ŠEŠELJ RAZOČARAO!!!

Šešelj ima istorijsku šansu da za krivično djelo Ustavne VELEIZDAJE, u zatvor strpa sve tz. narodne poslanike R. Srbije,
koji su u posljednjih 15 godina donosili vanustavne zakone kojima je OPLJAČKAN NAROD SRBIJE!!!!

Da nije obični izvršioc tuđih naloga, ...ko nekad SSNOa SFRJ, .....iskoristio bi je!!!!

Trta, a, a ovamo hebe sve sto mu na um padne!!!!
Да, има историјску шансу.

Али, видећемо да ли се ишта у вези с његовом политичком улогом заиста променило, с обзиром на промену општих геополитичких околности...

И, с обзиром на неке Више Околности, о којима не одлучујемо ми, већ Бог.

Шешељ није разочарао јер га добро знамо. Он је увек био лажна опозиција актуелним режимима, и Милошевићу и Ђинђићу и сада Вучићу.
Он једноставно не жели власт, не жели одговорност јер је његов задатак да замајава србске родољубе, да их држи под контролом и тако да расипа народну енергију.
Он је обичан галамџија и циркусант, једино што је добар правник и говорник што је и доказао у Хагу. Али, као политичар и државник он нема никакву перспективу.

Ако је за тебе слање и организовање добровољаца ради одбране српског народа у РС и РСК ,,бесмислено расипање народне енергије", ја онда стварно не знам да ти кажем.

Ако је за тебе слање и организовање добровољаца ради одбране српског народа у РС и РСК ,,бесмислено расипање народне енергије", ја онда стварно не знам да ти кажем.
рекетирање добровољаца је тежак грех а то је он радио..шта, да није можда вилу у Батајници направио од књига и посланичких плата?..немој да си смешан, ти си 90-тих био клинац и не знаш

Шеки је лик који је својим гласачима јавно на скупу реко да су овце што су гласали за њега, јер он је политичар и једно прича у предизборној кампањи, а друго ради после избора. И ништа, после је добио још више гласова.

рекетирање добровољаца је тежак грех а то је он радио..шта, да није можда вилу у Батајници направио од књига и посланичких плата?..немој да си смешан, ти си 90-тих био клинац и не знаш

А ти па знаш? Моји су сви били у рату и много боље истину од тебе који вероватно ниси.

А за те глупости о некаквим ,,рекетирањима", мораћеш да даш неки доказ, не мислиш ваљда да ћу да у то поверујем само зато што си ти то рекао?

Шеки је лик који је својим гласачима јавно на скупу реко да су овце што су гласали за њега, јер он је политичар и једно прича у предизборној кампањи, а друго ради после избора. И ништа, после је добио још више гласова.

nije to nista

bota obecao 200.000 novih radnih mesta, a otpustio 240.000 zaposlenih.

zanci zahebao 440.000 ljudi sa porodicama

А ти па знаш? Моји су сви били у рату и много боље истину од тебе који вероватно ниси.

А за те глупости о некаквим ,,рекетирањима", мораћеш да даш неки доказ, не мислиш ваљда да ћу да у то поверујем само зато што си ти то рекао?
Иди у Батајницу па види доказ очигледан..и питај мало људе који су били на фронту..па он се јавно смејао једном јунаку, команданту Гарде Гишки а овај човек погинуо на најзападнијим границама..Шешељ је неозбиљан, показао је да не жели власт већ само ту замајаве десничаре.

Slanje dobrovoljaca iskljucivo pod komandu JNA koja je umjesto jednoobraznosti uniformi i oznaka,
sasvim smisleno, saglasno **********skoj taktici satanizovanja Srba, SCENIRALA onaj -cetnicki- folklor u Vukovaru,.....
.indikativno je za sve one koji bar tri grama mozga u glavi imaju!!!

Иди у Батајницу па види доказ очигледан..и питај мало људе који су били на фронту..па он се јавно смејао једном јунаку, команданту Гарде Гишки а овај човек погинуо на најзападнијим границама..Шешељ је неозбиљан, показао је да не жели власт већ само ту замајаве десничаре.

Гишка је био криминалац, удбаш, њега су убили с леђа и то његови неки ортаци из УДБ-е, највероватније...можда се он и покајао за своје злочине, то не знам, али осдтаје чињеница да је дуго времена радио за УДБ-у и тако почео криминалну каријејету. Слично ко и Аркан и остали.

