ŠEŠELJ RAZOČARAO!!!

Ima ovde pametnih komentara, ali ima i nesto sto se provlaci, a verovatno mnogina nije jasno o cemu se radi.

Naime cesto se pominje nakakva SLOBODA....

Sta vi gospodo draga podrazumevate pod slobodom? :think:

Kako zamisljate jednu malu i ekonomski slabu zemlju, sa dugom preko guse da je - slobodna? :think:

Onaj ko placa (daje kredite) i naredjuje sta ce da se svira! Obrnuto - ne ide!

Ne postoje zaduzene zemlje i istovremeno i slobodne!

Takve nema NI JEDNE JEDINE u svetu! :nono3:

Danas je svet tako ISPREPLETAN da NIKO, pa ni oni najmocniji - nisu slobodni!

Svi su u nekakvoj i necijoj zavisnosti.....

Dakle o KAKVOJ slobodi pricamo?
ево ти, прво немаш слободу медија, немаш економију, немаш привреду, немаш просвету, правосуђе..све је корумпирано, свуда влада хаос а банкрот се ближи..немаш државну политику већ слугерањску, итд.

Ima ovde pametnih komentara, ali ima i nesto sto se provlaci, a verovatno mnogina nije jasno o cemu se radi.

Naime cesto se pominje nakakva SLOBODA....

Sta vi gospodo draga podrazumevate pod slobodom? :think:

Kako zamisljate jednu malu i ekonomski slabu zemlju, sa dugom preko guse da je - slobodna? :think:

Onaj ko placa (daje kredite) i naredjuje sta ce da se svira! Obrnuto - ne ide!

Ne postoje zaduzene zemlje i istovremeno i slobodne!

Takve nema NI JEDNE JEDINE u svetu! :nono3:

Danas je svet tako ISPREPLETAN da NIKO, pa ni oni najmocniji - nisu slobodni!

Svi su u nekakvoj i necijoj zavisnosti.....

Dakle o KAKVOJ slobodi pricamo?

Kreso, kazna sledi zbog antisemitizma ;)

Ово није био протест већ дочек Шешеља. Он сада каже да треба странку опоравити, значи странка му битнија од Србије?..човече, ми смо под окупацијом, и свако чекање (а притом имаш шансу да поведеш десетина хиљада људи на протесте) само значи да ниси искрен родољуб већ трговац и калкулатор.

Шта се чекало 11 година док је Шешељ био у тамници? Човек дошао пре недељу дана и ви би да вам он за пар дана направи плате и пензије од 5 хиљада евра. .

i sta bi dobio... krv na ulicama beograd ponovo... upravo ono sto usa radi od pocetka provocirajuci nas kao nijednu naciju do sad.... sta mislis da ce vucic ladno da gleda sve to i ispusti zbog mase ono-vlast sto mu pomaze da duhovno prezivi?

sva sredstva ce da iskoristi i legalna i nelegalna da se odrzi, a srbiji je dosta krvi... ovo ce se elegantno srediti... nek sredjuju velike sile i nek se njima obrati ako mu nesto nije jasno, a ako sam pokusava da igra svoju igru.... :lol:

ma cirkus ce biti.... videcete....molicemo boga sto ne zivimo dosadno u nekoj svici
мислим да претерујеш, његова власт је надуван балон, он нема уз себе сву полицију и војску..овде је само битно да се појави неко искрен са алтернативом и већина ће га подржати, а дај Боже да буде без крви мада сумњам,

Poslednja izmena:
Ово није био протест већ дочек Шешеља. Он сада каже да треба странку опоравити, значи странка му битнија од Србије?..човече, ми смо под окупацијом, и свако чекање (а притом имаш шансу да поведеш десетина хиљада људи на протесте) само значи да ниси искрен родољуб већ трговац и калкулатор.

Nije valjda da mislis kako bi posljedica njegovog PUSTANJA iz Haga, trebala biti neki boljitak za Srbe!!!!

Шта се чекало 11 година док је Шешељ био у тамници? Човек дошао пре недељу дана и ви би да вам он за пар дана направи плате и пензије од 5 хиљада евра. .
па није се чекало, били су протести разних патриота а најмање од СРС. међутим, нико не може да скупи толико народа као Шешељ међу опозицијом, тренутно. али он неће да анимира и ослобађа Србију од окупације већ се спрема за изборе (где ће добити макс. 15% и опет неће доћи на власт)..

Poslednja izmena:
Nije valjda da mislis kako bi posljedica njegovog PUSTANJA iz Haga, trebala biti neki boljitak za Srbe!!!!
не мислим то, него указујем радикалима да са речи пређу на дела...говорили су о велеиздаји и окупацији а сад се љуте кад им кажеш да велеиздајнике и окупаторе не можеш изборима срушити

па није се чекало, били су протести разних патриота а најмање од СРС. међутим, нико не може да скупи толико народа као Шешељ међу опозицијом, тренутно. али он неће да анимира и ословбађа србију од окупације већ се спема за изборе (где ће добити макс. 15% и опет неће доћи на власт)..

Најавио је организацију свих активиста где год их има. Не треба унапред бити песимиста. Ако не уради ништа, заједно ћемо попљувати.

