Шешељ убиo и последњу наду тужилаштва

Оће ли да се врне Шешељ 2009?

• Хоће, хоће само што није са све ковчегом

• Враћа се и појешће Тому, Тадића и све издајнике и плаћенике

• Војвода је бесмртан као и његова идеологија, не може му нико ништа

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ај ви радикали да предпоставимо да је Шешељ председник и да је СРС добила 50%+1. Ко је мандатар владе и ко би били министри из радикалних кадрова?

Ja sam to jos letos pisao, da li iko moze da zamisli da bi Dr. Vladeta Jankovic sedeo sa ovim narikacama u nekoj vladi! Samo budale nisu videle da od te vlade nema nista, mislim, srs-dss....

Зебрице мојне се љутиш, ево поклон од мене

ceda.jpg

Ajoj što je divan,jel si ti to štrikao :heart:

Bice da je i malo vise od svedoka u Silerovoj, kao npr aktivni ucesnik.

Hag i jeste sprdnja zbog nabrzinu osnovanog suda.Šešelj je sam otišao i to je pobegao jer je svedok gostoprimstva zemunskog klana i šetnje raznoraznih savetnika,funkcionera i biznismena u Šilerovoj te je zbog toga velika ljubav DSS-a prema SRS-u,kao i novčana pomoć raznih bogataša.
Pa dajte gde se to moze naci i procitati,gde je nalog za hapsenje,pritvor,uz dokazanu sumnju za ove vase navode.A ako je Djindjic hteo da ga uhapsi i sam da mu sudi,zasto je onda rekao"Vodite ga u Hag i vise nam ga ne vracajte"...............pa verovatno zato sto su ti dokazi bili protiv njega...............po tome kako je svrsio,videlo se ko je petljo sa mafijasima.

Pa dajte gde se to moze naci i procitati,gde je nalog za hapsenje,pritvor,uz dokazanu sumnju za ove vase navode.A ako je Djindjic hteo da ga uhapsi i sam da mu sudi,zasto je onda rekao"Vodite ga u Hag i vise nam ga ne vracajte"...............pa verovatno zato sto su ti dokazi bili protiv njega...............po tome kako je svrsio,videlo se ko je petljo sa mafijasima.
A gde si ti to procitao ili cuo od Zorana? Sve vezano za Silerovu, izuzev cedomirovog priznanja su ciste spekulacije, na koje odgovaram istim ;)
Aha, dakle Zoran je bio mafijas, pa da kako sam to zaboravila.

http://www.svevesti.com/?l=sr&a=114416

Ускоро тужилаштво завршава своју тужну епизоду, па веће одлучује да ли има доказа да се суђење настави или се Шешељ пушта због недостатка доказа.

Оће ли да се врне Шеки следеће године? :think:

ce se vrne al u drvenu ambalazu ko i njegov ucitelj

A gde si ti to procitao ili cuo od Zorana? Sve vezano za Silerovu, izuzev cedomirovog priznanja su ciste spekulacije, na koje odgovaram istim ;)
Aha, dakle Zoran je bio mafijas, pa da kako sam to zaboravila.
Procitala sam na vise mesta,a bilo je ilinkova ovde na forumu.Najnovije je,da su Djindjic i Ceda imali razgovor sa Nikolicem ,u kome su mu rekli,da je za Seseljem podignuta haska poternica,o cemu ga Nikolic nije ni obavestio

Procitala sam na vise mesta,a bilo je ilinkova ovde na forumu.Najnovije je,da su Djindjic i Ceda imali razgovor sa Nikolicem ,u kome su mu rekli,da je za Seseljem podignuta haska poternica,o cemu ga Nikolic nije ni obavestio
Aha, a verovatno su linkovi vodili ka Tabloidu. I ja sam cula da je seselj direktno nastao od majmuna, pa ne verujem da je to istina.

Aha, a verovatno su linkovi vodili ka Tabloidu. I ja sam cula da je seselj direktno nastao od majmuna, pa ne verujem da je to istina.
Slusaj,ako nekog nesto interesuje,tj.ako te interesuje istina,ti ces je sigurno potraziti.A posto ovo o cemu pricam nije nikakva tajna,i dostupno je svima na internetu,mozes sama naci,ali ako neces,ne vredi da ti se servira ni na zlatnoj tacni.

Slusaj,ako nekog nesto interesuje,tj.ako te interesuje istina,ti ces je sigurno potraziti.A posto ovo o cemu pricam nije nikakva tajna,i dostupno je svima na internetu,mozes sama naci,ali ako neces,ne vredi da ti se servira ni na zlatnoj tacni.
Ne vredi, zaslepljena sam recima stranih placenika i svih onih, koji iz neobjasnjivih razloga zele zlo Srbiji.

Ne vredi, zaslepljena sam recima stranih placenika i svih onih, koji iz neobjasnjivih razloga zele zlo Srbiji.
Znam,a to potvrdjujes ovim..................iz neobjasnjivih razloga.A mozda ces mi znati reci,iz kojih ne objasnjivih razloga su svi drmali Srbijom kroz vekove,osim naravno sto su Milosevic i Seselj i onda bili krivi

• Podržavam
Reactions: 27E

Mnogi su dolazili tamo,a zašto o tome niko neće da priča jer bi morao da objašnjava šza je tamo tražio.Nisam optužio Šešelja kao saučesnika zemunaca ali je čovek sam rekao da je visio tamo i video je ko tamo dolazi.Od svih imena koja su pomenuta na suđenju su samo i samo Šešelj,Jovanović i Čović,a ostali?
Što se tiče haga to je neformalni razgovor sa Del Ponteovom i iznerviranost zbog Šešeljevog pravljenja cirkusa u skupštini i parlamentu pa je i rekao da ako imaju dokaze neka ga vode i da ga nevraćaju.

Mnogi su dolazili tamo,a zašto o tome niko neće da priča jer bi morao da objašnjava šza je tamo tražio.Nisam optužio Šešelja kao saučesnika zemunaca ali je čovek sam rekao da je visio tamo i video je ko tamo dolazi.Od svih imena koja su pomenuta na suđenju su samo i samo Šešelj,Jovanović i Čović,a ostali?
Što se tiče haga to je neformalni razgovor sa Del Ponteovom i iznerviranost zbog Šešeljevog pravljenja cirkusa u skupštini i parlamentu pa je i rekao da ako imaju dokaze neka ga vode i da ga nevraćaju.

Јбт, из које ти рупе искочи ???

Где си ти био свих ових година ???

Да ти ниси неки кловн од "БГДАОНБИМОЈ" и "инагадагебемга..." ???

Паднеш с' Марса а ниси дејвид Бови, па млатнеш ... жив ли си ???

Упс, заборавих и "неверујумојбидоле" ...

Извињавамо се, млого се извињавамо ... (к'о Тадић муслиманима, шиптарима, croоатима ...)

Čemu pisanje ovakvih gluposti i budalaština.Daj neki komentar ili razmišljanje ,ako ti nije cilj samo pojavljivanje na forumu.

Back