Šešelj pozvao na nasilje prema ženama

Bas me cudi da sexisticki mizantrop i hodajuce debelo zlo koje 30 godina samo siri mrznju i lazi ima tako maleficna i nenormalna razmisljanja prema zenama,a jos je manje cudno da je mentor dusevnog bolesnika iz Cipuljica kraj Bugojna.

Neki dan je jasno porucio da ako pendreci i gumeni metci ne pomazu rezimu da se " otarase" studenta i gradjana, da se predje na bojevu municiju.
* 40 godina.

Bas me cudi da sexisticki mizantrop i hodajuce debelo zlo koje 30 godina samo siri mrznju i lazi ima tako maleficna i nenormalna razmisljanja prema zenama,a jos je manje cudno da je mentor dusevnog bolesnika iz Cipuljica kraj Bugojna.

Neki dan je jasno porucio da ako pendreci i gumeni metci ne pomazu rezimu da se " otarase" studenta i gradjana, da se predje na bojevu municiju.

Хрват је то. :lol:

Zašto naš dobri @tab503 ne otvori neku temu i ne zapita se malo o tome kako je moguce da narodni poslanik, dakle član parlamenta, najvišeg zakonodavnog tela u državi i tela koje po Ustavu ima najveću moć, poziva na nasilje i prođe nekažnjeno?
ti si je otvorio pre mene...sledeci put mi se slobodno javi ako nadjes nesto zanimljivo.

Zašto organi države Srbije ne reaguju i ne uhapse spodobu koja ovako javno poziva na nasilje, i to prema ženama?!?

Zašto naš dobri @tab503 ne otvori neku temu i ne zapita se malo o tome kako je moguce da narodni poslanik, dakle član parlamenta, najvišeg zakonodavnog tela u državi i tela koje po Ustavu ima najveću moć, poziva na nasilje i prođe nekažnjeno?

Ali ne, narod koji protestuje protiv ovoga je taj koji vrši nasilje, jadne prostorijice SNS-a, polupana stakla, prosuta farba....uzas!!! To je glavna tema!
Crknuce i ovo govedo pa ima da se slavi.

Признајем само хашку епизоду. Да одеш сам у међународни суд, и да их напушаваш брутално па те још не осуде него истерају из затвора, импресивно.
Meni je kora od banane i ono vi možete samo da prihvatite iz Haga prvo čega se sijetim kad je on tema. :hahaha:

Има кад се Слобекс и он расправљају ко је више крив и смеју се у фацу тужиоцима.
Ima taj snimak kad se Milošević prosuo od smijeha. :hahaha:
91 je Šeki imo proročansku izjavu kad je bio u posjeti Srbima u Dalmaciji u Benkovcu.
U jednom momentu prekida nekog lokalca,i kaže "šta će bit ako mi izgubimo ovaj rat? Ode kapetan Dragan za Australiju,ja ode u Beograd a vi,gde ćete vi?":mrgreen:

Ova voditeljka nije ništa bolja.

Zato ja uvek apelujem na drage žene da nikad ne izigravaju drugarice nasilnicima.
U njamanju ruku, treba da izraze protest i napuste prostoriju ako već ne mogu fizički ili verbalno da izađu na kraj sa nasilnikom.

Niti je vreme niti je mesto za junačenje.

Vidiš budalu ispred sebe i skloniš se jer nikad nisi sigurna za šta je sve spremna.

Nisam otvarala klip, nemam živaca da slušam trabunjanja.

Back