Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Gledajte
The OA
Outer Range
Leftovers
Topla preporuka
The OA
Outer Range
Leftovers
Topla preporuka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćekam da se cela serija ištanca da je izbindžujem. Nije valjda toliko loše...House of the Dragon ide downhill jako brzo. Jako jako brzo. Ono na kraju treće epizode je smiješno koliko je loše.
Odlična. Odgledao.Dark Matter
Sf drama ocena 8
Glumci: Joel Edgerton,Jennifer Connelly,Alice Braga
Serija Dark Matter ekranizovana je prema istoimenom bestseller romanu američkog književnika Blakea Croucha.
Serija prati Jasona Dessena, fizičara, profesora koji živi sa suprugom i sinom u Čikagu.Jedne noći dok je hodao kući ulicama Chicaga, otet je u alternativnu verziju svog života..Kada to shvati on krece na mučno putovanje da bi se vratio svojoj pravoj porodici i spasio je od najstrašnijeg neprijatelja: sebe samog.
Zanimljiva sf serija o alternativnim stvarnostima i putovanjima kroz njih
Toliko loše ne. Negdje na nivou GoT sezone 6.Ćekam da se cela serija ištanca da je izbindžujem. Nije valjda toliko loše...
A pa dobro onda može da se odgledaToliko loše ne. Negdje na nivou GoT sezone 6.
Ćekam da se cela serija ištanca da je izbindžujem. Nije valjda toliko loše...
From bi pogledao. Deluje mi zanimljivo ovako iz najavePogledao Florida man , nije loše
i FROM neki mix LOST susreće zombi vampire čekam drugu sezonu, meni ok.
gde ? nema na netfixu druge sezone?BIla je druga sezona Froma.
Sad treba treca da bude.
Sta ce na netflixu From kad ga oni ne prave.gde ? nema na netfixu druge sezone?
pa ima sezona 1 na netflixu tamo sam je gledao... tamo završe i mnoge stvari koje oni nisu pravili.
znam... sve sto vredi i odstupa malo od mainstream-a odmah nema neku gledanostOuter Range je otkazan. Nece biti vise sezona.
jeeeee imam cemu da se nadamOuter Range druga sezona meni ubedljivo bolja od prve.
Još nisam počela 2. sezonu da gledam, a ni prva mi se nešto nije dopala, ipak se meni više sviđa GoTPočela sam da gledam 2. sezonu Kuće zmaja. Za sada može da prođe, i dalje mi više leži od Game of Thrones.
E druga je mnogo bolja od prve.Još nisam počela 2. sezonu da gledam, a ni prva mi se nešto nije dopala, ipak se meni više sviđa GoT
E druga je mnogo bolja od prve.
I ja sam prvu gledao na preskok i fast forward.
Ali druga je sad kako treba.
Gledaj slobodno.![]()
Cek da vidim sta sam pisao u najavama.
E ajd ako ti tako kažeš
Gledala bih svakako , tek sam se vratila sa odmora, taman mi se nakupile epizode. A još malo pa će i Carol, Daryl čini mi se...![]()
Nije.Cek da vidim sta sam pisao u najavama.
U septembru stizu Deryl i Carol. Nije bas blizu.![]()
Jeste. Ima da se nacekamo.Nije.
A za Arcane si rekao da je čak u novembru, čini mi se.