ŠEŠELJ RAZOČARAO!!!

Bred Dekster

Ističe se
Banovan
Poruka
2.036
Nešto s njim nije u redu, umjesto da im ljepo kaže,
-majku vam hebem izdajničku, popušite mi moj robijaški cujac, maknuću vas s vlasti,
on tatrlja o programu sa rešenjem, ....pazi redosljed, ekonomskog, socijalnog, nacionalnog pitanja!!!
Nacionalno na kraju, ipak se on tamo na robiji napušio jeftinih cigara!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Nije ni Šešelj, što je nekad bio, izgleda su cigare bile američke!!!;)

-majku vam hebem izdajničku, popušite mi moj robijaški cujac, maknuću vas s vlasti,
on tatrlja o programu sa rešenjem, ....pazi redosljed, ekonomskog, socijalnog, nacionalnog pitanja!!!
Nacionalno na kraju, ipak se on tamo na robiji napušio jeftinih cigara!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

ne nego on nije bio bas onakav kakvim su ga predstavljali od kada je u hagu.

naglasili su njegove mane . on jeste pravio ekcese ali su medijski preterali

Шешељ је Православни Хришћанин, то је нормално да он оде на Литургију, без обзира ко је све тамо присутан...

Ajdeeeeee, neće biti da je tako, ....ni u Crkvu se ne ide, valjda znaš s kim, Šeki očigledno ne zna!!!

- - - - - - - - - -

Зашто разочарао? Шешељ је тек дошао, још има времена, немој да сте на крај срца...

,,Полако, Анто, полако", што каже Апис у оној серији. :D

Repka, ko vrata!!!

Назадњаци очекивали кривопролиће а сад вам чудно што Шеки ради то мирним путем. Разочарао није, ти си разочаран у живот па кмечиш.

Pazi ovo je sada opasnije što Voja radi , Vidi se da sada postupa osmišljeno i mudrije , sa nekim dalekosežnim planom .

Voja je opasniji kad priča lepo nego kad histeriše !

Тајминг је најбитнији. Треба знати кад да ***** неком матер и напушиш га најбруталније а кад да будеш ок.

ako,pa kad im budale veruju,koliko se secam jednom je Milosevicu prepustio izbore,a drugi put je bio sa njim u vlasti,i sad opet ljudi mu veruju kao da se sad rodio i kao da ono pre nije bilo,pa nek vas khm kad ste glupanderi.

Sram te bilo! Kako samo smijes reci tako nesto naglas?

To se samo misli, negdje u cosku mozga, da se lako previdi ... cccc

Seselj ce biti omiljena opozicija Vucicu kao nekad Milosevicu.

seselj-i-milosevic.jpg

Ajdeeeeee, neće biti da je tako, ....ni u Crkvu se ne ide, valjda znaš s kim, Šeki očigledno ne zna!!!!

Па види, Шешељ је Православни Србин, доша је на Литургију. Није он тај који одређује ко може, а ко не може да дође у Цркву.

Шешељ се понео баш онако како треба у Цркви човек да се понаша...баш онако у духу Светосавља и Српства...

Tako je, ovo je pravi potpis Srbina koji ustaše ne trpi, ......a ne program, ekonomski, socijalni pa tek onda nacionalni!!!

Биће прилике да се са издајницима овако обрачунава, али сложићеш се да Црква ипак није место за тако нешто...

,,Полако, Анто, полако", као што рекох...;)

Back