Па кажем ти, моји су били на фронту, знам пуно Срба Крајишиника, са фронта, о Шешељу и добровољцима СРС говоре све најбоље, неки од њих и данас гласају за СРС. Тако да није баш све тако како би ти хтео да представиш.

А да не жели власт је показао тако што је био у власти, својевремено...

- - - - - - - - - -

Slanje dobrovoljaca iskljucivo pod komandu JNA koja je umjesto jednoobraznosti uniformi i oznaka,
sasvim smisleno, saglasno **********skoj taktici satanizovanja Srba, SCENIRALA onaj -cetnicki- folklor u Vukovaru,.....
.indikativno je za sve one koji bar tri grama mozga u glavi imaju!!!

Па шта, ако их је слао у оквиру ЈНА? Шта је требало, да оформи своју партијску војску?

Колко је плаћено бити снс бот? Нешто сам слаб са кешом , зато питам.

- - - - - - - - - -

ok, ri si vise za paradu. svako svoje

Имам неки осећај да кад би му се 19огодишња Венди скинула он би крено да јој прича како је паметан и курат док се ова не смори и оде.

Гишка је био криминалац, удбаш, њега су убили с леђа и то његови неки ортаци из УДБ-е, највероватније...можда се он и покајао за своје злочине, то не знам, али осдтаје чињеница да је дуго времена радио за УДБ-у и тако почео криминалну каријејету. Слично ко и Аркан и остали.

Па кажем ти, моји су били на фронту, знам пуно Срба Крајишиника, са фронта, о Шешељу и добровољцима СРС говоре све најбоље, неки од њих и данас гласају за СРС. Тако да није баш све тако како би ти хтео да представиш.

Он не жели да узме власт, то је факат. Имао је шансу па је продао своје бираче, све је то уновчио и зато су га многи напустили. Био је Милошевићу привезак у власти, мањи коалициони партнер две године. Ево ти сада пример: зашто пљује по оној Црнобори и Вулину кад су они небитни?..Не сме "а" да каже против Вучића, чак га је хвалио да има знања због факултета. Па џаба силиконцу знање кад је тешки издајник.

Видиш, Гишка се покајао што је радио за ДБ и погинуо за Србство, а Шешељ је увек радио за службу, био је заведен под именом "магистар" као њихов сарадник и доушник..

Колко је плаћено бити снс бот? Нешто сам слаб са кешом , зато питам.

- - - - - - - - - -

.
па то је питање за вас радикале, то вас питам. зашто сада релативизујете издајника Вучића, зашто Шешељ чека изборе да га сруши ТЕК следеће године??'!..ало бре, па за годину дана ови ће нас сатрти скртоз!

Nešto s njim nije u redu, umjesto da im ljepo kaže,
-majku vam hebem izdajničku, popušite mi moj robijaški cujac, maknuću vas s vlasti,
on tatrlja o programu sa rešenjem, ....pazi redosljed, ekonomskog, socijalnog, nacionalnog pitanja!!!
Nacionalno na kraju, ipak se on tamo na robiji napušio jeftinih cigara!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Nije ni Šešelj, što je nekad bio, izgleda su cigare bile američke!!!;)

Nema on više energiju koju je imao, jednostavno, bolestan je. Šta očekuješ od čoveka koji ima dve metastaze na jetri? Koliko god da manifestuje dobro raspoloženje, sigurno da je u panici od bolesti.

па то је питање за вас радикале, то вас питам. зашто сада релативизујете издајника Вучића, зашто Шешељ чека изборе да га сруши ТЕК следеће године??'!..ало бре, па за годину дана ови ће нас сатрти скртоз!

Ја нисам страначки оптерећен, не излазим на изборе, али нисам глуп. Ово што ти радиш је класично ботовање, а мени паре стварно требају, препоручи ме тамо, разбићу Шекија на делиће.

- - - - - - - - - -

Па шта, ако их је слао у оквиру ЈНА? Шта је требало, да оформи своју партијску војску?

Giška je moralna gromada koju se ne smije porediti s Šekijem!
Gišku su i ubile snage na čijoj je strani bio Šeki!
Nažalost, službe su odradile svoje, pa je Šeki dobio apsolutni monopol
kao samoproglaseni četnički vojvoda nad srpskim patriotizmom,
to su mu automatizmom komunističkog mehanima, zvani -seseljevi četnici-
bacili srpske patriote ni krive ni duzne u naručje!!!!

Poslednja izmena:

Back