Seselj na slobodi

Zato sto je to stranacki covek,i naravno da ga forsiraju,isto kao i Dveri,i ostalu bulumentu,kvazi patriotsku.

A ko nije "kvazipatriota", po tebi naravno ....
Tvoji stavi su, kao relevantni, više nego cenjeni,
podeli ih sa nama u tekstu koji će imati više od jedne prostoproširene rečenice ...

I kad sam već ovde,
samo da spomenem :

http://www.ktvtelevizija.com/ktv-live.html

u 20 časova .... :zper:

Проф. др Војислав Шешељ ће сутра у 20 часова гостовати на КТВ Зрењанин, у емисији Без цензуре. Емисију ће бити могуће гледати на следећем линку : http://www.ktvtelevizija.com/ktv-live.html

Јутрос је РТВ Пинк потврдила гостовање проф. др Војислава Шешеља у емисији Тешка реч, у понедељак 16. фебруара у 21 час.

Ne sumnjam u tvoje dobre namere ali meni ovo liči na navlakušu i skretanje teme sa one bruke i blama od strane voditeljčića ovog iskompromitovanog sitkoma , krivoustog polupismenog kvazi novinarčića vučićevića i opet kažem samo jednu reč na ovu info : zayebavaš :D

Poslednja izmena od moderatora:
A ko nije "kvazipatriota", po tebi naravno ....
Tvoji stavi su, kao relevantni, više nego cenjeni,
podeli ih sa nama u tekstu koji će imati više od jedne prostoproširene rečenice ...

I kad sam već ovde,
samo da spomenem :

http://www.ktvtelevizija.com/ktv-live.html

u 20 časova .... :zper:

Tesko je vama kojima je mozak ispran objasniti da takvih nema,jer su svi bili na vlasti,dakle mozda mi je Vuk Jeremic,ali uslovno.

Tesko je vama kojima je mozak ispran objasniti da takvih nema,jer su svi bili na vlasti,dakle mozda mi je Vuk Jeremic,ali uslovno.

A nije bio Ministar spoljnih poslova,
nije bio VLAST ???

Od svih baš on ...

od 2004-2007 savetnik Borisa Tadića
0d 2007-2012 Ministar spoljnih poslova ....

Potrefi ga k'o prstom u .... pekmez ....

Nego gledaš li ono što ne sme da se napiše

Gosti Radulović, prof. Komazec i prof Šešelj ....

Ekonomske teme,
smanjenje plata, penzija,
rasprodaja velikih javnih sistema
budžetski deficit ....

'ajde vas dvojica par reči ukratko, vama verujem...'de mu ga je Šeki zavuk'o , onako momački ? :D

Ova žutara Radulović me ne interesuje .
Ne da im je zavukao, nego ih secira. Ono sto je zanimljivo Radulovic i Komazec gledaju u Seselja i samo klimaju glavom i u svemu se slazu. Seselj je lepo izlozio oko medijske manipulacije, stednje, privatizacije, uvoznickog lobija i kradenih diploma. Vucica je razbio, kao i Tomu. Naveo je kao primer kako moze u Srbiji da bude ista normalno kada je predsednik falsifikator diplome. Kaze da ovaj sada radi doktorat.

Ne da im je zavukao, nego ih secira. Ono sto je zanimljivo Radulovic i Komazec gledaju u Seselja i samo klimaju glavom i u svemu se slazu. Seselj je lepo izlozio oko medijske manipulacije, stednje, privatizacije, uvoznickog lobija i kradenih diploma. Vucica je razbio, kao i Tomu. Naveo je kao primer kako moze u Srbiji da bude ista normalno kada je predsednik falsifikator diplome. Kaze da ovaj sada radi doktorat.

Ako, ako , ipak se pokreće :super:

- - - - - - - - - -

Vucicev sef kabineta je bivsi sef kabineta Mladjana Dinkica?! U jbt!!!

Je l' spomenuo Toniblera ?

:ceka:

'ajde vas dvojica par reči ukratko, vama verujem...'de mu ga je Šeki zavuk'o , onako momački ? :D

Ova žutara Radulović me ne interesuje .

Само три овакве емисије на ЈАДНОМ СЕРВИСУ СРБИЈЕ и прорадиле би гов-њаве мотке! :hahaha:

Веома забрињавајуће за СНС-талибанију... :sad2:

A nije bio Ministar spoljnih poslova,
nije bio VLAST ???

Od svih baš on ...

od 2004-2007 savetnik Borisa Tadića
0d 2007-2012 Ministar spoljnih poslova ....

Potrefi ga k'o prstom u .... pekmez ....

Nego gledaš li ono što ne sme da se napiše

Gosti Radulović, prof. Komazec i prof Šešelj ....

Ekonomske teme,
smanjenje plata, penzija,
rasprodaja velikih javnih sistema
budžetski deficit ....

Pa on,secam se kad su albanci pravili sranje jedino je on dao besni komentar,omogucio je da se cuje Mars na Drinu,itd,nekako vidi se da nije metuzalem,kao radikali,koji su ionako samo pozeri.

Fala momci , dugujem repke :)

Kao da sam i sama gledala iako ću uživati u reprizi čim mi tehnika omogući .

- - - - - - - - - -

Само три овакве емисије на ЈАДНОМ СЕРВИСУ СРБИЈЕ и прорадиле би гов-њаве мотке! :hahaha:

Веома забрињавајуће за СНС-талибанију... :sad2:

Spomenuli su strane savetnike. Nisam cuo vise. Pukao je link.

- - - - - - - - - -

Dinkic je zasluzio smrtnu, a ne dozivotnu kaznu za sve sto je ucinio. Mamicu mu...

Ooooo, i te kako je zabrinjavajuce. Ali nema nama spasa dok ne iskorenimo zutu bolest.

:tick:

Back