Seselj na slobodi

Не, ма Шешељ реално чисти сву нечист пред собом. На поштеним изборима објективно би требало да добије већину, јер је толико супериоран у односу на своје противнике.

Šešeljevo gostovanje u Ćirilici je pogledalo preko trista hiljada ljudi samo preko YouTube.
Vučićevo i Nikolićevo gostovanje u istoj emisiji je za duže vremena ukupno pogledalo nekih tridesetak hiljada ljudi preko YT.
Dakle, interesovanje za Šešelja je ogromno.

Ne čudi me što je Vučićević otkazao gostovanje, čudi me što ga je uopšte pozvao da gostuje.

Šešeljevo gostovanje u Ćirilici je pogledalo preko trista hiljada ljudi samo preko YouTube.
Vučićevo i Nikolićevo gostovanje u istoj emisiji je za duže vremena ukupno pogledalo nekih tridesetak hiljada ljudi preko YT.
Dakle, interesovanje za Šešelja je ogromno.

Ne čudi me što je Vučićević otkazao gostovanje, čudi me što ga je uopšte pozvao da gostuje.

Ja napisah već par puta al' ovo gore mi obrisa.
Funkcionalna nepismenost pored nepoznavanja gramatike i pravopisa podrazumeva i nerazumevanje napisanog te treba razumeti te oštećene ...kao i provincijske komplekse gde seosku im lokaciju zamenjuju na pr. nekim citatom ili tek imenom države...muke su to njihove velike .

Elem , kako je rapidno opala gledanost tog glupog sitkoma s još glupljim voditeljem provincijskim , krivoustim kukavnim jadnikom jedino mu je preostalo da pomoću navlakuše i lažnih najava privuče neobaveštene da iz neznanja sačekaju termin emisije u nadi da će videti i čuti dr profesora Šešelja kad na kraju moša...eto razloga.

Да ли модератор који је обрисао моју поруку може да ми објасни због чега је то урадио ?

Александар Вучић, преко Драгана Ј. Вучићевића, је отказао вечерашње гостовање проф. др Војислава Шешеља у емисији Тешка реч, на РТВ Пинк.

Каква је то паника захватила Вучића кад нам његова РТВ Пинк у суботу потврђује гостовање а у понедељак отказује...

Толико о Шешељевој "сарадњи" са Вучићем.

Да ли модератор који је обрисао моју поруку може да ми објасни због чега је то урадио ?

Александар Вучић, преко Драгана Ј. Вучићевића, је отказао вечерашње гостовање проф. др Војислава Шешеља у емисији Тешка реч, на РТВ Пинк.

Каква је то паника захватила Вучића кад нам његова РТВ Пинк у суботу потврђује гостовање а у понедељак отказује...

Neje školovat :D

Znaš kako se u tim selima završavala osnovna ...na gurku i prasiće ...pusti mukicu :D

U međuvremenu je bio intervju na "ktv" u kome je Šešelj demontirao ciglicu po ciglicu, šrafčić po šrafčić
naprednu kulu od karata, kriminalnu mašineriju AV-a
i predložio drugi, realno izvodljiv koncept izlaska iz krize ...

E PA NE MOŽE !!!

Zar Šešelj da se pojavi na Pinku sa koga AV mobiliše glasačku mašinu
i onako strašno, detaljno, u sitna crevca izanalizira sve po narod pogubne odluke
i da svoj predlog rešenja
naročito kod histeričnog i priprostog Vučićevića ?

hahaha.jel se ovo sam vucicevic javio?JADNO!!!

jos jednom napominjem-KULIRAJTE BOTOVE(oni koji nista konkretno ne kazu vec samo provociraju).oni se hrane udarajuci kontre svima,sto je takodje JADNO,al i to "covek" radi.

Ne, ja sam samo pitanje postavio, na koje verovatno nemate odgovor...pa zato i trolujete ovde...

- - - - - - - - - -

Počni da koristiš slovo "Č" i ne zapitkuj kad ne razumeš :)

Necu da koristim slovo "Č" i zapitkivacu kad se razumem...:)

Ne, ja sam samo pitanje postavio, na koje verovatno nemate odgovor...pa zato i trolujete ovde...

- - - - - - - - - -

Necu da koristim slovo "Č" i zapitkivacu kad se razumem...:)

Mene ne. No evo jedna pesma za laku noć, bez slova "Č"......Na planini, na Jelici,
Sastali se svi cetnici.
Sastali se pa govore,
Petokraku da obore.
Petokraku jer ne valja,
Ona nece Petra kralja!
Ona ne da Srpskom rodu,
Ljudsko pravo i slobodu.
Oj cetnici s' Ravne Gore,
Zbijajte se u redove.
Zbijajte se, brat do brata,
Da skinemo jaram s' vrata.

Back