У врме санкција се живело пристојније и боље него сада у хаосу , наводног, либералног капитализма , у преводу пљачке и гуљења коже с леђа.
Ал' сад је демокраЦија .... Не разумемо ми колико нам је сада боље .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У врме санкција се живело пристојније и боље него сада у хаосу , наводног, либералног капитализма , у преводу пљачке и гуљења коже с леђа.
Kod Tadica mi smetaju neke druge stvari, a ne mesto rodjenja.
Може Ивек,
ти си колико толико нормалан - у поређењу са овим осталим .....
istina, i ganja je bila jeftinija i više se dobijalo po ketu
Je l' to dobro isao sverc?![]()
samo neka se oni razotkrivaju, sto su uspesniji Tadicu se sve sigurnije blizi jos jedan uspeh na izborima. kakav da je, milionima svetlosnih godina je ispred njih.
koliko bi srbija srecnija zemlja bila da nije nikad postojao neki seselj,nikolic ali ni ostali politikanti u srbiji koji samo nanose stetu zemlji...
Не разумем се у такве махинације којима си се бавила, али сећам се да су се за 10 марака доносила пуне торбе хране са пијаце.
Не разумем се у такве махинације којима си се бавила, али сећам се да су се за 10 марака доносила пуне торбе хране са пијаце.
čuj momak..ja sam bivši drot..nemo se zayebavaš će te apsim....znam žargon ulice....malo sam Vam bubrega odbio...
koliko bi srbija srecnija zemlja bila da nije nikad postojao neki seselj,nikolic ali ni ostali politikanti u srbiji koji samo nanose stetu zemlji...
Jok ja, ja sam tesko zivela, tebi je bilo dobro.![]()
Ех, разних модуса је тада било да се заради парица ...Немој је одмах проглашавати за шверцерку, генерализација је то .... Увредиће се поштени шверцери ....
Ma tadica cemo mi za dozivotnog prcednika kao Tita,a tebe cemo za podprcednika kad ti je toliko drag...
Јесам и то без националног понижења који данас доживљавам.
A nisi bila ponizena dok ti se komadala zemlja?
čuj momak..ja sam bivši drot..nemo se zayebavaš će te apsim....znam žargon ulice....malo sam Vam bubrega odbio...
На сву твоју срећу,
"твоја" је расла ....
ako bi seselj u bilo kom obliku dosao na vlast u srbiji dobili bi sankcije brze nego bi rekao pod hitno...
a pretpostavljen, ako i bude pusten, da ce dobiti zabranu politickog djelovanja
A nisi bila ponizena dok ti se komadala zemlja?