Seselj na slobodi

Šešelj: Za vikend terapija, pa na operaciju
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je će ovog vikenda dobiti drugu dozu hemioterapije, posle čega će najverovatnije biti operisan. Šešelj je poručio da će pobediti rak kao što je pobedio i Haški tribunal.

Odbio da nosi masku na kongresu iako to može da mu škodi

- Čujem da neki likuju i misle da je meni došao kraj, ali se grdno varaju. Slično su mislile i haške sudije, zbog čega su gledale kako znaju i umeju da me vrate nazad u Srbiju. Ja sam borac i ne pada mi na pamet da se predam - rekao je Šešelj za "Politiku".
On je objasnio da je zbog posledica prve ture hemioterapije, koju je primio pre dve nedelje, otkazao gostovanja na tri televizije tokom ove nedelje, ali da namerava da se ponovo aktivira.
- Tek sam se vratio iz haškog kazamata i nema uzmicanja dok ne završim sve što sam predvideo. Od čoveka koji je dokazao da je spreman da za ideju, pravdu i čast žrtvuje svoj život i koji se ne boji nijednog političkog protivnika teško je očekivati da ležim u krevetu - objasnio je Šešelj.
Kaže da ga je doktor Milovan Bojić savetovao da zbog oslabljenog imuniteta na kongres SRS dođe sa medicinskom maskom na licu, ali da je to odbio ističući da se "nije vraćao iz Haga da bi se šetao sa maskom na licu".
- Da sam ga poslušao, to bi sigurno bio najsmešniji kongres Srpske radikalne stranke u istoriji - rekao je Šešelj.

....и сви да прихватимо идеологију С.Мољевића и В.Шешеља!?
Пази Бога ти!

U situaciji gde imaš žuje na jednoj strani i srpske nacionalne stranke na drugoj, SNS se pojavljuje kao centar i normalno je da će većina ljudi glasati za njega. Ako ujediniš opoziciju (što je teško jer ex dosovci nikad nisu ni bili stranka nego politički projekat američke obaveštajne službe) ti izbacuješ Vučićevu stranku sa pozicije centra i imaš situaciju gde se ljudi opredeljuju za ili protiv Vučića (pošto ne postoji SNS nego Vučić).

Šešelj: Za vikend terapija, pa na operaciju
Odbio da nosi masku na kongresu iako to može da mu škodi
Kaže da ga je doktor Milovan Bojić savetovao da zbog oslabljenog imuniteta na kongres SRS dođe sa medicinskom maskom na licu, ali da je to odbio ističući da se "nije vraćao iz Haga da bi se šetao sa maskom na licu".
- Da sam ga poslušao, to bi sigurno bio najsmešniji kongres Srpske radikalne stranke u istoriji - rekao je Šešelj.
И овако без маске, био је то смешан Конгрес СРС. Ја па ја, ШЕШЕЉ!

Ovaj komunisticko-vucicevski vojvoda je u dilu s Vucicem.Smenio pola rukovodstva radikala koji su zapazili da je preterano mlak prema rezimu i da mu ne pada na pamet da ga menja. Dok se on bavi Tominom diplomom i svojim kucicima (Tomislavom i Dragicom) i to sve uz dogovor s Vucicem, da Tomi ubiju rejting,da mu slucajno ne padne na pamet da on bude premijer posle dva predsednicka mandata,nego Gospodar da bude dozivotni...Uz to ce Seki dobiti stalni poso,platu za sina,Sarovica,Mircica i Krasica...i nece otici u Haag.Vise ne spominju onaj davno prosli utorak kad je trebao da spakuje svoje komunisticko prnje i ode u Der Haag.
Ali Srbi takve vam vodje i trebaju.

Важи, драго ми је што су и гатаре присутне на форуму.

.

Nema to veze sa gatanjem. U pitanju je čista realnost. Ja ne sumnjam da bi sada SRS prešla cenzus. Mislim da ni npr 10-15% glasova nije nedostižno. Ali sve preko toga je nemoguća misija. I na kraju sa kim će da prave vladu? Sa SNS,SPS,DS,Tadićem?

– Nema mi druge, moraću da pauziram sa politikom. Nisam dobro…Prethodne noći sam imao jako visoku temperaturu, lekarski tim je dežurao pored mog kreveta. Primam infuzije i uzimam vitamine, ali jako teško podnosim hemioterapiju. Doktori kažu da mi je krvna slika baš loša – objašnjava Šešelj.
Vođa radikala kaže da će politička pauza trajati dok se ne oporavi.

Ако се опорави!

hemioterapija je ništa drugo do agresivno trovanje čitavog organizma da bi se uništile maligne ćelije ali zato stradaju i zdrave,najbolji lek kod raka je prevencija jer ako se otkrije na vreme vrlo verovatno je izlečenje moguće

Била би фора да се Шеки излечи уљем од марихуане и да у изборну кампању убаци декриминализацију маре...добио би изборе 100%.

06.06.15-Danas.jpg

Враћа се у Странку сутра или у уторак. "Пауза" ће трајати, дакле, мање од недељу дана.
Толико.
Ако му је толико требало да ,,победи'' болест онда сумњам да су доктори поставили исправну дијагнозу.
Можда му је ова ,,победа'' потребна да најпре добије на времену због Хага а потом да ,,побеђује'' и на домаћем буњишту.
Добро смишљена парада!

Ако му је толико требало да ,,победи'' болест онда сумњам да су доктори поставили исправну дијагнозу.
Можда му је ова ,,победа'' потребна да најпре добије на времену због Хага а потом да ,,побеђује'' и на домаћем буњишту.
Добро смишљена парада!

Imace Seki velikih problema u narednom periodu. Zbog hemioterapije jako opada imunitet pogotovu u letnjem i ranom prolecnom periodu. Iako ga politicki ne podrzavam, ipak mi je zao coveka.

– Nema mi druge, moraću da pauziram sa politikom. Nisam dobro…Prethodne noći sam imao jako visoku temperaturu, lekarski tim je dežurao pored mog kreveta. Primam infuzije i uzimam vitamine, ali jako teško podnosim hemioterapiju. Doktori kažu da mi je krvna slika baš loša – objašnjava Šešelj.
Vođa radikala kaže da će politička pauza trajati dok se ne oporavi.

Ако се опорави!

Ovaj,..........koji je ovo put da ga saranjujete?:sad2:

Мислиш оно , на непознатом месту током олујне ноћи? Јел изводите и неке ритуале са пентаграмом и иконом највећег сина револуције?
Ма не, бре!
На трактосрку унутрашњу гуму, добро напумпану (или две везане у ред) и пуштен ,,низ ладно Дунаво''. Исто као и чича Д.М.

Back