Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Preporuka za ovu seriju

The Lost Flowers of Alice Hart

Serija, ocena 8
Glumci:Sigourney Weaver,Asher Keddie,Leah Purcell

„The Lost Flowers of Alice Hart” je adaptacija bestselera, prvog romana Holi Ringland, koji je s velikim uspehom objavljen pre četiri godine
Kada Alis (9) tragično izgubi svoje roditelje u požaru obavijenom velom misterije, odlazi da živi sa svojom bakom Džun na rasadniku cveća Thornfield, gde saznaje da postoji više tajni vezano za nju i prošlost njene porodice.Ova uzbudljiva porodična drama obuhvata više decenija i zivota njene bake, oca, majke i nje sve do trenutka kada bude morala da se bori za zivot protiv čoveka kojeg voli

Мислиш на ову?
%D0%92%D1%83%D0%BA_%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%9F%D0%B8%D1%9B_%28%D0%A2%D0%92_%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%29.jpg

Poslednja izmena:

No One Will Save You (3+/5)​

No_One_Will_Save_You-946522251-large.jpg

https://www.imdb.com/title/tt14509110/
Погледао синоћ, мислим ок је концепт, слупано је сконтати тек пред крај филма да уопште не постоји конверзација у филму. лол :lol:
А ја као скидао титл.Да, на прву ће многи помислити ово је још један филм о ванземОљцима.Али није баш тако.
Ово је пре свега једна унутрашња вишеслојна конверзација-драма-трагедија убачена у небитну причу о ванземаљцима.
Шалим се, ок је филм све у свему, занимљив концепт, кратак али јасан.Примјетан је мален буџет али интелигентна режија га доста добро камуфлира ( то волем), сценарио и режију је радио исти лик, коректно заиста коректно не сада ремек дјело али коректно.
Плус велики барем за мене Гардијан критика-рецензија је била доста брутална и оштра те оцијенила филм као велики промашај.

Ja sam ga jedva odgledao. Obicna americka sci-fi sapunica. Cuj klinka bije vanzemaljce tiganima i poliva ih vrelom vodom a oni je jedva nekako savladaju pri kraju :lol:

"Talk to me" je jedini horor koji mi se svideo ove godine. Zapravo australijska rezija i produkcija. Americka sranja zaobilazim u sirokom luku.
Sad cekam da puste na torrentu "Megalomaniac"

Ja sam ga jedva odgledao. Obicna americka sci-fi sapunica. Cuj klinka bije vanzemaljce tiganima i poliva ih vrelom vodom a oni je jedva nekako savladaju pri kraju :lol:

"Talk to me" je jedini horor koji mi se svideo ove godine. Zapravo australijska rezija i produkcija. Americka sranja zaobilazim u sirokom luku.
Sad cekam da puste na torrentu "Megalomaniac"
Ја грешком ставио на серије... :lol: Тај фајт са ванземаљцима је споредни моменат, није све како се чини на прву.
Филм је поприлично метафорички урађен, сцена убијања ванземаљца је готово идентична сцени убијања најбоље другарице из дјетињства.
У питању је унутрашњи расцјеп личности.Није ремек дјело, масу ствари бих му могао замјерити али занимљив концепт филма.

Poslednja izmena:

Back