Šešelj pozvao na nasilje prema ženama

Frederick_

Elita
Poruka
17.858

Zašto organi države Srbije ne reaguju i ne uhapse spodobu koja ovako javno poziva na nasilje, i to prema ženama?!?

Zašto naš dobri @tab503 ne otvori neku temu i ne zapita se malo o tome kako je moguce da narodni poslanik, dakle član parlamenta, najvišeg zakonodavnog tela u državi i tela koje po Ustavu ima najveću moć, poziva na nasilje i prođe nekažnjeno?

Ali ne, narod koji protestuje protiv ovoga je taj koji vrši nasilje, jadne prostorijice SNS-a, polupana stakla, prosuta farba....uzas!!! To je glavna tema!

Истина је да ови гурају жене испред себе као палестинци али је ово баш дно. Жене не треба ударати. Тући, тачније.
Zakon je zakon za sve, ali slazem se da nije potrrebno tuci zenu. Dovoljno je odgurnuti, ili jednostavno staviti joj lisice na ruke u slucaju da je izgrednik.

1000008022.jpg
1000008024.jpg

Zašto naš dobri @tab503 ne otvori neku temu i ne zapita se malo o tome kako je moguce da narodni poslanik, dakle član parlamenta, najvišeg zakonodavnog tela u državi i tela koje po Ustavu ima najveću moć, poziva na nasilje i prođe nekažnjeno?

Zato što mu je u podeli rada na forumu pripalo da zastupa SNS , čisto profesionalni zadatak.

Poslednja izmena:
Gde je solidarnost sa drugim ženama?
Nema, a?
Ne da stranka?
Pa meni ne bi palo na pamet da prkosim policiji, ne bih se sukobljavala, niti sam ikad. Prodji tu gde nije policija, ne prolazi usred policije.

Ima bezobraznih zena, ali opet kazem, zbog fizicke slabosti naravno da nije ni potrebno a ni lepo tuci ih, a to je i Seselj rekao. Sta je dodao, nije mi ostalo jasno, ali verovatno je neki njegov "izum", ne mnogo vazan.

A mi smo dobili podrsku nasilju.
I niti jedna zena iz redova vlasti da se oglasi o ovome.
Iste su. Žene kriminalaca i izdajnika nisu ništa bolje.

Sam "razgovor" sa ovakvom spodobom bez protesta i to jakog protesta je saučesništvo. A ona se smejulji.

Kad padnu, svim tim voditeljkama, spikerkama javnih servisa ...šut karta.
Ne interesuje me što si "samo čitala vesti"

Pa meni ne bi palo na pamet da prkosim policiji, ne bih se sukobljavala, niti sam ikad. Prodji tu gde nije policija, ne prolazi usred policije.
Dakle oprsvdavaš nasilje.
Ima bezobraznih zena, ali opet kazem, zbog fizicke slabosti naravno da nije ni potrebno a ni lepo tuci ih, a to je i Seselj rekao.
Ne, rekao je da ih treba tući nogama.
Sta je dodao, nije mi ostalo jasno, ali verovatno je neki njegov "izum", ne mnogo vazan.

Kao što rekoh, lojalnost stranci je preovladala nnad ženskom solidarnošću.

Back