ŠEST VEKOVA NESTALO U TRENU

Imamo još fore do kolere

Колера је болест прљавих руку и прљаве воде, тако да би требао да буде мање-више безбедан свако ко има приступ хлорисаном водоводу и 40 дин/месечно за сапун.

Ако почне да нас коси колера, која у развијеном свету није озбиљније присутна од владавине краља Милана, то би значило да је посустала јавна санитација и водоснабдевање, а то значи да се систем озбиљно урушио. У том моменту више неће ни бити битно да ли неко страда од колере, тифуса, жутице, беснила или пак гладног комшије са зарђалим ножем.

Pa yebemmuMito KO ostavlja te parazitske boleti po bazenima i javnim mestima?
Ne stizu one iz vazduha tamo.
Stizu od onih koji ih sire, hoce reci od onih KOJI SE NE PERU!

Мислим да би било корисније да покушаш смислено да одговориш КО ОВО РАДИ ??? КО ??? :rtfm::rtfm::rtfm:......:evil::evil::evil:........КО иде у Брисел да се увлачи у ЕУ-чмар КО ИДЕ ДА У ТАЈНОСТИ ОД НАРОДА И СУПРОТНО УСТАВУ ПОТПИСУЈЕ СВЕ И СВАШТА, КО ТО РАДИ И У ЧИЈЕ ИМЕ...........

ANGAŽOVAN PRAVNI TIM

Bitka za zemlju manastira Visoki Dečani!

Autor: Srna | 24.07.2015 -

Eparhija raško-prizrenska angažovala je pravni tim kako bi zaštitila imovinu manastira Visoki Dečani, nakon što je apelaciono veće Vrhovnog suda samoproglašenog Kosova poništilo odluku tog suda iz 2012. kojom je manastiru priznato vlasništvo nad 24 hektara zemlje.

Eparhija u saopštenju izražava zaprepašćenje i zabrinutost zbog ove odluke.
"Apelacioni sud se, neočekivano i bez presedana, proglasio nenadležnim za ovo pitanje i uputio je predmet na osnovni sud u Peći, čime se u praktičnom smislu poništava rad Vrhovnog suda (samoproglašenog) Kosova na ovom predmetu od 2008. godine", pojašnjava se u saopštenju.
Eparhija ističe da je u toku proteklih sedam godina Sud posebne komore Vrhovnog Suda više puta potvrdio svoju nadležnost po ovom pitanju, što najnoviju odluku apelacionog suda čini nelogičnom i pravno neutemeljenom.
"Imajući u vidu dalekosežne posledice ove odluke, koja je donesena preglasavanjem uz snažan otpor dvoje od pet sudija, i pravne presedane, Eparhija raško-prizrenska angažovala je svoj pravni tim, koji u saradnji sa međunarodnim ekspertima radi na iznalaženju pravnih mera koje treba da budu primenjene s ciljem zaštite imovinskih interesa Srpske pravoslavne crkve", ističe se u saopštenju.

А зашто овај комунистички крмак НЕ ПОКАЖЕ ШТА ЈЕ ПОТПИСАО У БРИСЕЛУ??? ЗАШТО ТО КРИЈУ ОД НАРОДА ???
Dačić: Zahtev Kosova za prijem u Unesko izvrtanje dogovora

Tanjug | 19. jul 2015.

Potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da je zahtev Kosova za prijem u Unesko izvrtanje dogovora iz Brisela

BEOGRAD - Potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da je zahtev Kosova za prijem u Unesko izvrtanje dogovora iz Brisela i naglasio da to nije otvaranje vrata da Kosovo dobije stolicu u Ujedinjenim nacijama.

Ajde onda ne lupetaj ,ako ti je taj prst jedini odgovor. Pitam te jesi li ikada bi u J.Americi?
Kad si tako bahato naveo da su Srbi prljavi u odnosu na njih?
Jesi li osim sto si proputovao Srbiju (cisto sumnjam) bio igde da mozes videti
celoviti drustveni sloj jedne drzave??

- - - - - - - - - -

:prstic:

- - - - - - - - - -

Bio sam jednom u Djali, skoro do Segedina....:sad2:[/
QUOTE]

Gledaj ...Moj ti je savet da se ne proseravas ,za neke stvari ,jer delujes munjen

Мислим да би било корисније да покушаш смислено да одговориш КО ОВО РАДИ ??? КО ??? :rtfm::rtfm::rtfm:......:evil::evil::evil:........КО иде у Брисел да се увлачи у ЕУ-чмар КО ИДЕ ДА У ТАЈНОСТИ ОД НАРОДА И СУПРОТНО УСТАВУ ПОТПИСУЈЕ СВЕ И СВАШТА, КО ТО РАДИ И У ЧИЈЕ ИМЕ...........

Pa verovatno oni KOJE JE TAJ NNAROD IZABRAO DA GA ZASTUPA I SKLAPA SPORAZUME U NJEGOVO IME?

