Seselj na slobodi

Šešelj neće postati niti neki novi predsednik ili premijer, oduzeta mu je istorijska šansa, kada se narod razočarao u heroje petoktobarske "revolucije" i kad je bio najjači opozicionar i najveći kandidat za novog predsednika, premijera.
Ali ulazak Šešelja u Parlament postalo bi vruće mnogima koji ne shvataju da se još nisu toliko učvrstili koliko misle. A Šešelj bi bio opasna opozicija, sa svojom jezičinom a ima je da se ne lažemo :lol: .Tako da me ne čudi što se opet raspravlja o njegovom novom deportovanju u Hag.
Faktor ravnoteže u ovom periodu kad je opozicija najjadnija u poslednjih 26 godina.

Sta te cudi. Pusten je jer je bio ozbiljno bolestan, Sada tvrdi da se izlecio .Sud je to registrovao i pozvao ga da prisustvuje izricanju presude. Bice osudjen za podstrekivanje ratnih zlocina i kazna ce mu biti uracunato to sto je bio u pritvorskoj jedinici. Sada pokusava da se ulaguje Vucicu ne bi li izdejstvovao neizrucenje ali tesko.

KRITIKE SRBIJI ZBOG RADIKALA "Imali ste samo jedan zadatak - da ih uhapsite, a NIŠTA NISTE URADILI"
2f0a5362e957c65d719d5c54b89c6e61.jpg

Na pretresnom veću Haškog tribunala povodom neispunjavanju naloga za hapšenje troje radikala Vjerice Radete, Petra Jojića i Jova Ostojića danas je oštro kritikovana Srbija.
Koordinatoru pravnog tima Srbije u Hagu Saši Obradoviću na početku ročišta nije dozvoljeno da objasni koje je sve korake Srbija preuzela od dobjanja zahteva za hapšenje troje radikala uz objašnjenje predsedavajućeg da je "Srbija imala samo jedan zahatak - da ih uhapsi, a da u tom pogledu ništa nije uradila".
http://www.blic.rs/vesti/politika/kritike-srbiji-zbog-radikala-imali-ste-samo-jedan-zadatak-da-ih-uhapsite-a-nista/688xgqg
Колико су радикали нанели штете Србији и још увек их наносе?
Нехатно или намерно али та глупа Шешељева политика нам стварно наноси штету.
Foto: P. Dimitrijević / RAS Srbija

KRITIKE SRBIJI ZBOG RADIKALA "Imali ste samo jedan zadatak - da ih uhapsite, a NIŠTA NISTE URADILI"
2f0a5362e957c65d719d5c54b89c6e61.jpg

Na pretresnom veću Haškog tribunala povodom neispunjavanju naloga za hapšenje troje radikala Vjerice Radete, Petra Jojića i Jova Ostojića danas je oštro kritikovana Srbija.
Koordinatoru pravnog tima Srbije u Hagu Saši Obradoviću na početku ročišta nije dozvoljeno da objasni koje je sve korake Srbija preuzela od dobjanja zahteva za hapšenje troje radikala uz objašnjenje predsedavajućeg da je "Srbija imala samo jedan zahatak - da ih uhapsi, a da u tom pogledu ništa nije uradila".
http://www.blic.rs/vesti/politika/kritike-srbiji-zbog-radikala-imali-ste-samo-jedan-zadatak-da-ih-uhapsite-a-nista/688xgqg
Колико су радикали нанели штете Србији и још увек их наносе?
Нехатно или намерно али та глупа Шешељева политика нам стварно наноси штету.
Foto: P. Dimitrijević / RAS Srbija

ти мора да си много наиван када наседаш на ове глупости--чуј хашки трибунал јел теби то неутралан суд који суди по праву или не--па да причамо даље

ти мора да си много наиван када наседаш на ове глупости--чуј хашки трибунал јел теби то неутралан суд који суди по праву или не--па да причамо
даље
... али тај суд суди и пресуђује, свиђало се то теби или не!

шта мислиш ићи уз длаку тим битангама оћеш нешто да добијеш:dontunderstand::dash::rotf:ма да како да не --само отпор и ништа мање од тог
Ишо уз или низ длаку, тај суд суди по свом убеђењу или наређењу.
Баш ме интресује какав и у којем виду ти замишљаш тај ОТПОР? Можда ми се свиди!

09:2923. Februar 2016.

