učtivo - baš zato da mi neko ne bi slučajno obrisao isti.

apropo jedna vest za branioce drveća sa krstareičinih vesti skinuto
Prema rečima svedoka, sve se desilo iznenada – prvo se začulo pucketanje, a potom se 75 godina stati bor obrušio na decu
Bor pao na decu u letnjem kampu, osmoro povređeno
http://www.krstarica.com/vesti/svet/bor-pao-na-decu-u-letnjem-kampu-osmoro-povredeno/

Mnogo buke oko hrasta koji je bio pri kraju svoga veka. Isečen je zato što se našao na trasi autoputa.

Koliko se mnogo mlađih hrastova poseče iako nisu na trasi autoputa i tamo gde rastu nikome ne smetaju? Hiljade godišnje!
Zašto?
Da bi bili ogrevno drvo!
Da li se iko ikada pobunio zbog toga?
Naravno, ne!
Da li se to može izbeći?
Da, veoma jednostavno! Samo boljim održavanjem zgrada u kojima se loži, sačuvale bi se desetine hiljada stabala godišnje!
Zgrade se loše održavaju zbog lošeg zakona koji se još uvek zasniva na samoupravljanju.
Da li je za loš zakon kriva vlast?
Jeste!
Da li je iko napada zbog toga?
Naravno, ne!

Ne može svako razumno da napada!
Zato u Srbiji i nema prave opozicije vlasti.

moguce da tebi tako izgleda iz tvoje dos perspektive

uvek ste se slabo razumeli u narod, i mnoge druge stvari. zato ste daanas - ds i ldp - tu gde ste. niste jos krivicno odgovarali za zagresivnu politicku povrsnost, ali ima vremena

Iz moje perspektive vi ste samo nastavak DOSovske okuacione vlasti. Verujem da se i dobar deo Srbije uspeo da uveri u to u poslednjih godinu dana.

- - - - - - - - - -

Zaista na to lici. Na jedan namerni nemar, na nesto sto pretenduje da se pretvori u manir, da se nametne kao normalno i uobicajeno, na jedno smisljeno "ispiranje mozga" da nista staro nije (vise) vazno.

BG na vodi je jednako destruktivan prjekat.

stvarno modovi preterujete -zašto mi je obrisan post ? kada nisam nikoga vređao njime samo sam odgovarao na postavljeno pitanje - koga ja branim? i to fino i kulturno sam bio odgovorio -čak šta više i učtivo - baš zato da mi neko ne bi slučajno obrisao isti.

apropo jedna vest za branioce drveća sa krstareičinih vesti skinuto

Bor pao na decu u letnjem kampu, osmoro povređeno

http://www.krstarica.com/vesti/svet/bor-pao-na-decu-u-letnjem-kampu-osmoro-povredeno/

БОР И ХОЋЕ ДА ПАДНЕ ..АКО ЈЕ МАТОР, А АКО СУ ВЕЛИКЕ ВРУЋИНЕ И СУШЕ ХОЋЕ И ДА ПЛАНЕ...:per:

НИШТА ЧУДНО...СВАКЕ ГОДИНЕ НА ПРИМОРЈУ ..ПЛАНЕ НЕКА БОРОВА ШУМА....:think:

БОР ЈЕ ПРИЛИЧНО КРТО И СУВОЊАВО ДРВО ПУНО СМОЛЕ КОЈА ВРЛО ЗАПАЉИВА ...И ЈЕДИНА ПРИМЕНА БОРА И ОСТАЛИХ ЗИМЗЕЛЕНА ЈЕЛЕ И СМРЕКЕ ЈЕ ЗА ...ЛАМПЕРИЈУ И АМБАЛАЖУ....:aha2:

ТО ЈЕ ДРВО ..ТРЕЋЕ И ЧЕТВРТЕ КАТЕГОРИЈЕ, А ХРАСТОВИНА ЈЕ..ПРВЕ КАТЕГОРИЈЕ...:aha2:
--------------------------------------------
НАЂИ НЕГДЕ ДА ЈЕ ...ПАО ХРАСТ...:per:

Back