Seselj mora nazad u Hag?

........

• ........

glasova: 2 14,3%
  • .....

glasova: 3 21,4%
  • .......

glasova: 0 0,0%
  • ...........

glasova: 1 7,1%
  • ........

• .........

• ........

glasova: 2 14,3%
  • ......

• ........

glasova: 4 28,6%
  • ....

• ....

glasova: 7 50,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
Ја се још увек сећам твог блама са бројем учесника скупа. Мислио сам да имаш стида, делово си телегентно.

Odlicno ih poznajem jer su uglavnom svi ti Martinovici ,Seselji ,Radeta ,Pop Lazic ,tu iz kraja Zemun ,Srem okolina. Sve olosi .Ako meni ne verujete pitajte nekog svog startog profesora od ugleda sta misli o njima. Ajde da razlozno razmotrimo stvari i kazemo sta je dobro Seselj uradio za Srbiju. Makar jednu stvar da je ispala dobro ?Politika ,ekonomija,obrazovanje ,sudstvo bilo sta ?

Ja kada gledam taj Milosevicev govor(onu mantru :ne napadaju Srbiju zbog Milosevica, nego Milosevica zbog Srbije) ja licno se setim kilometarske kolone izbeglica iz Krajine, kojima je ZABRANJENO da udju u Bg, nego su slani na Kosovo(imas i u "profesionalcu" o tome).
Setim se sve te bede i jada na traktorima ,u kolima, pod ceradama.
A potpisao je, potpisao je da drzava SRBIJA njima garantuje sigurnost.

Kada cujem Vucicev govor ja se setim te noci kada je mala Milica poginula, i setim se da sam plakao kao malo dete ceo dan, pun besa ,srdzbe, ljutnje sto nemam moc da uzvratim istom merom..........
I malu Milicu NEMA PRAVO da pominje onaj ko je mesec dana pre toga sedeo sa krnikovm Blerom.
Politika je politika, rat je bio i prosao, razgovarati se mora, sila boga ne moli............Ali ljudska i moralna mera MORA da postoji.......
Ja bi umro od stida i pomisli i da pomenem malu Milicu.
SRAM GA BILO!

Немојте да фалсификујете историју , никоме није забрањено да уђе у Србију ..тада су биле лажне санкције
које нико није поштовао према Републици Српској , јер су нас оптуживали да шаљемо војску у Босну.

То наравно није била војска Србије , него војска Републике Српске .Као што је сада у Новорусији , нисмо сви рођени јуче , молим вас на измишљајте

Хиљаде људи је дошло у Србију 1995 , није било забране уласка и не лажите .

- - - - - - - - - -

Ovo je poslednja sansa da svi Srbi brane jednog Srbina na koga su se mnogi dusmani okomili a sve da bi uterali strah ponosnom srpskom rodu.

Шешељ је данас можда и последњи Србин у Србији , сви остали ,часни Срби су под земљом или у Хагу!

Odlicno ih poznajem jer su uglavnom svi ti Martinovici ,Seselji ,Radeta ,Pop Lazic ,tu iz kraja Zemun ,Srem okolina. Sve olosi .Ako meni ne verujete pitajte nekog svog startog profesora od ugleda sta misli o njima. Ajde da razlozno razmotrimo stvari i kazemo sta je dobro Seselj uradio za Srbiju. Makar jednu stvar da je ispala dobro ?Politika ,ekonomija,obrazovanje ,sudstvo bilo sta ?

Ne radi se o tome šta je uradio ili ne za Srbiju, već da se čovek sa kancerom NE SME izručiti katoličkoj bagri koja 11 godina nije donela presudu. Ti si glup ili bezobrazan, treće nema.

A zasto tako?
Nemam nameru da branim Seselja ni na jedan nacin, ali ti pogresno postavljas pitanja......
Pravo pitanje bi bilo:
Navedi JEDNOG politicara od uvodjenja visepartiskog sistema koji je NESTO(bilo sta) DOBRO uradio za Srbiju?

Inace Seselj ce u amanet buducim pokolenjima da ostavi svoje kapitalno delo "Ideologija srpskog nacionalizma" koje buducim pokolenjima treba da bude jedno od vaznijih stiva u pronalasku i definisanju nacionalnog identiteta srpske nacije.

I to sto je napisao je vise od onoga sto su Srbiji dali SVI ostali politicari..

