fauler
Elita
- Poruka
- 17.760
ош ми помогнеш![]()
Pa ne znam sad evo kolega radikal demantuje sve ovo i indirektno poručuje da Šarović nije na prodaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ош ми помогнеш![]()
Pa ne znam sad evo kolega radikal demantuje sve ovo i indirektno poručuje da Šarović nije na prodaju.![]()

Kada to kaze britanac, onda nema dalje.![]()
Демантујем Бљуцове глупости, (...)
Шешељ је бисексуалац.(...)
Да неће да напишу да је господин Шешлија - пешлија?

Dolazimo ja i Tihi, on ce da me poveze kolima na plin.
Dosta, Mracak.Miting radikala na Vidovdan
Potpredsednik SRS Nemanja Šarović najavio je da će ova stranka 28. juna održati skup na Trgu Republike pod nazivom „Vidovdanska buktinja srpskog radikalizma”
Srpska radikalna stranka održaće 28. juna, na Vidovdan, skup na Trgu Republike pod nazivom "Vidovdanska buktinja srpskog radikalizma". A biće organizovana i protestna šetnja.
Ovo je danas na konferenciji za novinare najavio potpredsednik SRS Nemanja Šarović. On je rekao i da radikali osuđuju najave otpuštanja 9.000 radnika iz javnog sektora.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:551501-Miting-radikala-na-Vidovdan

Ako ne nameravaju da krenu na VUČIĆA, VUČIĆA i samo VUČIĆA onda bolje da se ni ne okupljaju.
Šešelj od kad je došao samo udara na Tomu koji je ionako političli mrtvac, a Vučića stalno izbegava.