Seselj mora nazad u Hag?

........

• ........

glasova: 2 14,3%
  • .....

glasova: 3 21,4%
  • .......

glasova: 0 0,0%
  • ...........

glasova: 1 7,1%
  • ........

• .........

• ........

glasova: 2 14,3%
  • ......

• ........

glasova: 4 28,6%
  • ....

• ....

glasova: 7 50,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
Шешељев третман у Шевенингену је био сасвим "хотелски".
На револуционарном суду (ако га доживи због ракоње) и вероватној робији због ратног профитерства, ратног хушкања, организовања четничких банди и црних тројки, и шуровања са мафијом, неће се тако лепо проводити као у Хагу.

Revolucionarni sud :roll:. Joj sudija...

Шешељев третман у Шевенингену је био сасвим "хотелски".
На револуционарном суду (ако га доживи због ракоње) и вероватној робији због ратног профитерства, ратног хушкања, организовања четничких банди и црних тројки, и шуровања са мафијом, неће се тако лепо проводити као у Хагу.

Koliko znam takav "REVOLUCIONARNI" sud postoji samo u Iranu (Revolucionarni islamski sud islamske republike Iran.)

Ili tako nešto!!! ama sladkoća jedna!

Koliko znam takav "REVOLUCIONARNI" sud postoji samo u Iranu (Revolucionarni islamski sud islamske republike Iran.)

Ili tako nešto!!! ama sladkoća jedna!
То су верски фанатици.
Домаћи верски фанатици, мантијаши (читај: народни непријатељи) одавно су зајашили на грбачи пролетеријата као колетерална штета "јогурт-револуције".
Иначе Револуција овде зна се шта је.

Poslednja izmena:
То су верски фанатици.
Домаћи верски фанатици, мантијаши (читај: народни непријатељи) одавно су зајашили на грбачи пролетеријата као колетерална штета "јогурт-револуције".
Иначе Револуција овде зна се шта је.

Kako su mogli da se pojave kad je pre toga bio komunizam i vera je bila nesto za "niza bica" i nepozeljno? Kad pre stigose da se pretvore u fanatike?

Citas li ti sebe sta pises?

@ tema

Seselj je (postao) "car" primitivizma.

Ali bez obzira na to, princip je princip, pa nisam za njegovo izrucenje.

Poslednja izmena:
Izborna-lista-Srpska-radikalna-stranka-Dr-Vojislav-%C5%A0e%C5%A1elj.jpg

Sramota stvarno da se ljudi s tolikom mrznjom obrusuju na coveka koji je dvanaest godina bez osude lezao u Hagu.
Necuveno.
I jos za sebe tvrde da su demokrate, civilizovani ,kulturni, vaspitani...
Kakav kiceraj !
Чему јадиковка!?
Па зар Шешељ није добровољно отишао у Хаг? Имао је тамо хотелски смештај, зезао се са тужиоцима, судијама, сведоцима тужилаштва, ...... српским, Хрватским и босанским заточеницима. бар тако је пручао и уста су му била пуна Туте и осталих другара.
Хтео је да буде ,,џек'', национални херој, ...... а очигледно да је тамо мало ,,мрднуо'' јер му садашње понашање равно дворској луди.
Ваљда ће да га приберу!

voju mrze svi malogradjani, jer se drzi principa, kao i vecina nas

jer sto bi nas drugo napadali!?
A vidis sta predsednik koga si ti birao ( ja nisam) u vezi toga kaze:

četvrtak 2.04.2015 | 18:12
Nikolić: Paljenje zastave za osudu
Izvor: Beta

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je predsednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović da je čin spaljivanja zastave Hrvatske za svaku osudu.

Osim toga, Nikolić je naveo i da će protiv počinioca biti preduzete sve mere predviđene zakonom.

"Državni vrh Srbije se gnuša svakog omalovažovanja simbola bilo koje države i naroda. Verujem da ćete razumeti da iza ovakvih incidentnih pojava ne stoji ozbiljna politika bilo koga, a kamoli rukovodilaca Srbije", navodi se u poruci koju je u Nikolićevo ime poslao njegov savetnik Ivan Mrkić.

U poruci se dodaje da su se i u Hrvatskoj događali brojni incidenti i ozbiljna kršenja prava, ali da ih, zarad očuvanja dobrosusedskih odnosa rukovodstvo Srbije, nije stavljao i neće stavljati u "prvi plan naše političke pažnje".

Savetnik predsednice Hrvatske Darijo Mihelin na upućenu poruku odgovorio je da predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović srdačno zahvaljuje i raduje se saradnji, piše u saopštenju iz

Sramota stvarno da se ljudi s tolikom mrznjom obrusuju na coveka koji je dvanaest godina bez osude lezao u Hagu.
Necuveno.

Kakav kiceraj !

Што се секираш? Свако од нас овде својим постовима пише о себи и показује свој карактер. То што смо анонимни не мења ствар по питању савести. Наравно и ово је релативно у зависности колико ко има савести.