не мислим то, него указујем радикалима да са речи пређу на дела...говорили су о велеиздаји и окупацији а сад се љуте кад им кажеш да велеиздајнике и окупаторе не можеш изборима срушити

Ти се ко све надаш да ће проћи без крви, а онда замераш што хоће да их сруши легитимним путем без крви. Дај договори се са собом прво.

ево ти, прво немаш слободу медија, немаш економију, немаш привреду, немаш просвету, правосуђе..све је корумпирано, свуда влада хаос а банкрот се ближи..немаш државну политику већ слугерањску, итд.

A gde imas slobodu medija?

Mislis da u Americi ima sloboda medija?

Ili pravosudje koje uvek sudi po pravdi?

Haos je u skoro svim zemljama u svetu, Srbija nije izuzetak.

Korupcija je uvek postojala i uvek ce postojati.

Nego ja mislim da je u drugom problem: problem je U SISTEMU.

Srbi ne mogu da se naviknu na kapitalizam siromasne zemlje.

Stralno im je pogled na Svajcarskoj, Norveskoj, Nemackoj.....I ostalim zemljama gde je kapitalizam vec vekovima...

A Srbija je iz feudalizma uskocila u kapitalizam, preko socijalizma.

I sada naravno - nista ne stima......

Најавио је организацију свих активиста где год их има. Не треба унапред бити песимиста. Ако не уради ништа, заједно ћемо попљувати.
у реду, али не иде то једно са другим: окупација, велеиздаја, уништење Србије и избори следеће године, опрости али то је мени неспојиво..ту нешто дебело смрди

Ти се ко све надаш да ће проћи без крви, а онда замераш што хоће да их сруши легитимним путем без крви. Дај договори се са собом прво.
укључи мозак брате: легитимним путем их не може никад срушити, и то се одбацује у старту..дакле, улица мора бити само да прође без проливања крви, а може тако уз Божију помоћ

De prestani VRACARACC, kako ti ne dosadi da toliko lupetas, a moderatori te ne kaznjavaju zbog spama i klona?

Ја кад си ти овде дивљао са клон налога обавестим супермодератора и тражим да те провери и да ти се клон налог угаси, и он ме одјебе ко циганче. Имаш више клон налога овде него што људи познајеш и уместо да ти помогну гашењем тих алтер егоа, они ти утврђују комплекс ниже вредности дајући ти на значају. А све што радиш је да постижеш супротно од онога што желиш. Који си ти корисни идиот, еботе.:hahaha:

у реду, али не иде то једно са другим: окупација, велеиздаја, уништење Србије и избори следеће године, опрости али то је мени неспојиво..ту нешто дебело смрди

Nije proslo ni nedelju dana od Parade, zveckanja (zahrdjalim) oruzjem i druzenja sa Putinom, a Seselj je pusten nakon 11,5 godina....

Meni TO smrdi....

- - - - - - - - - -

Ја кад си ти овде дивљао са клон налога обавестим супермодератора и тражим да те провери и да ти се клон налог угаси, и он ме одјебе ко циганче. Имаш више клон налога овде него што људи познајеш и уместо да ти помогну гашењем тих алтер егоа, они ти утврђују комплекс ниже вредности дајући ти на значају. А све што радиш је да постижеш супротно од онога што желиш. Који си ти корисни идиот, еботе.:hahaha:

Ja nemam NI JEDAN klon nalog. :nono3:

Ako imam koji neka mi ga suprmoderatori odmah ugase.

укључи мозак брате: легитимним путем их не може никад срушити, и то се одбацује у старту..дакле, улица мора бити само да прође без проливања крви, а може тако уз Божију помоћ

Ма јесте, уз Божју помоћ. Иначе ми мозак ради сасвим ок, и јасно ми је да би излазак на улице довео до крвопролића и да режим једва чека на такву глупост. Није Шеки толко луд колко се ви надате.

Ne moze Sergije.

Seselj nece imati ni 15% glasaca.

Moze da malo zadrma vlast, ali nista vise od toga.

To se vec vidi po reakciama naroda od kako je stigao.

Narod je UMORAN OD PATRIOTA.

Ма јесте, уз Божју помоћ. Иначе ми мозак ради сасвим ок, и јасно ми је да би излазак на улице довео до крвопролића и да режим једва чека на такву глупост. Није Шеки толко луд колко се ви надате.
у чему је проблем?..што је глупост мирно протестовати, па то је по уставу?

Ne moze Sergije.

Seselj nece imati ni 15% glasaca.

Moze da malo zadrma vlast, ali nista vise od toga.

To se vec vidi po reakciama naroda od kako je stigao.

Narod je UMORAN OD PATRIOTA.
јесте уморан од оваквих патриота, који су нам одузели енергију задњих 25 година..то је тачно. али, овде говорим о контрадикторности међу радикалима.

јесте уморан од оваквих патриота, који су нам одузели енергију задњих 25 година..то је тачно. али, овде говорим о контрадикторности међу радикалима.

Narod vise ne zna kome da veruje: da li Sumadincu vojvodi Nikolicu ili Hercegovcu vojvodi Seselju? Ili patrijarhu? cak i on je sumnjiv?

Back