- Poruka
- 12.877
Mislim da je ovo najtačnije od onog što sam pročitao na ovom topicu.Дафмен:Шешељ и ако је Србин и ако је Хрват је тешка будала којој је место на лечењу а не у политичком животу (макар и индиректно).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je ovo najtačnije od onog što sam pročitao na ovom topicu.Дафмен:Шешељ и ако је Србин и ако је Хрват је тешка будала којој је место на лечењу а не у политичком животу (макар и индиректно).
ljudi se ne dele po nacionalnosti nego po glupostialergicna:Kakva budalastina
Bolesnika ima i kod Srba i Hrvata i Kneza..............
Дафмен:Шешељ и ако је Србин и ако је Хрват је тешка будала којој је место на лечењу а не у политичком животу (макар и индиректно).
opanak:Koliko ima Hrvata sa prezimenom Tadic..............
deki12345:Mostar jeste u Hercegovini,a itekako je poznat po ustasama.O ovim drugim mestima da ne spominjem.
Mozes slobodno da obidjes decko celu Srbiju uzduz i popreko,da zadjes u svaku vukoj.binu i neces naci nikog ko se tako preziva.Tako da batali ti te price o njemu kao cistokrvnom Srbinu.Njegovo prezime nije srpsko.
deki12345:Cekaj kako nema veze Srbija???Hercegovina je uvek bila pro-ustaska i to se zna.Sve najvece ustase su iz Hercegovine.Seselja imas mnogo i u Hercegovini i u Hrvatskoj. Meni je mnogo smrdljivo zasto ima puno ljudi sa prezimenom Seselj u Hercegovini i Hrvatskoj,a nema ih u Srbiji....I Vuk Draskovic je Rodjen u Hercegovini pa ces prezime Draskovic naci u Srbiji,i to mnogo ljudi sa istim prezimenom.Tako da nije ti neki argument sto se Srbije tice.
deki12345:Cekaj kako nema veze Srbija???Hercegovina je uvek bila pro-ustaska i to se zna.Sve najvece ustase su iz Hercegovine.Seselja imas mnogo i u Hercegovini i u Hrvatskoj. Meni je mnogo smrdljivo zasto ima puno ljudi sa prezimenom Seselj u Hercegovini i Hrvatskoj,a nema ih u Srbiji....
urospo:Novi Sad:
ŠEŠELJA, BRANIMIR, NOVI SAD
ŠEŠELJA, DUNJA , NOVI SAD
ŠEŠELJA, ZVONIMIR, NOVI SAD
Beograd:
ŠEŠELJ, DANILO
ŠEŠELJ, GOJKO
ŠEŠELJ, JADRANKA
ŠEŠELJ, JOVAN
ŠEŠELJ, MILORAD
ŠEŠELJ, MIRJANA
ŠEŠELJ, MIRJANA