Немојте да фалсификујете историју , никоме није забрањено да уђе у Србију ..тада су биле лажне санкције
које нико није поштовао према Републици Српској , јер су нас оптуживали да шаљемо војску у Босну.

То наравно није била војска Србије , него војска Републике Српске .Као што је сада у Новорусији , нисмо сви рођени јуче , молим вас на измишљајте

Хиљаде људи је дошло у Србију 1995 , није било забране уласка и не лажите .

- - - - - - - - - -

Шешељ је данас можда и последњи Србин у Србији , сви остали ,часни Срби су под земљом или у Хагу!

Krajisnicima je bilo ZABRANJENO da udju u BEOGRAD........Konvoji Krajisnika su ORGANIZOVANO slati na Kosovo.
Iz tih konvoja ljudi su doslovce bezali.

Sto se tice sankcija Republici Srpskoj, one su ZVANICNO donete, na mostovima je bila inspekcija UN koja je kontrolisala svaki konvoj,svaki kamion.
Istina je da je pod formom humanitarne pomoci Srbija i dlaje pomagala Srpsku, ali je to bilo u mnogo manjoj meri nego pre sankcija.
Da ne pricam kako je zbog tih sankcija Karadzic bio prinudjen da naftu koja nije dolazila u potrebnoj kolicini iz Srbije, nabavlja preko Tudjmana,cime je i on ucesnik prodaje Srpske Krajine.

A zasto tako?
Nemam nameru da branim Seselja ni na jedan nacin, ali ti pogresno postavljas pitanja......
Pravo pitanje bi bilo:
Navedi JEDNOG politicara od uvodjenja visepartiskog sistema koji je NESTO(bilo sta) DOBRO uradio za Srbiju?

Inace Seselj ce u amanet buducim pokolenjima da ostavi svoje kapitalno delo "Ideologija srpskog nacionalizma" koje buducim pokolenjima treba da bude jedno od vaznijih stiva u pronalasku i definisanju nacionalnog identiteta srpske nacije.

I to sto je napisao je vise od onoga sto su Srbiji dali SVI ostali politicari..

Ima ih puno, ali eto Tomica Milosavljević, Goran Svilanović, Aleksandar Vlahović, Mirko Cvetković, Gašo Knežević... :hahaha:

Pa eto sam si dao odgovor!:ok:

Krajisnicima je bilo ZABRANJENO da udju u BEOGRAD........Konvoji Krajisnika su ORGANIZOVANO slati na Kosovo.
Iz tih konvoja ljudi su doslovce bezali.

Sto se tice sankcija Republici Srpskoj, one su ZVANICNO donete, na mostovima je bila inspekcija UN koja je kontrolisala svaki konvoj,svaki kamion.
Istina je da je pod formom humanitarne pomoci Srbija i dlaje pomagala Srpsku, ali je to bilo u mnogo manjoj meri nego pre sankcija.
Da ne pricam kako je zbog tih sankcija Karadzic bio prinudjen da naftu koja nije dolazila u potrebnoj kolicini iz Srbije, nabavlja preko Tudjmana,cime je i on ucesnik prodaje Srpske Krajine.

Није им било забрањено , него су имали смештај на Космету ..то је тачно да је покојни председник понудио њима живот на Космету , јер је желео да сачува Косово.

Али нико никоме није забранио улзак или излазак!

Косово је била алтернатива за Крајину , тада још увек није било страшно на Космету 1995

Ne radi se o tome šta je uradio ili ne za Srbiju, već da se čovek sa kancerom NE SME izručiti katoličkoj bagri koja 11 godina nije donela presudu. Ti si glup ili bezobrazan, treće nema.

Hag je u Holandiji ,zemlje najzescih protestanata u Evropi. To ti govori ono narandzasto sto vidis na utakmici ,Protestanti i Katolici se ne vole .Podnose se ali ne vole. Nauci koje su zemje katolicke ,koje protestanstske ,pa i tu imas podelu na Evangeliste .luterane Anglikance itd.Treci red hriscanstva su pravoslavci ili ortodoksnio itd. Snaga zapadnih zemalja se zasniva na postovanju suda i uspostavljenih pravila zato su i uspesni sto se toga pridrzavaju. Kod njih ne moze cak ni premijer da komentarise sud .Ne moze niko.

Није им било забрањено , него су имали смештај на Космету ..то је тачно да је покојни председник понудио њима живот на Космету , јер је желео да сачува Косово.

Али нико никоме није забранио улзак или излазак!

