- Poruka
- 90.361
Tvrdi da Koštunica nije dobio u prvom krugu preko 50% a koliko se sećam pre par godina radikal Todorović je rekao da jeste i da to ni SRS tada nije negirala. Takodje tvrdi da je tada policija bila bušna al danas je čvrsta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvrdi da Koštunica nije dobio u prvom krugu a koliko se sećam pre par godina radikal Todorović je rekao da jeste i da to ni SRS tada nije negirala. Takodje tvrdi da je tada policija bila bušna al danas je čvrsta.
Tvrdi da Koštunica nije dobio u prvom krugu preko 50% a koliko se sećam pre par godina radikal Todorović je rekao da jeste i da to ni SRS tada nije negirala. Takodje tvrdi da je tada policija bila bušna al danas je čvrsta.
vredjas korisnike foruma objavljivanjem krmetovog ''misljenja''Tvrdi da Koštunica nije dobio u prvom krugu preko 50% a koliko se sećam pre par godina radikal Todorović je rekao da jeste i da to ni SRS tada nije negirala. Takodje tvrdi da je tada policija bila bušna al danas je čvrsta.
zato sto su tada mnogi srs glasaci otisli u dssNe znam zasto ljuti srs dobrovoljci nisu branili Slobu Slobodu.
Šešelj je još jedan ubačeni udbin element koji je po zadatku došao u Srbiju da glumi Srbina. Zato je njegovo mišljenje o bilo čemu totalno nebitno. Čak se može reći da je dotični ne samo politički otac ovog vrhovnog bolesnika nego i preteča Ćacija.
Kad se setim da sam zbog tog gmaza onomad dobijao batine 2008. (Kosovo, Karadžić) i 2011. (Mladić)....Kad se samo setim da sam za ovog coveka mislio da je jedino sto u Srbiji vredi, i da bih njegovu politiku pratio do kraja zivota, da je pametan i da Srbiji zeli dobro. Doduse, imao sam 15, 16, 17 godina, tamo nedge 2002-ge kada sam poceo da se interesujem za politiku i pratim sta je radio i pricao devedesetih, ali svakako je neoprostivo
A sta ces, brate, imali smo dobru nameru i mislili da se bori covek za nacionalne interese iskreno. Ma najteze mi padaju devedesete i cela ta ekipa koju bih sigurno podrzavao i pao na citavu pricu. Ali znas sta je neverovatno? Da danas postoje ljudi koji podrzavaju gotovo istu retoriku od strane tadasnjeg ministra propagande.Kad se setim da sam zbog tog gmaza onomad dobijao batine 2008. (Kosovo, Karadžić) i 2011. (Mladić)....
E Grdobane, budalo.
I Šami iz DSS-a je priznao da Koštunica nije imao 50 % plus 1 glas.SRS je saopštavala rezultate kako su im pristizali a po kojima je Koštunica bio u ubedljivoj prednosti ali nisu saopštili da je osvojio više od 50 % plus 1 glas od ukupno izašlih.Tvrdi da Koštunica nije dobio u prvom krugu preko 50% a koliko se sećam pre par godina radikal Todorović je rekao da jeste i da to ni SRS tada nije negirala. Takodje tvrdi da je tada policija bila bušna al danas je čvrsta.
vise nego srdacansrdačan sastanak kolega plaćenika UDBE da glume jedan ultranacionalistu i drugi autonomaša
kada su zoranu rekli ameri da ce voja biti predsednik pohisterisao je.I Šami iz DSS-a je priznao da Koštunica nije imao 50 % plus 1 glas.SRS je saopštavala rezultate kako su im pristizali a po kojima je Koštunica bio u ubedljivoj prednosti ali nisu saopštili da je osvojio više od 50 % plus 1 glas od ukupno izašlih.
Bilo je svima jasno da Milošević nema nikakve izglede u drugom krugu čak i ako ga bude.
Svima sem Miloševića i njegove televizije koji su ignorisali rezultat izbora od 24 septembra.
Samim tim okupljanje pristalica DOS s ciljem prinude Miloševića imalo je svoju legitimnost.
Ovo što se sad dešava nema nikakve sličnosti sa Petim oktobrom jer sad opozicija pokušava da preuzme vlast bez izbora.