SESELJ IZ HAGA NAREDIO RAZOTKRIVANJE TOME NIKOLICA

У врме санкција се живело пристојније и боље него сада у хаосу , наводног, либералног капитализма , у преводу пљачке и гуљења коже с леђа.

Ал' сад је демокраЦија .... Не разумемо ми колико нам је сада боље .....

Не разумем се у такве махинације којима си се бавила, али сећам се да су се за 10 марака доносила пуне торбе хране са пијаце.

Ех, разних модуса је тада било да се заради парица ...:per::per::per: Немој је одмах проглашавати за шверцерку, генерализација је то .... Увредиће се поштени шверцери ....

Ma tadica cemo mi za dozivotnog prcednika kao Tita,a tebe cemo za podprcednika kad ti je toliko drag...

Pu,pu,daleko bilo!
A sta ti shojo imas licno,msim,kakvu dobit,od Tadiceve vladavine,kad seces vene za njim?
Mene licno boli uvo ko ce biti na vlasti,nek je i copav,ali da svoj posao obavlja kako treba,da nam je drzava stabilna u svakom pogledu,da se mogu zaposliti i otskolovati decu,da se ne lecim po strokavim bolnicama,da mi dete koje upise prvi razred osnovne,po istom planu i zavrsi svoje skolovanje,da im casovi traju 45min.....Da se zaklinjem u ovog ili onog,jok,PreCednik je DOBRO placen da DOBRO obavlja svoj posao,pa sto ga ne obavlja!A on je covek isto kao i ja,nije vanzemaljac pa da mu se klanjam!Je l njemu gomno zlatno ili isto smrdi kao i svacije?

Сви ови догађаји у последње време, су у вези један са другим. Томине бламаже, догађаји око Готовине, изненадно извлачење вести из нафталина о стрељању инвалида, оснивање регионалне организације за разоткривање злочина, најављени Шекијев долазак и можда и још неки, не могу сад да се свих сетим. Сви они имају за задатак подизање тензија на обе стране, и дај боже да се из свега овога не ископили нешто страшно. Шешељев долазак је ствар тајминга, и видећете да ће његов излазак бити темпиран тако да само још више подгреје ситуацију, а дотле, верујем да ће бити још вести о оваквим догађајима, јер како рекох, тензију треба дизати... до потребног нивоа.

ako bi seselj u bilo kom obliku dosao na vlast u srbiji dobili bi sankcije brze nego bi rekao pod hitno...
a pretpostavljen, ako i bude pusten, da ce dobiti zabranu politickog djelovanja

Главни задатак он је обавио деведесетих, као помоћник главним локалним актерима, Милошевићу и Туђману при пројекту званом "растурање Југославије". А, све по интересима неких спољашњих фактора којима је то растурање такође одговарало.

Није искључено да ће га газде (оне главне) и даље по потреби користити, али, с обзиром на нешто другачије прилике, и постигнут главни циљ, такав им више није потребан на онај начин.

Дакле, видећемо. Али таквих сподоба има на извоз, битни су - принципи деловања. Игре великих, борба за моћ, превласт, интереси...

A nisi bila ponizena dok ti se komadala zemlja?

Сада ми је земља раскомадана, нарочито после генијалног БоТиног позива да ЕУЛЕКС заузме место посматрача УН и још генијалнијег потеза да се о КиМ изјашњава Међународни суд.

Back