Косово је била алтернатива за Крајину , тада још увек није било страшно на Космету 1995

Ti to mene zaje.bavas?
Nije im bilo zabranjeno , mogli su, nego ih je eto srpska policija odmah po prelasku granice organizovano pratila do njihovih smestajnih mesta na Kosovu?:dash:

Zaboravih pitati...............Odakle toliki smestajni kapaciteti na Kosovu?
Kupljeni su od nekog?
Sagradjeni za te izbeglice?
Oteti od Siptara, ili domicilnih Srba?

Hag je u Holandiji ,zemlje najzescih protestanata u Evropi. To ti govori ono narandzasto sto vidis na utakmici ,Protestanti i Katolici se ne vole .Podnose se ali ne vole. Nauci koje su zemje katolicke ,koje protestanstske ,pa i tu imas podelu na Evangeliste .luterane Anglikance itd.Treci red hriscanstva su pravoslavci ili ortodoksnio itd. Snaga zapadnih zemalja se zasniva na postovanju suda i uspostavljenih pravila zato su i uspesni sto se toga pridrzavaju. Kod njih ne moze cak ni premijer da komentarise sud .Ne moze niko.

Isti ****c, al baš isti. Ološ najgore vrste i neprijatelji mog naroda.

Видиш, баш све то ценим што си навео у католичким и протестантским земљама. Шта мислиш да ли бисмо могли то да применимо успешно и у Србији ?

Poslednja izmena:
Ti to mene zaje.bavas?
Nije im bilo zabranjeno , mogli su, nego ih je eto srpska policija odmah po prelasku granice organizovano pratila do njihovih smestajnih mesta na Kosovu?:dash:

Zaboravih pitati...............Odakle toliki smestajni kapaciteti na Kosovu?
Kupljeni su od nekog?
Sagradjeni za te izbeglice?
Oteti od Siptara, ili domicilnih Srba?

Значи , сада већ измишљаш ..

Конвоји су ишли на Космет јер су тамо имали смештај , Косово се требало сачувати, када је већ пала Крајина .

Ето , на крају им се смештај није свидео и отишли су у Војводину .Како су други Срби живели на Космету , тако би и ови из Крајине .

Пишеш као да су они били грађани трећег реда и да су транспортовани на Космет , па шта је за тебе био Космет кон .логор?

Видиш, мени се баш све то што си навео свиђа у католичким и протестантским земљама. Шта мислиш да ли бисмо могли то да применимо успешно и у Србији ?
Snaga Zapadnih zemalja se zasniva na pljački, teroru, ratu, ubijanju, zastrašivanju, ponižavanju. Svako ko je iole moralan će pljunuti u pravcu fašista najgore vrste.

- - - - - - - - - -

:heart::heart::heart: Стасала је наша дика, нова СРПСКА РЕПУБЛИКА :heart::heart::heart:..................................лаку ноћ србадијо ;)

Значи , сада већ измишљаш ..

Конвоји су ишли на Космет јер су тамо имали смештај , Косово се требало сачувати, када је већ пала Крајина .

Ето , на крају им се смештај није свидео и отишли су у Војводину .Како су други Срби живели на Космету , тако би и ови из Крајине .

Пишеш као да су они били грађани трећег реда и да су транспортовани на Космет , па шта је за тебе био Космет кон .логор?

Alo bre...........Konvoji Krajisnika su docekivani na samoj granici, gde im je pomagano u hrani, vodi...........Onda su organizovano, uz pratnju policije krenuli na Kosovo.Oni koji to u startu nisu hteli su bili ubedjivani, cak i ucenjivani gorivom za vozila.
Osnovna ideja je bila da se onemoguci da kolona izbeglica dodje u Bg, jer je u glavi tog "predsednika" bila mantra da ce se udruziti sa opozicijom da njega sruse.
Onda su odvedeni na Kosovo i ostavljeni na ledini, kako se to kaze..........
Zato se najveci broj njih vratio, ali je Milosevic time dobio na vremenu, a ta velika izbeglicka kolona je na taj nacin rastrkana na manje grupe, bezopasne po rezim.

Jedina dva politicara kohja su ostavila nesto pozitivno u poslednjih 30 godina su Dragoslav Avramovic ,deda Avram i njegov dinar i Dragan Djilas koji je napravio 2 mosta ,ovaj drugi znacajan samo za BGD.Pre njih pozitivne rezultete je imao i Ante Markovic u staroj Jugoslaviji i niko nikada vise .Seselj je imao ideju da otvaranjem hiljade kioska potakne ekonomiju. Katastrofa za doktopra nauka koji je doktorirao na marksizmu. Ekonomija mu je slabija strana.

