- Poruka
- 3.639
Toliko su dobili glasova na poslednjim izborima![]()
I svi ti glasovi su pripali SNS-u.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko su dobili glasova na poslednjim izborima![]()

I svi ti glasovi su pripali SNS-u.![]()

Šešeljevo gostovanje u Ćirilici je pogledalo preko trista hiljada ljudi samo preko YouTube.
Vučićevo i Nikolićevo gostovanje u istoj emisiji je za duže vremena ukupno pogledalo nekih tridesetak hiljada ljudi preko YT.
Dakle, interesovanje za Šešelja je ogromno.
Ne čudi me što je Vučićević otkazao gostovanje, čudi me što ga je uopšte pozvao da gostuje.
Да ли модератор који је обрисао моју поруку може да ми објасни због чега је то урадио ?
Александар Вучић, преко Драгана Ј. Вучићевића, је отказао вечерашње гостовање проф. др Војислава Шешеља у емисији Тешка реч, на РТВ Пинк.
Каква је то паника захватила Вучића кад нам његова РТВ Пинк у суботу потврђује гостовање а у понедељак отказује...
Толико о Шешељевој "сарадњи" са Вучићем.
Да ли модератор који је обрисао моју поруку може да ми објасни због чега је то урадио ?
Александар Вучић, преко Драгана Ј. Вучићевића, је отказао вечерашње гостовање проф. др Војислава Шешеља у емисији Тешка реч, на РТВ Пинк.
Каква је то паника захватила Вучића кад нам његова РТВ Пинк у суботу потврђује гостовање а у понедељак отказује...
Толико о Шешељевој "сарадњи" са Вучићем.
Вучићевић је обичан полтрон...нисам ни очекивао да ће се одржати та емисија.
Pravilnikom Krstarice je ZABRANJENA propaganda i promocija stranaka i politicara na forumu.
Dakle - brisanje teme!
![]()
![]()
Стасала је наша дика, нова СРПСКА РЕПУБЛИКА
![]()
![]()
![]()
Tata ti je poltron..
Kako si zakljucio da je poltron???
Cemu to...?

hahaha.jel se ovo sam vucicevic javio?JADNO!!!
jos jednom napominjem-KULIRAJTE BOTOVE(oni koji nista konkretno ne kazu vec samo provociraju).oni se hrane udarajuci kontre svima,sto je takodje JADNO,al i to "covek" radi.
Počni da koristiš slovo "Č" i ne zapitkuj kad ne razumeš![]()

Ali on je u ovom slucaju upravu, za razliku od vas koji podrzavate zlocinca...
Ne, ja sam samo pitanje postavio, na koje verovatno nemate odgovor...pa zato i trolujete ovde...
- - - - - - - - - -
Necu da koristim slovo "Č" i zapitkivacu kad se razumem...![]()