Šešelj glavni adut DS!!!

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.716
Tajni plan: Vlasti Srbije lobiraju u Hagu za oslobađanje šefa SRS-a
Šešelj glavni adut DS!!!
Subota - 19.02.2011
Vojislav Šešelj glavni je adut Demokratske stranke na predstojećim parlamentarnim izborima protiv njihovog najozbiljnijeg protivnika - Srpske napredne stranke!



Kako bi oslabio rejting naprednjaka, vlast u Beogradu pokušava da što pre “oslobodi” lidera radikala, pošto je njihova procena da bi Šešelj u predizbornoj kampanji naprednjacima oteo znatan deo biračkog tela, saznaje “Alo!”.
- S obzirom na situaciju u vladi, pa i u samoj državi, nije isključeno da prevremeni parlamentarni izbori budu održani već ove jeseni, tako da se u DS-u već ozbiljno planira predizborna kampanja i kako delovati protiv SNS-a, koji je najozbiljniji rival. Jedan od aduta DS-a mogao bi da bude povratak Šešelja. Vlast u Beogradu šalje signale Tribunalu u Hagu da lider radikala što pre bude pušten iz Sheveningena, kako bi stigao da se uključi u predizbornu kampanju. Procena je da bi povratak Šešelja mogao da utiče na pad rejtinga SNS-a, što bi automatski značilo bolji rezultat DS-a na izborima - ističe naš dobro obavešten izvor, koji ne isključuje mogućnost da se Šešelj već sledećeg meseca pojavi u Srbiji.
S druge strane, zamenik predsednika SRS-a Dragan Todorović tvrdi da ova informacija nije tačna.

- Veću budalaštinu nisam skoro čuo! O tome ne odlučuje ni Hag, ni Beograd, već EU i SAD. A ja sam siguran da njima više smeta Šešelj nego Tomislav Nikolić. Ali vam isto tako kažem da će se dolaskom Šešelja u Srbiju doći do vrlo ozbiljnih promena na političkoj sceni i da će se to i te tako odraziti i na budući rejting naprednjaka. Očekujem da veliki procenat biračkog tela povratkom Šešelja ponovo vratimo. Evo, mi smo za tri nedelje prikupili 130.000 potpisa da se vrati u Srbiju. Što se tiče SNS-a, oni nas ne zanimaju, ali vam odgovorno kažem da je njihova budućnost kratka. I ne samo da ćemo da im okrnjimo biračko telo, već ćemo neke naše ranije članove koji su se tamo učlanili ponovo vratiti u SNS - dodaje Todorović.
Zoran Lučić iz CeSida smatra da bi Šešelj mogao da uzme deo biračkog tela od Tomislava Nikolića, ali to ne bi bio neki veliki procenat.
- U zavisnosti od budućih turbulencija u vladi, više verujem da bi izbori mogli da budu na jesen nego da se može tempirati njegov povratak u Srbiju. I samo ukoliko se lider radikala vrati pred početak kampanje, on bi zaista mogao da uzme jedan manji deo birača naprednjaka. To za SRS ne bi predstavljalo neki veliki pomak, koliko bi se to više negativno odrazilo na SNS, koji je uz DS najveća stranka u Srbiji - zaključuje Lučić.
Rasprava o zahtevu Vojislava Šešelja da bude oslobođen nakon okončanja dokaznog postupka Tužilaštva protiv njega biće pred Haškim tribunalom održana 7. i 8. marta. Na sudskom veću, kojem predsedava sudija Antoneti, dve su mogućnosti: da oslobodi Šešelja ili da nastavi proces.
- S obzirom na to da sam upoznat s predmetom, realno oni nemaju dokaze protiv Šešelja i ukoliko bude oslobođen, lider radikala već bi mogao u aprilu da se vrati u Srbiju. Međutim, ako svi znamo da je to politički sud, bojim da neće biti pušten. Sudija Antoneti je dobar, ali ostala dvojica… Nisam siguran kako će glasati - kaže advokat Toma Fila.
 
Vucic porucio glavnom adutu DS ( i DS):

Voji mogu pomoći samo čike u belom!

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić tvrdi da se naprednjaci ne boje povratka Šešelja.
- Rado ću vam odgovoriti da se uopšte ne brinem. Njemu su potrebne čike u belom da mu pomognu, a ja sam završio Pravni fakultet, tako da mu ja ne mogu pomoći. A to što su se dogovorili sa DS-om, odmah da vam kažem da nam ne mogu ništa. Pobedićemo i DS, i SRS, i Ivicu Dačića. Obavezno to napišite - poručio je Vučić.

:)
 
Seselj, ako se ikada vrati, vise ne moze da bude ni vodja navijaca Crvene Zvezde.......

Procitan je i politicki je MRTAV..
Sad vise nego ikad, pa normalan covek ne ne moze da poveruje sta se radi zarad vlasti...
No, meni je odavno vreme da se iskljucim, pozdravljam te, i zaista imas dobar potpis, vrlo poucan:)
Pozdravljam Sala i tebe (i ostale koij pristignu na temu) "vidimo" se, e, bas mi ulepsase noc, pardon, jutro:lol:

:bye:
 
Изгледа да је завладала паника међу напредњацима. Нека нека, имају право да се плаше.

Ко се не освети, тај се не посвети.

Стиже Шешељ.


seselj21.jpg


P.S : Ко још верује овим говнарима (назови новинарима)? Зашто се баш ових дана прича о Шешељевом повратку? Једноставно зато што се данас у подне одржава међународни скуп подршке проф. др Војиславу Шешељу и зато што ће судско веће Хашког трибунала за месец дана донети одлуку о ослобађању или не Војислава Шешеља.
Демократска странка не утиче на трибунал, Американци одлучују пре свега. Можда и Руси ако се договоре са Американцима.

Само наиван човек може да поверује у ове глупости. Или будала, напредњак.
:lol:
 


Американци одлучују пре свега. Можда и Руси ако се договоре са Американцима.

:

Тачно.

Газде одлучују о свему, па и о томе да ли ће своје ситне пијуне још употребљавати, или пустити низ воду.
:zper:
 
Vucic porucio glavnom adutu DS ( i DS):

Voji mogu pomoći samo čike u belom!

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić tvrdi da se naprednjaci ne boje povratka Šešelja.
- Rado ću vam odgovoriti da se uopšte ne brinem. Njemu su potrebne čike u belom da mu pomognu, a ja sam završio Pravni fakultet, tako da mu ja ne mogu pomoći. A to što su se dogovorili sa DS-om, odmah da vam kažem da nam ne mogu ništa. Pobedićemo i DS, i SRS, i Ivicu Dačića. Obavezno to napišite - poručio je Vučić.
:)

Seselj moze njima da odmogne, toliko da im ni cike u belom ne mogu pomoci..:)
 

Back
Top