Чему јадиковка!?
Па зар Шешељ није добровољно отишао у Хаг? Имао је тамо хотелски смештај, зезао се са тужиоцима, судијама, сведоцима тужилаштва, ...... српским, Хрватским и босанским заточеницима. бар тако је пручао и уста су му била пуна Туте и осталих другара.
Хтео је да буде ,,џек'', национални херој, ...... а очигледно да је тамо мало ,,мрднуо'' јер му садашње понашање равно дворској луди.
Ваљда ће да га приберу!

Ne vidis da se stalno zalis na nepravdu a da je zdusno podrzavas?
Priberi se .

Necuveno.

Kakav kiceraj !

Не - није кичерај то је ЧИСТО НЕПАТВОРЕНО ЉУДСКО ЗЛО..... јер стварно не знам ШТА је и КОМЕ је Шешељ учинио било шта лоше ???

Ja kada napisem kakav je on u stvari,pojedini ne veruju. Ovo je super izgorela zastava nista strasno. Zamislite vreme 90 tih i kada njihove grupe presretnu nekog pripadnika nacionalne manjine. Pretnje klanjem ,malteriranje svake vrste ,svakodnevno. Jel biste da zivite u takvoj zemlji. Isto tako su prolaz\ili i Srbi u bivsim ex Ju republikama.

[
Kao i tvoj mozak :lol:

Vidi se da je saucesnik u ovome, sigurno mu neka kazna sledi, a i verujem da ce sam preuzeti odgovornost

Најпре се информиши. Док је у надлежности суда у Хагу, овде се не може водити поступак.

Ja kada napisem kakav je on u stvari,pojedini ne veruju. Ovo je super izgorela zastava nista strasno. Zamislite vreme 90 tih i kada njihove grupe presretnu nekog pripadnika nacionalne manjine. Pretnje klanjem ,malteriranje svake vrste ,svakodnevno. Jel biste da zivite u takvoj zemlji. Isto tako su prolaz\ili i Srbi u bivsim ex Ju republikama.

Где си ти то видео? Код мене у згради су сви Хрвати (и остали несрби) остали и нису имали никакве претње.

Poslednja izmena od moderatora:
Петиција против враћања др Војислава Шешеља у Хаг!

Kontaktirajte autora peticije

Шешељ одбио хемиотерапију

2015-04-02 18:56
Иако је Војислав Шешељ од сутра требало да почне да прима цитостатике, после одлуке Хашког трибунала да мора да се врати у Схевенинген, лидер радикала је одбио хемиотерапију, изјавио је данас др Милован Бојић, шеф конзилијума који се брине о његовом здрављу.
– Војислав Шешељ ми је рекао да одбија хемиотерапију јер не жели да започне лечење, па да онда мора да га прекида. Такође, казао ми је да на никакву терапију и никакво лечење неће пристати ни ако буде враћен у Хаг – навео је др Бојић, који је јуче разговарао и са лидером радикала и са његовом породицом.
Бојић каже да одлука Шешеља о одбијању терапије представља „самоубилачки акт”.
– Обавестио сам остале чланове конзилијума о његовој одлуци о одбијању да прими хемиотерапију, иако је све било договорено, а цитостатици набављени. Сви очекујемо драматично погоршање Шешељевог здравственог стања. Без хемиотерапије, оваква одлука значи само једно: смртоносни исход. Немамо начина да утичемо на њега да промени одлуку– указао је др Бојић.
По његовим речима, Шешељ и даље свакога дана има повишену температуру, која се креће између 37,5 и 38 степени. Вредности гвожђа у крви су веома ниске, а и остали параметри лабораторијских анализа су у погоршању.
Иначе, др Бојић каже нико од званичних државних органа није позвао или консултовао ни њега лично, ни остале чланове конзилијума око здравственог стања Војислав Шешеља, нити су тражили последње лекарске резултате и извештаје.
Др Бојић је објаснио да не може да каже да Шешељева одлука о одбијању хемиотерапије значи да лидер радикала заправо верује да је његов повратак у хашки притвор неизбежан.

Горан Ђокић

Прво су га убијали хашки нацисти 12 година - а сада њихове слуге овдашње.......

[

Најпре се информиши. Док је у надлежности суда у Хагу, овде се не може водити поступак.

Где си ти то видео? Код мене у згради су сви Хрвати (и остали несрби) остали и нису имали никакве претње.

Popricaj sa tim ljudima. Tvoja prednost je sto zivis na NBGD.Evo ti jedan primer ,zemunska bolnica koju su osnovali Franjevci ima i dan danas jedan deo gde casne sestre neguju bolesnike,onaj deo sto je u zemunskom parku. Tu je bacena bomba i ostecena vrata. Niko nije stradao. Sada zamisli sremacka sela ,pa ono posle dnevnika kada ih napale.Hvala bogu proslo je. Sta mislis ko je to organizovao.A ovde nije bilo rata,objektivno.

Back