Seselj - ...o Djindjicu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitao me Ivan Andj (moderator) da komentarisem temu... Pa evo. Ovo su dve krajnjosti koje su se borile da vode Srbiju nakon 5og Oktobra 2000. Rezultate i sami vidimo. Jednostavno nisam pametan koja opcija je dobra.... Izmedju ove dve. Jer jedna je extremni "Mondijalizam", druga extremni "Patriotizam", a sve to pod navodnicima... :roll:

:whistling:

_nobody_

Pitao me Ivan Andj (moderator) da komentarisem temu... Pa evo. Ovo su dve krajnjosti koje su se borile da vode Srbiju nakon 5og Oktobra 2000. Rezultate i sami vidimo. Jednostavno nisam pametan koja opcija je dobra.... Izmedju ove dve. Jer jedna je extremni "Mondijalizam", druga extremni "Patriotizam", a sve to pod navodnicima... :roll:

:whistling:

_nobody_

svima im je najmanji zajednichki sadrzhalac: jednak poriv !

i gotovo svi politichari nastupaju i mentaliziraju iskljuchivo iz najcrnjih, najnizhih emocionalnih mutljaga.

ne znam shta tu pametno ili zdravo uopshte mozhe da se izrodi?

Seselj...sta reci za tog coveka...osim da je ubica, da je idiot i nevaspitan. A da, i neuracunljiv.

Ubica ???

- Koga, kad i gde je ubio ??? Optužnica, pravosnažna presuda ???

Idiot ???

...
Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Сарајеву за две године и осам месеци 1976, а затим и магистрирао 1977. године („Марксистички концепт наоружаног народа“). Докторирао је у Београду 26. новембра 1979. године, дисертацијом на тему „Политичка суштина милитаризма и фашизма“. Најмлађи је доктор наука[3] у тадашњој СФРЈ. Од 1981. до 1984. радио је као асистент професора, предмет Теорија о рату, на Политичким наукама на Сарајевском универзитету.

http://sr.wikipedia.org/sr/Војислав_Шешељ

Ne mogu svi koji jedva srednju (kao ti) završiše
da procenjuju kvalitet ljudi kojima ni do crnog ispod nokta nisu stigli.
Iz istog razloga ni nemački đak i špijun kome dodeliše titulu doktora nije smogao hrabrosti da se ponovo susretne sa dr Vojislavom Šešeljem
nego je naručio optužnicu i od Karle zahtevao da Šešelja više nikada ne vrate ....

Nevaspitan ???

- Prema svetcu i tropar.... Ako je to jedini način koji oni kojima se obraćao mogu da razumeju.

Neuračunljiv ???

- svoju dijagnozu ne objavljuj, ne interesuje nas ...

- - - - - - - - - -

[/SIZE]
Pa onda znaci da su ga ubili imperijalisti.

Viši interesi ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back