Ne znam ko bi mogao biti drugi?

Ajde onda ne lupetaj ,ako ti je taj prst jedini odgovor. Pitam te jesi li ikada bi u J.Americi?
Kad si tako bahato naveo da su Srbi prljavi u odnosu na njih?
Jesi li osim sto si proputovao Srbiju (cisto sumnjam) bio igde da mozes videti
celoviti drustveni sloj jedne drzave??

- - - - - - - - - -
:prstic:

- - - - - - - - - -

Bio sam jednom u Djali, skoro do Segedina....:sad2:

Gledaj ...Moj ti je savet da se ne proseravas ,za neke stvari ,jer delujes munjen

Блајби је колико се сећам стари дезертер у Ј.Америку:

To su neke istine o nama, ne treba to kriti.....Sto se vise krije - teze ce se ispraviti.
Nije cudo sto ima toliko suge koja je iskorenjena u svetu na ljudima...
U Juznoj Americi ogromna vecina ljudi je vrlo, vrlo siromasna....
Ali, NIKADA U AUTOBUSU necete osetiti neciji znoj. NIKADA!
Oni imaju KULTURU CISTOCE.
Ali mi . ne!

Poslednja izmena:
Ne znam zasto me je ova vest asocirala na divljake iz ISIS-a kada su razbijali drevni grad Palmiru.....

'Esi uočio nešto interesantno na fotografiji ?
Ipak, tip sa motorkom ima zort od prokletstva !?
Uskočio u dve različite patike.
Plavu i belu...

E, zapis je to, bato moj !
Nije se zajebavati......!!

- - - - - - - - - -

Следећа на менију је лепра.

Зато што је шире НАТО официри, наравно.

Mentalnu ne šire oni.
Šire nacionalni otpadnici....!

'Esi uočio nešto interesantno na fotografiji ?
Ipak, tip sa motorkom ima zort od prokletstva !?
Uskočio u dve različite patike.
Plavu i belu...

E, zapis je to, bato moj !
Nije se zajebavati......!!

Nece mu to brale pomoci! :nono3:

Stici je ga kletva kao i onog sto je prvi otvorio faraonovu grobnicu iznad koje je pisalo: "Proklet nek je svako ko remeti vecni mir Tutank-amona"

Колера је болест прљавих руку и прљаве воде, тако да би требао да буде мање-више безбедан свако ко има приступ хлорисаном водоводу и 40 дин/месечно за сапун.

Ако почне да нас коси колера, која у развијеном свету није озбиљније присутна од владавине краља Милана, то би значило да је посустала јавна санитација и водоснабдевање, а то значи да се систем озбиљно урушио. У том моменту више неће ни бити битно да ли неко страда од колере, тифуса, жутице, беснила или пак гладног комшије са зарђалим ножем.

Građani u Srbiji sve češće obolevaju od bolesti čiji je uzročnik slabo održavanje lične higijene. Prednjače problemi gornjeg disajnog trakta i gripa, šarlah, crevne infekcije

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:463117-Raste-broj-obolelih-od-suge

Redovno se kupa nešto više od polovine građana Srbije.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/302913/Redovno-se-kupa-malo-vise-od-polovine-gradjana-Srbije

Svaki četvrti ne pere ruke

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:315307-Svaki-cetvrti-ne-pere-ruke

Ovo su ti podaci objavljeni od 2011 do 2014. Šta reći?

Ne znam kakav je problem kupiti jeftiniji šampon ili sapun i prati se svaki dan, a ruke posle svakog toaleta ili kod kuće posle boravka napolju.

"Klor je najveći ubojica modernog vremena. Dva desetljeća nakon što je započelo kloriranje vode 1904.g. počela je epidemija srčanih problema, raka i senilnosti."

То може да каже само неки лопатарски тупаџија. Хлоринација је огроман корак напред у јавном здравству.

Мада што да не? Вратити се у 1652, па нека примењени дарвинизам одлучи којих 50% новорођених неће доживети прву годину, која трећина жена ће скончати од 'породиљске грознице', и сл.

Праведне ће у сваком случају сачувати стари храст.

То може да каже само неки лопатарски тупаџија. Хлоринација је огроман корак напред у јавном здравству.

Мада што да не? Вратити се у 1652, па нека примењени дарвинизам одлучи којих 50% новорођених неће доживети прву годину, која трећина жена ће скончати од 'породиљске грознице', и сл.

Lik je svašta nadrobio. Kaže on da hlor ubija neke bakterije ali i da utiče na pojavu :raka, osipa, astme,emfisema, infekcija sinusa,srčanim bolestima, alergijama.
Evo ti link, ti imaš veze s medicinom. Meni kao laiku ovo može da bude istina a i ne mora.
http://www.impexs.hr/tusiranje1.html

Back