Ja opet tebe pitah, a ne dobih odgovor........

Koji to smestaj na Kosovu?
Od koga su kupili nekretnine za izbeglice?
Ako su ih sagradili, ZA KOGA su ih sagradili, kada je "oluja" bila iznenadna akcija?
Ako su oteti od Siptara ili Srba sa Kosova, kako se moglo ocekivati da tu Srbi ostanu , izuzev terorom?
Napustene imovina od strane Srba tamo nije bilo, jer su svoja imanja masovno prodavali Siptarima , ne mogavsi da izdrze tolike pritiske.

- - - - - - - - - -

Jedina dva politicara kohja su ostavila nesto pozitivno u poslednjih 30 godina su Dragoslav Avramovic ,deda Avram i njegov dinar i Dragan Djilas koji je napravio 2 mosta ,ovaj drugi znacajan samo za BGD.Pre njih pozitivne rezultete je imao i Ante Markovic u staroj Jugoslaviji i niko nikada vise .Seselj je imao ideju da otvaranjem hiljade kioska potakne ekonomiju. Katastrofa za doktopra nauka koji je doktorirao na marksizmu. Ekonomija mu je slabija strana.

Avramovic NIJE bio politicar.
Djilas je podario Beogradu most od 400 miliona evra.
Sasvim sam siguran gledajuci po net-u, da je tim parama mogao napraviti bar jos dva takva.
A gde je razlika?
Tako da.............

Alo bre...........Konvoji Krajisnika su docekivani na samoj granici, gde im je pomagano u hrani, vodi...........Onda su organizovano, uz pratnju policije krenuli na Kosovo.Oni koji to u startu nisu hteli su bili ubedjivani, cak i ucenjivani gorivom za vozila.
Osnovna ideja je bila da se onemoguci da kolona izbeglica dodje u Bg, jer je u glavi tog "predsednika" bila mantra da ce se udruziti sa opozicijom da njega sruse.
Onda su odvedeni na Kosovo i ostavljeni na ledini, kako se to kaze..........
Zato se najveci broj njih vratio, ali je Milosevic time dobio na vremenu, a ta velika izbeglicka kolona je na taj nacin rastrkana na manje grupe, bezopasne po rezim.

Измишљаш , ја познајем најмање десетеро који су дошли из Книна диорект у Београд , ко је хтео могао је на Космет .

На Космету нису били под отвореним небом , него су имали смештај , углавном у школама и салама .То је требало бити за прву помоћ , да су остали добили би све што им је потребно .Покојни председник је био спреман и земљу да им даје и све остало , нису хтели да остану ..

Нико их није пушком терао на Кососово , и ако је тадашња опозиција ..прима Ђинђива све чинила да тако изгледа.То није била истина , ако је ико помогао Србима прогнаним и протераним био је покојни председник .

Дај Алстер, стварно сви ми волимо нашу Србију и Шекија, али ово што ти је написао Земунски Кеј за поштовање закона на западу је факат у праву. Мислим само још кад би судови сви судили праведно па би онда било ок да сви и придржавају закона...

Ja opet tebe pitah, a ne dobih odgovor........

Koji to smestaj na Kosovu?
Od koga su kupili nekretnine za izbeglice?
Ako su ih sagradili, ZA KOGA su ih sagradili, kada je "oluja" bila iznenadna akcija?
Ako su oteti od Siptara ili Srba sa Kosova, kako se moglo ocekivati da tu Srbi ostanu , izuzev terorom?
Napustene imovina od strane Srba tamo nije bilo, jer su svoja imanja masovno prodavali Siptarima , ne mogavsi da izdrze tolike pritiske.

- - - - - - - - - -

Avramovic NIJE bio politicar.
Djilas je podario Beogradu most od 400 miliona evra.
Sasvim sam siguran gledajuci po net-u, da je tim parama mogao napraviti bar jos dva takva.
A gde je razlika?
Tako da.............

Mogao je i 15 ali da budu balvani pa da se preskace preko Save. Ne moze prijatelju ovo je Beograd ,ne moze slepacki most na takvom mestu. Ali ne vredi..