NEĆU U HAG ONI SU ME IZBACILI! Šešelj o dobrovoljnoj predaji Haškom tribunalu
- Oni su me izbacili iz Tribunala. Neću da se vraćam - rekao je lider radikala

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, optužen za ratne zločine pred Haškim tribunalom, koji je od Vlade Srbije zatražio da obezbedi Šešeljevo prisustvo na izricanju presude 31. marta, rekao je za N1 da sigurno dobrovoljno neće otići i da “nije ni pozvan on, već vlada”.

SRBIJA ŠALJE SVOJE USLOVE HAGU?! Beograd se protivi izručenju Šešelja u jeku predizborne kampanje

– Oni su me izbacili iz Tribunala. Neću da se vraćam – rekao je Šešelj.
On naglašava da je pravo na suđenje u razumnom roku njegov ključni argument i zbog čega misli da ni “ovaj režim po ustavu i zakonu” ne može da ga vrati.

Rehabilitacija-Draze-Mihailovica-Palata-Pravde-Vojislav-Seselj-24.jpg
Foto: Marko Todorović

– Postoje međunarodne konvencije izvan svakog ustava i svakog zakona. U Evropi je to evropska Konvencija o ljudskim pravima, koja garantuje mnoga ljudska prava, a među njima i pravo na suđenje u razumnom roku. Svako živi mora priznati da je u mom slučaju, taj razumni rok odavno, odavno istekao. I ne može sad režim da me isporučuje Hagu, a već mi je flagrantno prekršeno to pravo. Režimu je važnije da štiti moje pravo na pravično suđenje i suđenje u razumnom roku, nego eventualna međunarodna obaveza prema Haškom tribunalu da me isporuče – rekao je Šešelj.

On kaže i da njegovi saradnici Petar Jojić, Vjerica Radeta i Jovo Ostojić, optuženi da su uticali na svedoke u njegovom slučaju, čije izručenje takođe Tribunal traži, neće hteti dobrovoljno da idu u Hag.

– Vrlo je moguće da gledate scene kako me nose iz moje kuće u Batajnici na beogradski aerodrom – rekao je Šešelj.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Ovdašnji nazovi "Sud" misli da se može izboriti sa Šešeljem ???

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Hag nije uspeo, a ovi hoće ???

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Šta bi sa Ustavom ???
Šta bi sa Zakonima i podzakonskim aktima ???

:dontunderstand:

Šešelja jedino može da privede okupaciona NATO vojska
kojoj je AV dao sva ovlašćenja pa čak i diplomatski status i imunitet !!!

Gotov si ti (pozdravili te Vučić, Krkobabić, Zourana i Mirković),
a za njega ćemo tek videti ....

:bye::bye::bye:
Не бригај за мене већ за твоју Шешаљијаду. Стварно: ГОТОВ ЈЕ! Болест ће га изгледа заобићи (ако је уопште био болестан) али српски суд и полицију неће као ни суд у Хагу. То му је тако суђено и ми ћемо га брзо заборавити.
Хајд' Кркобабић па некако иде, нама пензионерима се он заломио. Али што ми потураш Вучића, Зорану, Мирковића, .......

Не бригај за мене већ за твоју Шешаљијаду. Стварно: ГОТОВ ЈЕ! Болест ће га изгледа заобићи (ако је уопште био болестан) али српски суд и полицију неће као ни суд у Хагу. То му је тако суђено и ми ћемо га брзо заборавити.
Хајд' Кркобабић па некако иде, нама пензионерима се он заломио. Али што ми потураш Вучића, Зорану, Мирковића, .......

A šta bih ti pametno mogla reći, a da se ne uvrediš ???

Pa ništa ... Penzije, plate,
cene komunalija, kružići-tokići, kotlujevački mostići, kreditići .....

Takvima poput tebe najbolje je ništa i ne reći ...
Sve i što im kažeš ionako neće razumeti, misliće da ih vređaš pa bi se svađali ...

Prema tome, pozdrav .... :bye:

Pa koliko ga ti ovde ne zelis, jos ga manje zele oni u Hagu. A to su jasno i pokazali, nesumnjivo je da im je svima laknulo kd su ga se resili, i da ih sad spopada tiha jeza i bude nocne more i na samu pomisao da bi se mogao vratiti. Za razliku od njih, ti nisi u mogucnosti da ga bilo gde od sebe dalje posaljes.:besna:
Tuzno je samo sto bi se ti kao Srbin radovao da je Seselj ispunio tvoje i haske zelje, srusio ovu vlast i napravio u Srbiji haos i krvoprolice, i indirektno doveo opet vas DOSmanlije na vlast.
Hebi ga, opet vam je zavuko svima, i opet mu nista ne mozete. A tek ce vam zavuci, samo se malo strpi.:D

Back