Mike MC
Elita
- Poruka
- 18.874
Ovo
gledo, svidelo se
gledo, svidelo se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BogohuljenjeE da, gledam i The Sopranos, negde sam napisala, ne mogu da se setim gde
Poprilično iskarikirana i stereotipna serija. Odgledala sam do kreja 4. sezone, počinju da se vrte u krug. Ima zaniljivih stvari, dobro je urađena priča ali mi nije nešto wow kako su je hvalili.
Bogohuljenje
samo u snuHoće li da kresne psihijatricu na kraju, da ne moram da gledam?
samo u snu
https://www.filmoviplex.com/sa-prevodom/38188-desperate-housewives-2004.htmlRetko gledam TV ali bih mogla ponovo da gledam "Očajne domaćice". Gde mogu da ih nađem sa prevodom?
DobraOvo
gledo, svidelo se![]()
Hoće li da kresne psihijatricu na kraju, da ne moram da gledam?
E recimo neki pravi mafijaši (koji su zaista bili deo američke cosa nostre) kažu da je to ubedljivo najnerealističniji deo serije i da kad bi se saznalo da neki uticajan i visoko rangirani mafijaš ide kod psihijatra i tamo priča izmedju ostalog i o svojim kriminalnim aktivnostima i toj strani svog života da bi kako oni kažu vrlo brzo plivao sa ribama na dnu reke/mora ili završio u gepeku automobila, pa posle u plastičnim kesama i ko zna gde zakopan i da je apsolutno nemoguće da na čelu jedne mafijaške porodice bude neko ko je psihički labilan i ko ima napade panike, pije antidepresive, ide redovno kod psihoterapeuta ili psihijatra na seanse, itd , ne postoji promil šanse da bi u stvarnosti neko takav mogao da bude na čelu jedne mafijaške porodice (pa čak teško i da se bavi takvim stvarima).
Meni je serija jako zabavna i odlična je glumačka ekipa, ali ništa više od toga. Mafijaši su predstavljeni kao i svi "obični" ljudi sa svojim manama i vrlinama. Svi su pričali kako je wow, meni nije.
Serija je jako slojevita. U osnovi je to jedna imigrantska priča i može sve vreme da se čita u tom ključu. Oslanja se na predrasude o Italijanima, a ne trudi se da ih opovrgne - svi sve vreme zapravo govore o tim predrasudama. Ali totalno je okej da ti ne prija.Meni je serija jako zabavna i odlična je glumačka ekipa, ali ništa više od toga. Mafijaši su predstavljeni kao i svi "obični" ljudi sa svojim manama i vrlinama. Svi su pričali kako je wow, meni nije.
Serija je jako slojevita. U osnovi je to jedna imigrantska priča i može sve vreme da se čita u tom ključu. Oslanja se na predrasude o Italijanima, a ne trudi se da ih opovrgne - svi sve vreme zapravo govore o tim predrasudama. Ali totalno je okej da ti ne prija.
Ko je radio odabir glumaca, svaka mu častSerija je jako slojevita. U osnovi je to jedna imigrantska priča i može sve vreme da se čita u tom ključu. Oslanja se na predrasude o Italijanima, a ne trudi se da ih opovrgne - svi sve vreme zapravo govore o tim predrasudama. Ali totalno je okej da ti ne prija.
Ko je radio odabir glumaca, svaka mu čast
Svaka faca odabrana za 10+
Kažu ljudi da su Italijani u Nju Džersiju tada zaista tako izgledaliGlumci su vrh! Izneli su karikaturu da ne ispadne bljak.
Nikako da resim i odgledam. Nesto me odbija od te serije a dosta njih je hvaleE da, gledam i The Sopranos, negde sam napisala, ne mogu da se setim gde
Poprilično iskarikirana i stereotipna serija. Odgledala sam do kreja 4. sezone, počinju da se vrte u krug. Ima zaniljivih stvari, dobro je urađena priča ali mi nije nešto wow kako su je hvalili.
Jel glumi Goran BogdanKažu ljudi da su Italijani u Nju Džersiju tada zaista tako izgledali![]()
Kažu ljudi da su Italijani u Nju Džersiju tada zaista tako izgledali![]()
Nikako da resim i odgledam. Nesto me odbija od te serije a dosta njih je hvale