Измишљаш , ја познајем најмање десетеро који су дошли из Книна диорект у Београд , ко је хтео могао је на Космет .

На Космету нису били под отвореним небом , него су имали смештај , углавном у школама и салама .То је требало бити за прву помоћ , да су остали добили би све што им је потребно .Покојни председник је био спреман и земљу да им даје и све остало , нису хтели да остану ..

Нико их није пушком терао на Кососово , и ако је тадашња опозиција ..прима Ђинђива све чинила да тако изгледа.То није била истина , ако је ико помогао Србима прогнаним и протераним био је покојни председник .

Lupetas, ja znam poimence mnogo njih , koji su zavrsili na Kosovu NE SVOJOM voljom, pa su se posle vracali......
Oni koji su dosli u Bg, su dosli prvog dana "Olujje", cak pre nje.
Kada je krenula kolona izbeglica put za Bg je bio ZABRANJEN, to ti garantujem.

Odakle pokojnom predsendiku zemlja na Kosovu?
Postoje zakoni kako se drzavno zemljiste sme pretvarati u privatno, a ne deliti kako kome.......
Dobili sve sto je potrebno u skolama i satorima?

Daj i meni malo te vutre koju koristis, da i ja malo odmorim mozak...............:ok:

- - - - - - - - - -

Mogao je i 15 ali da budu balvani pa da se preskace preko Save. Ne moze prijatelju ovo je Beograd ,ne moze slepacki most na takvom mestu. Ali ne vredi..

Most KAO STO JE IZGRADJEN, kosta mnogo manje para.
Malo izguglas po net-u, necu tome ja da te ucim, pa vidis koliko kostaju mostovi po svetu.
A razlika je otisla?

Veze nemas. Gadi mi se tvoje misljenje ali najiskrenije.Nisam znao kako to bezbolnije da ti kazem

Lupetas, ja znam poimence mnogo njih , koji su zavrsili na Kosovu NE SVOJOM voljom, pa su se posle vracali......
Oni koji su dosli u Bg, su dosli prvog dana "Olujje", cak pre nje.
Kada je krenula kolona izbeglica put za Bg je bio ZABRANJEN, to ti garantujem.

Odakle pokojnom predsendiku zemlja na Kosovu?
Postoje zakoni kako se drzavno zemljiste sme pretvarati u privatno, a ne deliti kako kome.......
Dobili sve sto je potrebno u skolama i satorima?

Daj i meni malo te vutre koju koristis, da i ja malo odmorim mozak...............:ok:

То је било привремено , док им се не обезбеди нови смештај.

Држава може да национализује земљиште и да коме год жели , то је био план ..само што они нису хтели да остану.

Покојни председник је све урадио да сачува Космет и насељење Срба из Крајине у том моменту ИЗНЕНАДА , се чинило као добро за јачање Срба на Космету .

Више од 300 000 људи из Крајине је значило нових 300 000 Срба на Космету , Шиптари су се тада масовно исељавали .Додуше неки Срби из Крајине су већ имали своју земљу на Космету , јер су били са Космета
многа војна лица из Призрена итд..

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je, 17. marta 2008. godine, izabrala konzorcijum sastavljen od sledećih firmi: „Por tehnobau und umvelt akcijengezelšaft“[13] iz Austrije, „SCT d.d.“ iz Slovenije i "DSD" iz Nemačke za najpovoljnijeg ponuđača na konkursu. Planirano je da projektovanje i izgradnja mosta košta 118.652.230 evra. Prvobitna cena, prema idejnom projektu iz 2005. godine, trebalo je da bude oko 90 miliona evra, ali je ona porasla jer je, u međuvremenu, porasla cena čelika na svetskom tržištu i to za više od 50%. Međutim, iako je cena čelika u međuvremenu pala, smanjenje cene mosta se ne spominje. Tokom 2006. bilo je procenjeno da će most zajedno sa pristupnim saobraćajnicama koštati 161 milion evra.[14] Međutim tokom tokom 2010. pominje se cifra od 300 miliona evra evra,[15] a tokom 2011. pominje se cena od 400 miliona evra bez poreza i doprinosa.[16]

Predviđeno je da veći deo troškova izgradnje bude finansiran kreditom koji je Grad Beograd podigao kod Evropske banke za obnovu i razvoj, a izgradnju prilaznih saobraćajnica bi finansirala Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

izvor Vikipedija

http://sr.wikipedia.org/sr/Most_na_Adi

A razlika ja otisla?

Back