Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Čak i da bude vandrednih izbora SRS neće doći na vlast.
Hoce i ima da poapsimo sve izdajnike i mafijase sto su krsili ustav i zakon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čak i da bude vandrednih izbora SRS neće doći na vlast.
....и сви да прихватимо идеологију С.Мољевића и В.Шешеља!?Sve ovo me podseća na ovu scenu:
Da bi se nešto napravilo svi treba da zakopaju ratne sekire i da se ujedine.
....и сви да прихватимо идеологију С.Мољевића и В.Шешеља!?
Пази Бога ти!
И овако без маске, био је то смешан Конгрес СРС. Ја па ја, ШЕШЕЉ!Šešelj: Za vikend terapija, pa na operaciju
Odbio da nosi masku na kongresu iako to može da mu škodi
Kaže da ga je doktor Milovan Bojić savetovao da zbog oslabljenog imuniteta na kongres SRS dođe sa medicinskom maskom na licu, ali da je to odbio ističući da se "nije vraćao iz Haga da bi se šetao sa maskom na licu".
- Da sam ga poslušao, to bi sigurno bio najsmešniji kongres Srpske radikalne stranke u istoriji - rekao je Šešelj.
Pa zar vam nije vise dosta tih raznih "svesrpskih mitinga' koji se odrzavaju evo skoro vec 30-ak godina ?!
Важи, драго ми је што су и гатаре присутне на форуму.
.
Ако му је толико требало да ,,победи'' болест онда сумњам да су доктори поставили исправну дијагнозу.Враћа се у Странку сутра или у уторак. "Пауза" ће трајати, дакле, мање од недељу дана.
Толико.
Ако му је толико требало да ,,победи'' болест онда сумњам да су доктори поставили исправну дијагнозу.
Можда му је ова ,,победа'' потребна да најпре добије на времену због Хага а потом да ,,побеђује'' и на домаћем буњишту.
Добро смишљена парада!
– Nema mi druge, moraću da pauziram sa politikom. Nisam dobro…Prethodne noći sam imao jako visoku temperaturu, lekarski tim je dežurao pored mog kreveta. Primam infuzije i uzimam vitamine, ali jako teško podnosim hemioterapiju. Doktori kažu da mi je krvna slika baš loša – objašnjava Šešelj.
Vođa radikala kaže da će politička pauza trajati dok se ne oporavi.
Ако се опорави!

Ово је све само сахрањивање а јавићемо ти када га сахранимо.Ovaj,..........koji je ovo put da ga saranjujete?![]()
Ово је све само сахрањивање а јавићемо ти када га сахранимо.
Ово је све само сахрањивање а јавићемо ти када га сахранимо.
Ма не, бре!Мислиш оно , на непознатом месту током олујне ноћи? Јел изводите и неке ритуале са пентаграмом и иконом највећег сина револуције?
Не, само нео-четнике!Јел тако сарањујете и чланове секте? Чудни су вам ти обичаји друже.